Arhiva stiri decembrie 2018

Luni, 17 Decembrie 2018 | Industrie

Ghosn ar putea pierde postul de CEO al Renault: Guvernul francez îl preferă pe Jean-Dominique Senard, CEO-ul Michelin

Guvernul Franței ia în considerare posibilitatea de al recruta pe Jean-Dominique Senard, CEO-ul Michelin, pentru un post similar la Renault, mutare prin care Carlos Ghosn ar pierde controlul constructorului francez.
Luni, 17 Decembrie 2018 | Industrie

Întâlnire de criză la Nissan: japonezii caută succesorul lui Carlos Ghosn, dar simt presiunea din partea Renault

Consiliul de Administraţie de la Nissan se va reuni luni pentru a desemna succesorul lui Carlos Ghosn, aflat în prezent în arest, dar misiunea japonezilor este una dificilă în contextul presiunilor venite din partea partenerilor francezi de la Renault.
Luni, 17 Decembrie 2018 | Modele noi | 2 comentarii

Toyota vrea să găsească o nouă strategie de dezvoltare pentru Prius: "Trebuie să separăm hibridul de celelalte modele din gamă"

Toyota intenționează să schimbe radical strategia de dezvoltare a următoarei generații Prius pentru a diferenția mai mult hibridul de restul gamei de modele.
Luni, 17 Decembrie 2018 | Industrie | 3 comentarii

Volkswagen, aproape să fie dat în judecată de un land german: oficialii federali vor să ceară daune în scandalul Dieselgate

Landul german Baden-Wuerttemberg vrea să dea în judecată Volkswagen pentru manipularea emisiilor diesel, iar oficialii federali vor să ceară daune în scandalul Dieselgate, potrivit presei din Germania, citată de Reuters.
Luni, 17 Decembrie 2018 | TV: Diverse

VIDEO: Porsche ne învață cum să pronunțăm corect numele Taycan: primul model electric din istoria constructorului german debutează la finalul lui 2019

Porsche a publicat un scurt clip prin intermediul căruia ne învață cum să pronunțăm corect numele Taycan. Primul model electric dezvoltat de Porsche va avea 600 CP și o autonomie NEDC de 500 de kilometri. Noul Taycan va fi prezentat la Frankfurt.
Luni, 17 Decembrie 2018 | Motorsport

BMW a câștigat cursa de debut a sezonului în Formula E la prima participare în competiție: "Este pur și simplu incredibil!"

BMW a obținut victoria în prima cursă a sezonului în Formula E desfășurată în Arabia Saudită, la prima participare din istorie în competiția de monoposturi electrice.
Luni, 17 Decembrie 2018 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitoarea generație Mercedes-Benz CLA: modelul producătorului german debuteză în 8 ianuarie

Mercedes-Benz a publicat prima imagine teaser cu viitoarea generație CLA. Modelul producătorului german va fi expus în premieră în cadrul târgului de tehnologie Consumer Electronics Show din Las Vegas, eveniment care își deschide porțile în 8 ianuari 2019.
Luni, 17 Decembrie 2018 | Intern | 7 comentarii

Lotul de 6.5 kilometri care unește autostrada A3 de București a fost inaugurat: soluție controversată pentru intrarea pe autostradă

Segmentul de autostradă de 6.5 kilometri care leagă Bucureștiul de Autostrada A3 a fost deschis vineri, însă semaforizarea intersecției în cruce în locul unui sens giratoriu generează controverse cu privire la blocaje în trafic.
Luni, 17 Decembrie 2018 | Drive test | 19 comentarii

Test Drive Honda CR-V Hybrid - Dincolo de diesel

Dieselgate a schimbat mentalități vechi și ne-a adus mașini mai curajoase. Mașini care privesc dincolo de motoarele diesel și au curajul să le propună clienților un hibrid cu aceleași beneficii. Cel mai bun exemplu este noul Honda CR-V Hybrid, pe care l-am testat în premieră la Sevilla.
Luni, 17 Decembrie 2018 | Tuning

Tratament special pentru BMW Seria 8: 620 CP și 870 Nm din partea tunerului Manhart

Casa de tuning Manhart a pregătit un pachet de performanță pentru BMW Seria 8 Coupe în versiunea M850i xDrive. În urma modificărilor operate de nemți, motorul V8 de 4.4 litri oferă 620 CP și 870 Nm.
Luni, 17 Decembrie 2018 | Economic

Tăierea costurilor: Jaguar Land Rover vrea să concedieze 5.000 de angajați din Marea Britanie

Grupul Jaguar Land Rover plănuiește să concedieze 5.000 din cei 40.000 de angajați ai săi din Marea Britanie, potrivit unor surse din interiorul companiei. Decizia ar urma să fie anunțată în luna ianuarie 2019.
Duminica, 16 Decembrie 2018 | Economic

Războiul taxelor vamale ia o pauză de 3 luni: China va renunța temporar la taxele suplimentare pentru maşinile fabricate în SUA

China a anunțat că va suspenda, de la 1 ianuarie 2019, taxele vamale suplimentare la maşinile fabricate în SUA, o măsură convenită de preşedinții Donald Trump și Xi Jinping, potrivit Reuters.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 16 Decembrie 2018 | Economic | 3 comentarii

Grupul Volkswagen estimează livrări-record pentru 2018: “Efectele WLTP au început să dispară în Europa”

Grupul Volkswagen a livrat aproape 10 milioane de mașini către clienții săi, în primele 11 luni din 2018, în creștere ușoară față de anul trecut. Nemții spun că efectele WLTP au început să dispară în Europa și estimează livrări-record la nivel global pentru anul în curs.
Sambata, 15 Decembrie 2018 | Industrie | 5 comentarii

Alianța dintre Volkswagen și Ford, tot mai aproape de realitate: “Negocierile au intrat în faza finală, totul va fi clar în scurt timp”

Volkswagen și Ford discută ultimele detalii înainte ca alianța lor să fie consfințită, iar nemții spun că negocierile au ajuns în faza finală, potrivit Reuters.
Sambata, 15 Decembrie 2018 | Industrie | 2 comentarii

Aston Martin lucrează la un motor cu șase cilindri în linie și tehnologie hibridă: britanicii ar putea renunța la propulsorul V8 de la AMG

Aston Martin dezvoltă în prezent un nou motor cu șase cilindri în linie, ce ar putea să aibă și tehnologie hibridă. Presa britanică susține că Aston Martin ar urma să renunțe la propulsorul V8 biturbo de la AMG.
Sambata, 15 Decembrie 2018 | Concepte

Infiniti pregătește lansarea unui crossover 100% electric: conceptul va fi dezvăluit în ianuarie, la Detroit

Infiniti pregătește lansarea primului său crossover 100% electric, însă, mai întâi, vom vedea conceptul la Salonul Auto de la Detroit, din luna ianuarie 2019.
Vineri, 14 Decembrie 2018 | Intern | 8 comentarii

Poliția Rutieră Ilfov a primit un Alfa Romeo Giulia: modelul italian va patrula 12 luni pe autostrada A3, Drumul Național 1 și Centura Bucureștiului

Poliția Rutieră Ilfov va utiliza timp de 12 luni un Alfa Romeo Giulia în misiunile de patrulare pe care le va desfășura pe autostrada A3, Drumul National 1 și Centura Bucureștiului.
Vineri, 14 Decembrie 2018 | Formula 1 | 7 comentarii

Ferrari va prezenta noul monopost pentru sezonul 2019 în 15 februarie

Ferrari va dezvălui monopostul pentru sezonul 2019 al Formulei 1 în 15 februarie, cu numai trei zile înainte de startul primei sesiuni de teste.
Vineri, 14 Decembrie 2018 | General | 1 comentariu

Clarkson, May și Hammond și-au prelungit contractele cu Amazon: producătorii emisiunii The Grand Tour anunță modificări importante

Al patrulea sezon al emisiunii The Grand Tour va renunța la cadrele filmate în cort și la testele clasice. Oficialii Amazon spun că Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May vor filma doar aventuri speciale, un format care a prins mult mai bine în rândul publicului.
Vineri, 14 Decembrie 2018 | Masini autonome

Soluție germană pentru transportul urban: Bosch a dezvoltat conceptul unui shuttle electric și autonom

Producătorul de componente Bosch a dezvoltat conceptul unui shuttle electric și autonom ca soluție pentru transport urban pe distanțe scurte.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru