Vergne, în extaz după cel mai bun rezultat al carierei

de Daniel Popescu
Luni, 10.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jean-Eric Vergne este entuziasmat de obţinerea celui mai bun rezultat din carieră după ce a terminat pe locul şase cursa de la Montreal.

Incredibil! Sunt foarte fericit. Este cel mai bun rezultat al meu, dar şi cea mai bună clasare pentru Toro Rosso de la rezultatele lui Vettel din 2008.

Jean-Eric Vergne
Pilot Toro Rosso
Jean-Eric Vergne acumulase doar cinci puncte în primele şase curse ale noului sezon, însă în Marele Premiu al Canadei a obţinut locul şapte pe grila de start şi a avut parte de o cursă perfectă.

Francezul l-a depăşit în prima parte a cursei pe Valtteri Bottas şi ulterior şi-a păstrat poziţia a şasea pană la final, obţinând cel mai bun rezultat din carieră, cu ajutorul căruia l-a devansat în clasamentul general inclusiv pe Sergio Perez de la McLaren.

"Incredibil! Sunt foarte fericit. Este cel mai bun rezultat al meu, dar şi cea mai bună clasare pentru Toro Rosso de la rezultatele lui Vettel din 2008. Este şi mai satisfăcător pentru că am obţinut rezultatul într-o cursă normală, pe circuit uscat, fără ca cineva din faţa mea să iasă în decor, aşa că este un rezultat obţinut corect.

Este grozav pentru echipă şi facem progrese cursă de cursă, ceea ce este încurajator pentru restul sezonului", a declarat el.

Prestaţia lui Vergne din Canada a fost remarcată şi de consultantul Helmut Marko, care susţine că rezultatul nu este doar o întâmplare.

"Vergne a impresionat cu performanţa sa la Monaco, iar la Montreal a fost şi mai bun. Rezultatul a fost mai bun decât cel la care ne aşteptăm şi sper să continue în acest mod", a declarat austriacul.

Anterior, coechipierul său Daniel Ricciardo era considerat principalul favorit din tabăra Toro Rosso să ajungă la Red Bull în cazul unei retrageri a lui mark Webber. Australianul a terminat cursa de la Montreal doar pe locul 15. 

Comentarii (2)

  • Bravo Jean-Eric1
    10 2
  • Asa m-am saturat sa citesc declaratiile cacaciosului ala de Marko, mai ales ca de obicei scoate tot felul de porcarii din el.
    In rest, numai de bine, bravo Vergne,la mai mare,se pare ca stofa este!
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru