Arhiva stiri decembrie 2018

Luni, 03 Decembrie 2018 | Intern | 14 comentarii

Undă verde pentru drumul expres Craiova - Pitești: tronsonul de 58 de kilometri dintre Craiova și Slatina ar trebui finalizat în 3 ani

Contractele pentru primele două loturi ale drumului expres Craiova - Pitești au fost semnate în această săptămână, astfel că lucrările la tronsonul Craiova - Slatina ar trebui finalizate peste 3 ani.
Luni, 03 Decembrie 2018 | TV: Curse auto

VIDEO: Noul Mercedes-AMG GT R Pro, dezlănțuit pe Nurburgring: puțin peste 7 minute au fost necesare pentru un tur complet

Mercedes-AMG GT R Pro, model prezentat la Los Angeles, a parcurs un tur cronometrat pe Nurburgring. Timpul înregistrat de supercarul de 585 CP a fost de 7 minute și 4 .63 de secunde. AMG GT R Pro oferă o câteva îmbunătățiri gândite special pentru circuit.
Luni, 03 Decembrie 2018 | Economic

Vânzările Dacia au crescut cu 35% în Franța în luna noiembrie: Sandero, locul 5 în clasamentul pe modele

Dacia a comercializat peste 12.000 de unități în Franța în luna noiembrie, în creștere puternică cu aproape 35%, în contextul în care piața din Hexagon a înregistrat o scădere de aproape 5%.
Luni, 03 Decembrie 2018 | Modele noi

Jaguar XE va primi un facelift în 2019: noul model va avea și versiune mild-hybrid

Jaguar a anunțat că XE va primi un facelift în 2019, în speranța de a relansa vânzările modelului său. Viitorul XE facelift este așteptat să adopte în premieră și o tehnologie mild-hybrid, potrivit șefului Jaguar UK.
Luni, 03 Decembrie 2018 | Industrie | 5 comentarii

Supărare în rândul fanilor Mazda: noua generație Mazda 3 nu va avea o versiune de performanță

Fanii Mazda sunt asaltați cu vești mai puțin bune. Oficialii producătorului japonez au declarat că noua generație Mazda 3 nu va avea o versiune de performanță, iar pentru moment, conceptul RX-Vision nu va primi o versiune de serie echipată cu un motor rotativ.
Luni, 03 Decembrie 2018 | Mediu | 1 comentariu

Madridul interzice circulația mașinilor vechi în centrul orașului: 20% dintre mașinile din capitala Spaniei, afectate de decizie

Mașinile diesel mai vechi de anul 2006 și cele cu motoare pe benzină mai vechi de 2000 nu mai au dreptul de a tranzita centrul Madridului. Amenda pentru nerespectarea regulii este de 90 de euro.
Luni, 03 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Mercedes va începe anul viitor producția de mașini electrice în China: “Suntem optimiști că vânzările vor crește în continuare”

Mercedes va începe anul viitor să producă mașini electrice în China, după cum a declarat Hubertus Troska, oficialul Daimler ce se ocupă de activitățile grupului pe cea mai mare piață auto din lume.
Luni, 03 Decembrie 2018 | Tuning | 1 comentariu

BMW i8 primește uniforma de poliție: hibridul german a fost modificat de AC Schnitzer pentru campania Tune it! Safe!

Casa de tuning AC Schnitzer a pregătit un pachet de caroserie pentru BMW i8. Hibridul sport dezvoltat de constructorul bavarez a îmbrăcat uniforma de poliție și face parte din campania Tune it! Safe!.
Luni, 03 Decembrie 2018 | Industrie

Franța, Olanda și Italia pregătesc impunerea unor recall-uri pentru modele diesel: Renault Captur și Kadjar, Nissan Juke și Fiat 500X

Franța, Olanda și Italia intenționează să impună recall-uri în scandalul emisiilor diesel pentru modele precum Renault Captur și Kadjar, Nissan Juke și Fiat 500X, potrivit unor informații din presa germană.
Luni, 03 Decembrie 2018 | Motorsport

Versiunea de raliu a lui Porsche Cayman GT4 Clubsport ar putea intra în producție: nemții așteaptă 100 de comenzi ferme

Porsche a luat o decizie cu privire la versiunea de raliu a lui Cayman GT4 Clubsport. Nemții spun că modelul va intra pe linia de asamblare doar dacă vor primi 100 de comenzi ferme. Modelul constructorului german a avut rol de mașină de deschidere în cadrul Raliului Germaniei.
Luni, 03 Decembrie 2018 | Economic

Mesajul Japoniei pentru Franța: “Viitorul alianței Renault-Nissan este în mâna investitorilor privați”

Premierul japonez Shinzo Abe i-a transmis președintelui francez Emmanuel Macron că viitorul alianței Renault-Nissan este în mâna investitorilor privați, potrivit unui purtător de cuvânt al liderului nipon.
Luni, 03 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Detalii despre prima mașină electrică Mazda: va fi un model de sine stătător și avea un design tradițional

Prima mașină electrică dezvoltată de Mazda va fi un model de sine stătător și va avea un design cât mai apropiat de cel al vehiculelor tradiționale. Lansarea este programată pentru anul 2020.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 03 Decembrie 2018 | Modele noi

Conceptul Hyundai Santa Cruz Crossover va avea o versiune de serie: pick-up-ul producătorului asiatic va debuta în 2020

Hyundai pregătește lansarea unui pick-up. Noul model dezvoltat de constructorul sud-coreean va avea la bază conceptul Santa Cruz Crossover și ar urma să debuteze în 2020.
Luni, 03 Decembrie 2018 | Industrie

Oficial: Toyota va prelua controlul total al fabricii din Kolin (Cehia), după ce a cumpărat participația grupului PSA

Toyota și Grupul PSA au confirmat oficial faptul că Toyota va prelua controlul integral al fabricii din Kolin, Cehia, acolo unde cele două companii produc împreună modelele Citroen C1, Peugeot 108 și Toyota Aygo. Parteneriatul va fi extins pe segmentul vehiculelor comerciale.
Duminica, 02 Decembrie 2018 | Modele noi

Viitorul Audi S6, spionat în apropiere de Nurburgring: modificări minore de design și motor de 450 CP

Viitoarea generație Audi S6 a fost surprinsă în timpul testelor. Sedanul producătorului german va fi prezentat în prima parte a anului viitor, iar designerii pregătesc câteva modificări minore. Viitorul S6 va avea un V6 de 2.9 litri de 450 CP, suspensii mai ferme și un sistem de frânare îmbunătățit.
Duminica, 02 Decembrie 2018 | Industrie | 1 comentariu

Dublă pentru Peugeot: uzina din Sochaux a produs 500.000 de exemplare 3008 și un milion de unități 308

500.000 de unități Peugeot 3008 și un milion de exemplare Peugeot 308 au fost produse la uzina constructorului francez din Sochaux. Zilnic, în cadrul fabricii constructorului din Hexagon sunt asamblate 860 de exemplare 308 și peste 1.000 de unități 3008.
Duminica, 02 Decembrie 2018 | Tehnologie

Polestar 2 va fi primul model din gama suedezilor disponibil cu noul sistem de infotainment Volvo Sensus: nordicii pregătesc Google Maps și alte aplicații Android

Reprezentanții Volvo au decis ca viitorul Polestar 2 să devină primul model din gamă disponibil cu noul sistem de infotainment Sensus. Tehnologia va integra aplicații Google, printre care și Maps, iar acestea vor fi disponibile inclusiv pentru utilizatorii care nu au telefon cu sistem de operare Android.
Sambata, 01 Decembrie 2018 | Modele noi

Teasere noi cu viitorul Skoda Scala: hatchback-ul compact face parte dintr-un proiect de artă urbană

Noul hatchback compact Skoda Scala va fi prezentat oficial în 6 decembrie. Pentru a promova modelul din Mlada Boleslav, oficialii constructorului ceh au pregătit un proiect de artă urbană în centrul căruia s-a aflat noul Scala.
Sambata, 01 Decembrie 2018 | Modele noi

Informații noi despre viitorul BMW M3: 470 de cai putere și sistem de tracțiune integrală

Noua generație BMW M3 va fi prezentată în 2019, iar primele informații spun că sedanul de performanță va oferi 470 CP și va putea fi comandat și cu un sistem de tracțiune integrală. Din oferta producătorul german nu va lipsi și o versiune cu roți motrice spate și cutie manuală.
Sambata, 01 Decembrie 2018 | Modele noi

Mercedes-Benz testează viitorul GLE plug-in hybrid pe Nurburgring: producătorul german anunță o autonomie în modul electric de până la 100 de kilometri

Mercedes-Benz GLE în versiunea plug-in hybrid a fost surprinsă în timpul testelor desfășurate pe circuitul german de la Nurburgring. Conform primelor informații, SUV-ul PHEV dezvoltat de nemți va oferi o autonomie în modul electric de până la 100 de kilometri, valoarea fiind măsurată conform ciclului WLTP.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru