Arhiva stiri august 2019

Marti, 20 August 2019 | Motorsport

5 echipaje au concurat în competiția dedicată mașinilor electrice la Sibiu Rally România 2019: Alex Filip și Cristiana Oprea au câștigat cu un Renault Zoe

Echipajul format din Alex Filip și Cristiana Oprea a câștigat competiția dedicată mașinilor electrice din cadrul Sibiu Rally România la volanul unui Renault Zoe.
Marti, 20 August 2019 | Modele noi | 11 comentarii

Monovolumul electric Mercedes-Benz EQV, prezentat în versiune de serie: peste 200 cai putere și autonomie de peste 400 de kilometri

Mercedes-Benz a prezentat versiunea de serie a monovolumului EQV, care are un motor de 204 cai putere pe puntea față și o baterie de 90 kWh cu autonomie de până la 405 kilometri.
Marti, 20 August 2019 | Modele noi | 4 comentarii

Noi imagini sub camuflaj cu BMW iNext: producția SUV-ului 100% electric va începe în 2021

BMW a publicat o nouă serie de imagini cu iNext sub camuflaj, nemții începând să producă prototipuri ale viitorului SUV 100% electric. Producția de serie a SUV-ului ce va avea o autonomie de 600 de kilometri va începe în 2021.
Marti, 20 August 2019 | Modele noi | 1 comentariu

Prima imagine cu interiorul lui Porsche Taycan: sportiva electrică va integra serviciul de streaming Apple Music

Porsche a publicat prima imagine cu interiorul sportivei electrice Taycan, care va avea integrat serviciul de streaming Apple Music cu abonament gratuit timp de până la 6 luni.
Marti, 20 August 2019 | Intern | 10 comentarii

Detalii complete despre taxa pregătită de București pentru mașini: 10 lei pe zi pentru accesul în oraș și trafic restricționat în centru

Primăria Capitalei a publicat proiectul prin care intenționează să introducă două viniete electronice pentru circulația mașinilor în București începând din 1 ianuarie 2020.
Marti, 20 August 2019 | Industrie

Cea mai scumpă mașină a lui James Bond: un exemplar Aston Martin DB5 a fost vândut la licitație cu 6.3 milioane de dolari

Un exemplar Aston Martin DB5, construit pentru filmul Goldfinger din 1964, a fost vândut cu 6.3 milioane de dolari la o licitație și a devenit cea mai scumpă mașină a lui James Bond.
Marti, 20 August 2019 | Intern

Primăria Capitalei anunță epuizarea a două treimi dintre voucherele din programul “Rabla” pentru București: termenul limită de folosire, prelungit cu două luni

Primăria Capitalei anunţă că, până în prezent, au fost epuizate aproximativ două treimi dintre voucherele din programul “Rabla” pentru București. Peste 4.000 de oameni au primit un ecovoucher din partea primăriei, iar termenul limită de utilizare a acestora - 30 septembrie - va fi prelungit cu două luni.
Marti, 20 August 2019 | Modele noi | 5 comentarii

Primele imagini camuflate cu noua generație Nissan Juke: SUV-ul subcompact va avea jante de 19 inch, ampatament mărit și sistem ProPilot

Nissan a publicat o serie de imagini sub camuflaj cu noua generație Juke, care va avea un ampatament mărit, jante de 19 inch și sistem ProPilot. Prezentarea oficială va avea loc în 3 septembrie.
Marti, 20 August 2019 | Tehnologie

Jaguar Land Rover lucrează la un nou head-up display 3D: sistemul promite rularea unor filme 3D în timpul condusului autonom

Grupul Jaguar Land Rover dezvoltă un nou sistem head-up display 3D care să ofere mai multă siguranță șoferilor. În același timp, noul display va avea și o latură de entertainment, prin posibilitatea vizionării de filme 3D în timp ce mașina se află în modul autonom.
Luni, 19 August 2019 | Formula 1 | 16 comentarii

Ferrari are încă încredere în Vettel: "Obiectivul său rămâne să câștige titlul mondial pentru Scuderia"

Oficialii Ferrari își exprimă în continuare încrederea în Sebastian Vettel, despre care afirmă că rămâne determinat să obțină titlul mondial alături de echipă, în ciuda unui debut modest de sezon.
Luni, 19 August 2019 | Modele noi | 2 comentarii

Kia ar putea lansa o versiune cross pentru Rio: noul model ar urma să primească numele XRio

Kia analizează posibilitatea de a lansa o versiune cross bazată pe subcompacta Rio pe care să o poziționeze ca rival pentru Volkswagen T-Cross. Noul model ar putea primi numele XRio.
Luni, 19 August 2019 | Masini autonome

Rușii de la Yandex vor să-și dezvolte flota de mașini autonome: 1.000 de vehicule în următorii 2 ani

Rușii de la Yandex vor să-și dezvolte flota de mașini autonome, astfel încât să ajungă la un total de 1.000 de vehicule în următorii doi ani. Grupul considerat “Google al Rusiei” – prezent și în România prin aplicația de ride hailing Yango – vrea să înceapă testele cu peste 100 de mașini autonome până la sfârșitul acestui an.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 19 August 2019 | Modele noi

Test de anduranță cu Porsche Taycan: sportiva electrică a parcurs 3.425 de kilometri în 24 de ore pe un circuit din Italia

Porsche a efectuat un test de anduranță cu sportiva electrică Taycan, care a parcurs 3.425 de kilometri într-un interval de numai 24 de ore pe un circuit din Italia, cu numai câteva zile înainte de prezentarea oficială din 4 septembrie.
Luni, 19 August 2019 | Modele noi

Primul SUV Aston Martin va fi prezentat în decembrie 2019: britanicii au deschis lista comenzilor pentru DBX

Aston Martin a anunțat că primul său SUV va fi prezentat în luna decembrie a acestui an. În același timp, constructorul britanic a deschis și lista comenzilor pentru modelul DBX.
Luni, 19 August 2019 | Modele noi | 2 comentarii

Volkswagen ID Buggy ar putea primi o versiune de serie: varianta de pre-producție a debutat în off-road la Concursul de Eleganță de la Pebble Beach

Start-up-ul german e.Go mobile analizează posibilitatea de a dezvolta o versiune de serie pentru Volkswagen ID Buggy, a cărei variantă de pre-producție a debutat în off-road cu ocazia Concursului de Eleganță de la Pebble Beach.
Luni, 19 August 2019 | Modele noi | 8 comentarii

Mercedes-Benz Clasa A și Clasa B primesc versiuni plug-in hybrid: 218 cai putere și autonomie electrică de până la 69 de kilometri

Mercedes-Benz a lansat versiuni plug-in hybrid pentru Clasa A și Clasa B care utilizează un motor pe benzină de 1.33 litri și un motor electric care împreună generează 218 cai putere. Autonomia electrică a sistemului PHEV este de până la 69 de kilometri.
Luni, 19 August 2019 | Modele noi | 1 comentariu

Fiat pregătește împrospătarea gamei de modele: pe listă se află 500 electric, noul Panda și un SUV în locul lui Tipo

Fiat pregătește un plan de împrospătare a gamei în jurul celor mai bine vândute modele în Europa: 500 și Panda. Noul 500 va deveni 100% electric în 2020, în timp ce italienii vor lansa și un nou 500X, precum și un înlocuitor pentru Tipo, care va fi cel mai probabil un SUV.
Luni, 19 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Transfăgărășan, cea mai frumoasă șosea din lume și regina balului

A fost construit cu sacrificii enorme și a fost pus pe harta lumii de prezentatorul emisiunii britanice Top Gear. Transfăgărășan a devenit un Mecca al tuturor celor care cred în plăcerea de a conduce. Prin urmare, caravana Romanian Roads by Michelin nu putea să-l ocolească.
Duminica, 18 August 2019 | Concepte | 1 comentariu

Conceptul viitorului BMW Seria 4 ar putea fi lansat la Frankfurt: noua generație a coupe-ului va debuta în 2020

BMW ar putea expune în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt conceptul care anunță lansarea noii generații Seria 4. Conform zvonurilor, versiunea de serie va debuta în prima parte a anului viitor.
Duminica, 18 August 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz Clasa S, surprins în timpul testelor: vârful de gamă va primi și versiuni cu sistem hibrid de propulsie

Noul Mercedes Clasa S a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring. Modelul ar putea fi lansat în cursul acestui an, iar conform surselor, Clasa S va fi echipat cu tehnologii de conducere autonomă de nivel 3 și cu sisteme hibrid de propulsie.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru