Petrov anunţa miercuri planurile pentru viitor

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 17.12.2010
Vitaly Petrov va găzdui miercuri o conferinţă de presă în Rusia în care va anunţa planurile pe care le are pentru sezonul următor.

Lotus Renault este foarte aproape să-şi definitiveze linia de piloţi pentru sezonul următor, după ce Vitaly Petrov a dezvăluit vineri că va organiza o conferinţă de presă pe tema viitorului său.

Pilotul va organiza miercuri o conferinţă de presă în Rusia în care se anticipează că va anunţa prelungirea contractului cu Lotus Renault GP, echipa pentru care a debutat în Formula 1 în sezonul 2010.

De altfel, oficialii echipei cu sediul la Enstone au declarat în repetate rânduri că Petrov este principala opţiune a echipei, cu condiţia ca rusul să accepte să se mute în Marea Britanie pentru a se integra mai bine în cultura organizaţională a team-ului. De asemenea, Eric Boullier, şeful Lotus Renault GP, afirma că va semna cu Petrov imediat ce se va convinge că rusul va fi capabil să fie constant în performante pe tot parcursul unui weekend de cursă.

Via | Vitaly Petrov

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru