Monopostul Virgin a trecut testele de siguranta

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 04.02.2010
Virgin Racing a anuntat joi ca monopostul echipei a trecut toate testele de siguranta impusa de FIA.

Botezat VR-01, primul monopost al echipei Virgin Racing a trecut la inceputul saptamanii evaluarea impactului lateral, iar echipa a confirmat joi ca a trecut si de ultimul test de siguranta impus de FIA.

In urma acestor rezultate, Virgin Racing isi poate pune in aplicare planul de a testa noul monopost pe circuitul de la Silverstone in zilele de joi si vineri. Chiar daca testele sunt interzise in afara celor patru sesiuni dedicate acestui scop, noile echipe au primit permisiunea de a evalua monoposturi si pe alte piste.

Virgin Racing urmeaza sa se alature celorlalte echipe in a doua sesiune de teste de pe circuitul de la Jerez, care va avea loc in periodaa 10-13 februarie.

Via | Virgin Racing

Taguri: Virgin

Comentarii (3)

  • NeoGalaxy
    @Monopost
    Frumos design, cu insemne tribale... dar nu cred ca va concura cu acest design, desi este cel mai original dintre toate :) Rosu + negru se completeaza reciproc, superb :)
    0 0
  • salutare
    cam astea sunt si culorile companiei McLaren,si cred ca daca isi vor duce planurile pana la sfarsit si vor construi propriul lor motor,asa cum se speculeaza,cam asa va arata si monopostul McLaren,din 2014 incolo!
    0 0
  • Virgina...
    .....intradevar,ca design masina arata superb.Restul vom vedea....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru