Arhiva stiri august 2019

Miercuri, 28 August 2019 | Drive test | 13 comentarii

BMW M135i xDrive - Sportivul de serviciu

A treia generație BMW Seria 1 a devenit cel mai recent model din gama bavarezilor care este disponibil inclusiv cu tracțiune față, după o lungă perioadă în care producătorul a mizat doar pe propulsie spate sau pe integrală. Pentru început, noi am testat însă versiunea de top M135i, care oferă tracțiune integrală.
Miercuri, 28 August 2019 | Modele noi

Informații neoficiale despre Porsche Taycan: va avea două versiuni, ambele de peste 600 de cai putere

Sportiva electrică Porsche Taycan va fi disponibilă în două versiuni, ambele de peste 600 CP, potrivit unor informații neoficiale. În plus, o funcție overboost va permite depășirea pragului de 700 CP și 1.000 Nm timp de 2.5 secunde.
Miercuri, 28 August 2019 | Intern | 19 comentarii

Ministerul Mediului caută o metodă prin care să scoată mașinile Euro 0, 1, 2 și 3 din circulație: “Trebuie să găsim un mod în care să nu putem fi atacați la Curtea Europeană de Justiție”

Maşinile cu normele de poluare Euro 0, 1, 2 sau 3 ar trebui cumva scoase din circulație şi trebuie gândită pentru anul viitor o modalitate de a face acest lucru, în aşa fel încât România să nu fie atacată la Curtea Europeană de Justiţie, a declarat ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu.
Marti, 27 August 2019 | Formula 1 | 9 comentarii

Honda, încurajată de primele victorii din 2019: "Avem echipa, pilotul și motorul cu care să câștigăm titlul"

Oficialii Honda susțin că își pot îndeplini obiectivul final de a câștiga titlul în Formula 1 întrucât au "echipa, pilotul și motorul" cu care să obțină o astfel de performanță.
Marti, 27 August 2019 | Intern | 3 comentarii

Proiect: 22 septembrie ar putea deveni ziua fără autoturisme: traficul auto în centrul Capitalei va fi interzis

Primăria Capitalei propune ca 22 septembrie să devină ziua fără autoturisme, în care traficul auto să fie interzis pe mai multe artere din centrul Bucureștiului, cu excepția serviciilor de urgență.
Marti, 27 August 2019 | Industrie | 5 comentarii

Dacia Sandero continuă parcursul bun în Europa: locul al treilea în topul celor mai înmatriculate mașini noi în luna iulie

În luna iulie, Dacia Sandero a reușit un rezultat excelent și a încheiat pe poziția a treia în topul celor mai înmatriculate mașini din Uniunea Europeană. Dacia Duster încheie luna iulie pe poziția a 11-a.
Marti, 27 August 2019 | Intern

Ford introduce roboți colaborativi la uzina de la Craiova: aceștia preiau munca repetitivă de pe linia de asamblare a motoarelor

Ford a anunțat că a echipat uzina de la Craiova cu roboți colaborativi care preiau o serie de munci repetitive de pe linia de asamblare pentru motoare, fără ca locurile de muncă actuale să fie afectate.
Marti, 27 August 2019 | General | 4 comentarii

Ferdinand Piech, nepotul lui Ferdinand Porsche și fostul președinte al Grupului Volkswagen, a murit la 82 de ani

Ferdinand Piech, austriacul care a transformat Volkswagen într-un succes mondial, s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani.
Marti, 27 August 2019 | Modele noi

Detalii despre viitoarea generație Renault Kangoo: utilitara va prelua motoare de la Clio

Noua generație a utilitarei Kangoo va prelua o serie de motorizări de la noul Clio, inclusiv versiunea hibridă și motorul pe benzină TCe de 1.3 litri și 130 de cai putere.
Marti, 27 August 2019 | Tuning

Îmbunătățiri din partea Brabus pentru Mercedes-AMG A35: Hot Hatch-ul nemților oferă 365 CP și accelerează de la 0 la 100 km/h în 4.4 secunde

Casa de tuning Brabus a publicat primele imagini și detalii referitoare la pachetele de performanță pregătite pentru Mercedes-AMG A35. Cel mai generos dintre aceastea propune 365 CP și 486 Nm, resurse livrate de propulsorul de 2.0 litri.
Marti, 27 August 2019 | Industrie

Pagani: “Vom lansa modele cu motoare V12 până în 2026”

Șeful Pagani a confirmat că lucrează la un hypercar 100% electric, însă susține că motoarele V12 vor rămâne în atenția constructorului cel puțin până în 2026.
Marti, 27 August 2019 | Masini autonome | 2 comentarii

Ford susține că mașinile autonome vor avea o durată de exploatare de numai 4 ani: "Utilizarea acestora va fi mult mai intensă"

Oficialii Ford anticipează că mașinile autonome vor avea o durată de exploatare de numai 4 ani, întrucât acestea vor fi utilizate intensiv în zone care în prezent sunt deficitare în privința transportului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 27 August 2019 | Modele noi

BMW a prezentat noul X5 Protection VR6: versiunea blindată a SUV-ului german poate face față cartușelor trase cu un AK-47

BMW X5 Protection VR6, versiunea blindată a SUV-ului constructorului german, poate rezista unui atac cu cartușe de calibrul 7.62 de 39 de milimetri, muniție folosită de pușca de asalt AK-47.
Marti, 27 August 2019 | Industrie

Polestar inaugurează prima sa fabrică: coupe-ul hibrid Polestar 1 va intra în producție până la sfârșitul lui 2019

Polestar a inaugurat prima sa fabrică, urmând ca producția coupe-ului hibrid Polestar 1 să înceapă în China până la sfârșitul acestui an. Primele livrări către clienți vor avea loc în următoarele 3-4 luni.
Marti, 27 August 2019 | Modele noi

Volkswagen deschide pre-comenzile pentru versiunea plug-in hybrid a lui Passat: autonomia electrică a crescut la 56 de kilometri

Volkswagen a anunțat că Passat GTE facelift, versiunea plug-in hybrid a modelului de segment D, este disponibil la pre-comandă pe anumite piețe europene. Noua versiune promite o autonomie electrică de până la 56 de kilometri.
Marti, 27 August 2019 | Drive test | 23 comentarii

Test Drive Toyota RAV4 - Coordonate noi

Din 1994, anul lansării primei generații, și până în prezent, Toyota RAV4 a evoluat considerabil, de la un model off-road, la unul care se simte bine și în oraș. A cincea generație adâncește și mai mult diferențele față de primul model pentru că a fost dezvoltată după coordonate noi.
Marti, 27 August 2019 | Modele noi

Primul teaser cu viitorul Mercedes-Benz GLE Coupe: SUV-ul constructorului german va fi prezentat în 28 august

Mercedes-Benz a publicat un teaser care anunță lansarea noului GLE Coupe. Modelul producătorului din Stuttgart va avea un design îmbunătățit, un interior mult mai modern și sisteme noi de asistare.
Luni, 26 August 2019 | Formula 1 | 14 comentarii

Hamilton, precaut înaintea reluării sezonului de Formula 1: "A doua jumătate a campionatului ar putea fi mult mai dificilă"

Lewis Hamilton anticipează că a doua jumătate a sezonului ar putea fi mult mai dificilă după progresele realizate de Red Bull și Ferrari, deși are un avans de 62 de puncte în clasamentul general.
Luni, 26 August 2019 | Masini electrice si hibride

Porsche a analizat opțiunea unui browser de internet pe noul Taycan: "Credem că navigarea de pe smartphone este mai sigură"

Porsche a dezvăluit că a analizat posibilitatea de a introduce un browser web pe sistemul de infotainment de 10.9 inch al sportivei electrice Taycan, însă în cele din urmă a renunțat din motive de siguranță.
Luni, 26 August 2019 | General | 1 comentariu

Mini împlinește 60 de ani: de la legendarele Morris Mini-Minor şi Austin Seven până la noul model electric Cooper SE

Mini aniversează 60 de ani de la debut. În tot acest timp, modelul britanic a devenit o adevărată legendă a industriei. Anul acesta, britanicii sărbătoresc frumoasa vârstă prin lansarea lui Mini Cooper SE, primul model electric de serie al companiei.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru