Arhiva stiri decembrie 2018

Marti, 25 Decembrie 2018 | General

Mercedes-AMG a pregătit un documentar despre evoluția mărcii în Campionatul German de Turisme: 100 de minute alături de piloții și mașinile care au făcut istorie în DTM

2018 a fost ultimul an petrecut de Mercedes-AMG în Campionatul German de Turisme, iar pentru a marca momentul, nemții au pregătit un documentar cu totul și cu totul special despre evoluția mărcii în cadrul DTM. 30 de ani de curse în doar 100 de minute.
Marti, 25 Decembrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Audi S8, spionat pe Nurburgring: modelul producătorului german va miza pe un V8 biturbo de 4.0 litri de peste 500 CP

Viitorul Audi S8 a fost spionat în timpul testelor de pe Nurburgring. Voci apropiate companiei spun că viitorul S8 va miza pe un motor V8 biturbo pe benzină de 4.0 litri capabil să ofere peste 500 CP. Debutul este programat pentru prima parte a lui 2019.
Luni, 24 Decembrie 2018 | Modele noi | 1 comentariu

Primul teaser video cu viitorul Mercedes-AMG A45: derapaje controlate cu Hot Hatch-ul de peste 400 CP

Mercedes-AMG a publicat un scurt clip filmat pe circuit în cadrul căruia, viitorul AMG A45 demonstrează atuurile sistemului "Drift Mode". Noul Hot Hatch va fi echipat cu un motor pe benzină de 2.0 litri capabil să ofere "peste 400 de cai putere". Prezentarea va avea loc în prima parte a anului viitor.
Luni, 24 Decembrie 2018 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuță între două sedanuri de performanță: BMW M5 Competition față în față cu Mercedes-AMG E 63 S

BMW M5 Competition și Mercedes-AMG E 63 S sunt cele două sedanuri de performanță care au fost așezate în dreptul liniei de start. Acțiunea s-a desfășurat pe pista unui aeroport, iar cele două modele din Germania s-au duelat pe sfertul de milă.
Luni, 24 Decembrie 2018 | Modele noi | 7 comentarii

Mercedes-Benz Clasa G primește o motorizare diesel: propulsor de 3.0 litri cu șase cilindri în linie de 286 CP

Începând cu luna ianuarie 2019, noua generație Mercedes-Benz Clasa G va putea fi comandată și cu o motorizare diesel. Nemții introduc varianta G 350d echipată cu un propulsor de 3.0 litri cu șase cilindri în linie capabil să ofere 286 CP și 600 Nm.
Duminica, 23 Decembrie 2018 | Industrie | 6 comentarii

Opel anticipează creșterea vânzărilor: "Clienții apreciază că respectăm deja standardul de emisii care intră în vigoare în septembrie 2019"

Opel anticipează o creștere a cotei de piață în Europa datorită faptului că este unul dintre puținii constructori care respectă deja standardul de emisii care va intra în vigoare în septembrie 2019.
Duminica, 23 Decembrie 2018 | TV: Prezentari

VIDEO: Cinci prototipuri secrete care au condus la dezvoltarea unor modele celebre Porsche

Porsche a publicat un clip video în care dezvăluie cinci prototipuri secrete care au avut ca rezultat dezvoltarea unor modele care ulterior au devenit faimoase.
Duminica, 23 Decembrie 2018 | Industrie | 4 comentarii

Volkswagen a mărit producția lui e-Golf de aproape trei ori: aproape 14.000 de unități în 2018

Volkswagen a produs în 2018 aproape 14.000 de unități ale modelului electric e-Golf, de aproape trei ori mai multe decât anul trecut. Peste 36% din producție a fost exportată în Norvegia.
Sambata, 22 Decembrie 2018 | Tehnologie

Hyundai Santa Fe va putea fi pornit cu amprenta: opțiunea, disponibilă inițial doar în China

Hyundai a dezvăluit un sistem pentru Santa Fe care permite șoferului să intre în mașină și să pornească motorul cu ajutorul unui senzor de amprentă.
Sambata, 22 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

Tesla lansează un program de livrare rapidă: pleci cu mașina acasă în numai 5 minute

Tesla a lansat un program de livrare rapidă prin care un client are nevoie de numai 5 minute pentru a cumpăra și primi mașina achiziționată.
Sambata, 22 Decembrie 2018 | TV: Reclame

Video: Robert de Niro promovează noul SUV electric Kia e-Niro

Cunoscutul actor american Robert de Niro promovează modelul electric Kia e-Niro, în special autonomia de 455 de kilometri în cazul versiunii echipate cu o baterie de 64 kWh.
Vineri, 21 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

Vești dintr-o lume paralelă: 70% dintre cele un milion de curse de taxi bifate în acest an pe aeroportul din Amsterdam au fost realizate de mașini electrice din gama Tesla

În timp ce procesul de comandă al unui taxi în aeroporturile românești este în continuare un chin pentru pasageri, în țările din vestul Europei lucrurile sunt ceva mai organizate.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 21 Decembrie 2018 | General

Toyota nu exclude lansarea unui Supra cu plafon retractabil: "Bineînțeles că luăm în considerare o astfel de variantă"

Noua generație Toyota Supra va fi prezentată în luna ianuarie în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Modelul ar putea avea și o versiune cu plafon retractabil fabricat din material textil.
Vineri, 21 Decembrie 2018 | O lume nebuna

Transformare inedită: Audi A8 devine break Allroad în mâinile carosierilor de la Castagna Milano

Nu vezi foarte des exemplare Audi A8 la hotelurile de lux sau la casele de vacanță din vârful munților. Din motive lesne de înțeles. Însă acest lucru ar putea să se schimbe odată cu prezentarea unei versiuni inedite a limuzinei germane.
Vineri, 21 Decembrie 2018 | Masini autonome | 1 comentariu

Uber a reluat testele cu mașini autonome: măsuri sporite de siguranță și viteze reduse drastic

Uber a anunțat reluarea testelor cu mașini autonome pe drumurile publice, la 9 luni de la momentul în care o mașină experimentală a companiei a fost implicată într-un accident în urma căruia o femeie și-a pierdut viața.
Vineri, 21 Decembrie 2018 | General

Ediție specială dedicată publicului nipon: 50 de exemplare Nissan GT-R croite cu ajutorul lui Naomi Osaka

Pentru a marca parteneriat semnat cu jucătoarea de tenis Naomi Osaka, Nissan a pregătit o ediție specială pentru GT-R. Versiunea a fost croită cu ajutorul căștigătoarei de la US Open și va fi disponibilă exclusiv pe piața din Japonia.
Vineri, 21 Decembrie 2018 | General

Porsche anunță un recall pentru Panamera: aproximativ 75.000 de unități au nevoie de un software nou pentru sistemul de direcție

Porsche recheamă în service 74.585 de exemplare Panamera produse între martie 2016 și decembrie 2018. Nemții au identificat o problemă la software-ul care controlează sistemul de direcție. Remedierea problemei necesită instalarea unui software revizuit.
Vineri, 21 Decembrie 2018 | Industrie | 3 comentarii

Mazda va lansa versiuni mild-hybrid pe toate modelele, începând din 2019: “Este una din măsurile prin care vrem să evităm amenzile UE privind emisiile”

Mazda a anunțat că va lansa versiuni mild-hybrid pentru toate modelele sale, începând din 2019. Măsura este menită să ferească producătorul de eventuale amenzi UE pentru nerespectarea noilor obiective de reducere a emisiilor CO2.
Vineri, 21 Decembrie 2018 | Modele noi

Informații despre viitorul Audi Q7 facelift: interior modern și motorizări revizuite

Viitorul Audi Q7 facelift va fi prezentat în prima parte a anului viitor. SUV-ul constructorului german va primi îmbunătățiti la nivel estetic, un interior revizuit și motorizări echipate cu sistem mild-hybrid la 48V.
Vineri, 21 Decembrie 2018 | Industrie | 3 comentarii

Eliberarea lui Carlos Ghosn, refuzată de procurori: fostul președinte Nissan, acuzat că a transferat pierderi personale de 16 milioane dolari către constructor

Procurorii japonezi au emis noi acuzații la adresa lui Carlos Ghosn, acesta fiind suspectat acum că a transferat pierderi de 16.6 milioane de dolari din investițiile personale către constructorul japonez. Astfel, speranțele sale de eliberare pe cauțiune au fost năruite.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru