Stefan GP se pregateste pentru cursa din Bahrain

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 02.02.2010
Stefan GP a anuntat ca a expediat un lot de echipament pentru Marele Premiu al statului Bahrain, considerand ca va lua startul in F1 desi nu are locul asigurat pe grila de start.

Stefan GP a confirmat cu numai cateva zile in urma ca a ajuns la un acord cu Toyota pentru ca japonezii sa le asigure un suport tehnic care include utilizarea designului monopostului constructorului japonez pentru sezonul 2010.

In plus, se vehiculeaza ca intelegerea ii va permite echipei cu sediul in Serbia sa utilizeze monopostul si motorul Toyota cu care japonezii ar fi concurat in Formula 1 in sezonul 2010 daca nu s-ar fi retras din competitie. Planurile ambitioase ale echipei sunt reliefate insa si mai bine de anuntul facut marti, potrivit caruia Stefan GP a expediat mai multe echipamente in Bahrain, gazda primei curse a sezonului 2010.

"Stefan GP scrie istorie si devine prima echipa din istoria F1 care trimite un container plin cu echipament pentru cursa din Bahrain fara sa aiba un loc pe grila de start a sezonului 2010!", se arata intr-un comunicat de presa al echipei din Serbiei.

Sperantele echipei Stefan GP de a concura in sezonul 2010 al Formulei 1 se bazeaza pe faptul ca cel putin una dintre noile echipe nu vor reusi sa ia startul in competitie.

In acest moment, cele mai grave probleme din acest punct de vedere le are Campos Meta, echipa care incearca sa atraga investitori si care a admis ca ar putea absenta de la toate cele patru sesiuni de teste din aceasta iarna.

In cazul in care nu va concura in 2010, Stefan GP a anuntat ca intentioneaza sa efectueze teste intensive cu propriul monopost inainte de a se inscrie pentru sezonul 2011.

Via | Stefan GP

Taguri: StefanGP

Comentarii (5)

  • :))
    astia sunt chiar prosti. auz tata ca au trimis echipamente in bahrain:))
    0 0
  • lollllllll
    cum ma stefan gp ahhahaha ce nume e asta mai bine ii zceau vasile GP
    0 0
  • cobra
    numele vine de la seful echipei Zoran Stefanovic
    0 0
  • Stefan GP
    Pentru necunoscatori Stefan GP cocheteaza cu F1 din 1997. Cu siguranta masina lor este mai performanta decat a tuturor celorlalte noi echipe.
    0 0
  • cocheteaza da nu a participat la nici macar 1 GP.....asta spune multe despre ei
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru