Stefan GP nu renunta la Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 07.12.2009
Stefan GP spera in continuare sa concureze in Formula 1, desi in prezent nu mai exista niciun loc disponibil pe grila de start.

FIA a decis vineri sa acorde al 13-lea loc pe grila de start a sezonului viitor echipei Sauber, dupa ce constructorul Toyota s-a retras din competitie.

Cu toate acestea, Stefan GP, echipa care a negociat preluarea designului monopostului Toyota, sustine ca ramane optimista in privinta patrunderii in cea mai importanta competitie a sporturilor cu motor.

"Stefan GP este increzatoare ca FIA va da in cele din urma unda verde echipei pentru intrarea in Formula 1. Totusi, Stefan GP isi exprima satisfactia pentru faptul ca aplicatia echipei Sauber pentru sezonul 2010 a fost acceptata. Intre timp, Stefan GP este in proces de angajare de personal pentru operatiunea noastra", se precizeaza intr-un comunicat de presa al echipei sarbe.

Ultima speranta a celor de la Stefan GP este ca una dintre noile echipe acceptate in competitie sa nu reuseasca sa debuteze in Formula 1 in Marele Premiu al statului Bahrain din luna martie a anului viitor.

Via | Stefan GP

Taguri: StefanGP

Comentarii (3)

  • lol
    who the fuck is stefan gp ?
    0 0
  • de ce ?
    De ce se incapatineaza FIA si Bernie in a limita numarul echipelor de F 1. Ce era rau in anii 80 cand vineri erau precalificari pe bune unde se luptau echipele mici pentru nu stiu cate locuri in calificarile de sambata. Oare nu ei se plang de faptul ca spectacolul este redus la cursa de duminica ?
    Sa vina toti si sa se bata pentru participare. Daca tot e un sef nou sa se gandeasca si la asta!
    0 0
  • @wolful
    Raspunsul e relativ simplu: nimeni nu isi poate permite in acest moment sa se duca, de exemplu, in Australia si sa nu ia startul in cursa de duminica pentru ca nu trece de precalificari. Gandeste-te ce reactie aravea sponsorii intr-un astfel de caz si la cheltuielile logistice (transport etc). Ne place sau nu, F1 nu mai este demult un simplu sport, ci o afacere.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru