Mosley neaga razbunarea impotriva lui Briatore

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 18.12.2009
Max Mosley a negat speculatiile potrivit carora excluderea lui Flavio Briatore din Formula 1 a reprezentat un act personal de razbunare.

In urma implicarii in scandalul Crashgate de la Marele Premiu al statului Singapore din 2008, Flavio Briatore a fost exclus pe viata din toate competitiile organizate de FIA. Italianul a atacat decizia in instanta, acuzandu-l pe fostul presedinte al FIA Max Mosley de razbunare.

Justitia va lua o decizie in acest caz la inceputul anului viitor, insa Mosley a reactionat deja la acuzatiile lui Briatore, amintindu-i acestuia de numeroasele incalcari ale regulamentului tehnic comise de Benetton si Renault, echipe pe care acesta le-a condus in trecut.

"Briatore ar trebui sa fie ultima persoana care sa se planga ca nu a fost tratat corespunzator de FIA. FIA i-a acordat intotdeauna beneficii. Asa s-a intamplat cand un software interzis a fost gasit intr-unul dintre monoposturile sale, cand o componenta a fost indepartata din echipamentul de realimentare cu combustibil, cand echipa nu a reusit sa declare o anumita componenta a suspensiilor si, cel mai recent, cand au fost prinsi cu informatii ilicite luate de la o alta echipa", a explicat Mosley in cadrul unui comunicat de presa.

Britanicul a afirmat din nou ca dovezile pe care le-a avut in cazul Crashgate au evidentiat implicarea directa a lui Briatore in conspiratia din Singapore.

Via | Sporting Life

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru