VIDEO: Massa a castigat cursa de karting de la Sao Paulo

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 07.12.2009
Felipe Massa a castigat cursa de karting de 500 mile de la Granja Viana la capatul unui eveniment desfasurat pe parcursul a 11 ore.

Dupa ce a terminat pe locul 2 cursa de karting organizata in Brazilia la finalul lunii noiembrie, Felipe Massa si-a luat revansa in weekendul care tocmai s-a incheiat.

Brazilianul a castigat cursa de 500 de mile (805 km) de la Granja Viana din localitatea Cotia din apropiere de Sao Paulo.

Pilotul Scuderiei Ferrari i-a avut drept coechipieri pe Lucas di Grassi, pilotul de rezerva al echipei Renault, si pe Julio Campos, pilot ce concureaza in competitia Stock Car Lights din SUA. Dupa ce a trecut primul linia de sosire la capatul celor 644 de tururi, Massa i-a dedicat victoria fiului sau, nascut cu numai cateva zile in urma. "Aceasta cursa a reprezentat un obiectiv important pentru mine dupa ce am visat mult timp sa revin pe circuit. Vreau sa dedic aceasta victorie fiului meu, este un mod de a spune cat de mult il iubesc", a declarat brazilianul.

Massa a obtinut astfel cea de-a doua victorie de la Granja Viana, dupa cea obtinuta in cursa inaugurala din 1997.

Iata si cateva imagini surprinse in timpul cutrsei de karting de unul dintre spectatorii prezenti la eveniment:

Via | Formula1.com

Taguri: Massa, karting

Comentarii (2)

  • NeoGalaxy
    @Felipe
    Sa-ti traiasca fiul sa fie sanatos si sa-ti aduca numai bucurii :)
    0 0
  • @Felipe
    Felicitari !!! Sa-ti traiasca micutul Felipinho !!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru