Arhiva stiri august 2019

Luni, 26 August 2019 | Modele noi

Noutăți în gama Opel Crossland X: motorul pe benzină de 1.2 itri și 130 CP primește cutie de viteze automată cu 6 trepte

Opel a anunțat că versiunea cu motor pe benzină de 1.2 litri și 130 de cai putere a SUV-ului Crossland X poate fi achiziționată și împreună cu o cutie de viteze automată cu 6 trepte.
Luni, 26 August 2019 | General

Cupra devine noul partener al clubului de fotbal FC Barcelona: spaniolii vor dezvolta servicii de mobilitate pe care le vor testa la stadionul Camp Nou

Cupra este noul partener al clubului de fotbal FC Barcelona, pentru care spaniolii vor dezvolta o serie de servicii de mobilitate pe care le vor testa în jurul stadionului Camp Nou.
Luni, 26 August 2019 | Masini electrice si hibride

Porsche Taycan a devenit cel mai rapid sedan electric de pe Nurburgring: un exemplar de pre-serie a parcurs Iadul Verde în 7 minute și 42 de secunde

Un exemplar Porsche Taycan de pre-serie a parcurs celebrul circuit de la Nurburgring în 7 minute și 42 de secunde. Astfel, Taycan a devenit cel mai rapid sedan electric de pe circuitul german.
Luni, 26 August 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Noua generație Land Rover Defender, spionată la Nurburgring: modelul va fi prezentat luna viitoare

Land Rover a avut o campanie generoasă pentru promovarea lui Defender. Britanicii au publicat numeroase poze realizate în timpul testelor extreme din Europa, Asia și Africa. Acum, viitorul Defender a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring.
Luni, 26 August 2019 | Masini electrice si hibride

Tur de forță cu Audi e-tron: peste 1.600 de kilometri în 24 de ore

Audi a pregătit o nouă campanie pentru promovarea SUV-ul electric e-tron. De această dată, trei exemplare e-tron 55 quattro au parcurs peste 1.600 de kilometri în 24 de ore, iar pe parcursul turului, mașinile au oprit de șapte ori pentru reîncărcarea bateriilor.
Luni, 26 August 2019 | Masini electrice si hibride

Personalizare la extrem: SUV-ul electric Audi Q4 e-tron va avea 25 de stiluri diferite pentru semnătura farurilor și stopurilor

Clienții viitorului Audi Q4 e-tron vor putea alege între 25 de stiluri diferite pentru semnătura farurilor și stopurilor atunci când pre-comenzile pentru noul SUV electric vor începe în 2020.
Luni, 26 August 2019 | Motorsport | 5 comentarii

Triplă pentru Toyota în Raliul Germaniei: Ott Tanak câștigă etapa din WRC

Ott Tanak (Toyota) a câștigat Raliul Germaniei și și-a trecut în cont a cincea victorie a senzonului. Pe locul secund a încheiat Kris Meeke, în timp ce podiumul a fost completat de Jari-Matti Latvala. Toate cele trei echipaje fac parte din echipa Toyota Gazoo Racing WRT.
Luni, 26 August 2019 | Intern | 1 comentariu

Ridicarea mașinilor parcate neregulamentar în București începe din 26 august: amenzile pornesc de la 500 de lei

Maşinile parcate neregulamentar pe principalele artere ale Capitalei vor fi ridicate începând de luni, 26 august, iar şoferii vor plăti cel puţin 500 de lei pentru a-şi recupera autovehiculele. Avocatul Poporului critică această măsură, spunând că ridicarea mașinilor nu poate fi făcută de polițiștii locali, ci numai de polițiștii rutierii. În replică, primarul Gabriela Firea a spus că Avocatul Poporului “tinde să devină avocatul nesimţirii”.
Luni, 26 August 2019 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Studiu: mașinile electrice premium provoacă cu 40% mai multe accidente decât versiunile cu motoare cu combustie internă

Un studiu realizat de compania de asigurări AXA arată că mașinile electrice premium provoacă cu 40% mai multe accidente decât versiunile cu motoare cu combustie internă din cauza faptului că șoferii nu se adaptează la accelerația mai rapidă a acestora.
Luni, 26 August 2019 | Industrie | 3 comentarii

Tesla caută locații pentru o fabrică în Germania: primele inspecții ar fi avut loc deja

Tesla se află în căutarea unor locații pentru a construi o fabrică în Germania, cea mai probabilă variantă fiind landul german Renania de Nord-Westfalia, potrivit informațiilor apărute în presa locală.
Duminica, 25 August 2019 | O lume nebuna | 5 comentarii

Record mondial: 170 de mașini fac burnout în același timp pe un circuit din Colorado, SUA

Recordurile mondiale omologate de Guinness Book pot fi extrem de ciudate. Iar cel mai mare număr de mașini care fac burnout în același timp pare că este un record foarte căutat de fanii din întreaga lume, fiind bătut deja de două ori în cursul anului 2019.
Duminica, 25 August 2019 | Modele noi | 31 comentarii

E oficial: clienții români pot comanda online modelele Tesla începând cu acest weekend

Tesla a deschis oficial comenzile online pentru clienții din România, țara noastră fiind inclusă în premieră în lista piețelor în care marca activează exclusiv online. Românii pot comanda din gama Tesla doar Model 3.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 23 August 2019 | Industrie | 7 comentarii

Continental analizează închiderea unor fabrici: “Toate diviziile vor fi revizuite”

Continental analizează varianta închiderii unor fabrici, inclusiv în Germania, ca parte a planului de restructurare a companiei. Informații anterioare arătau că furnizorul auto ar putea închide 9 fabrici, iar 4.000 de angajați vor rămâne fără locuri de muncă.
Vineri, 23 August 2019 | Concepte

Primul teaser pentru conceptul Audi AI Trail Quattro: SUV-ul electric pentru off-road va fi prezentat în septembrie

Audi a publicat un teaser care anticipează lansarea unui concept pentru un SUV electric de off-road care va purta numele AI Trail Quattro. Prezentarea oficială va avea loc în septembrie la Frankfurt.
Vineri, 23 August 2019 | Modele noi

Mercedes-Benz pregătește noutăți pentru Citan: utilitara de persoane va primi o nouă identitate și o versiune electrică

Mercedes-Benz a anunțat că utilitara de persoane Citan va primi un succesor cu o nouă identitate care va avea și o versiune electrică. Utilitara va fi dezvoltată în continuare în cadrul parteneriatului cu Renault-Nissan.
Vineri, 23 August 2019 | Modele noi

BMW M8 Grand Coupe va fi prezentat în luna noiembrie: debutul va avea loc la Los Angeles

BMW a anunțat că M8 Grand Coupe va fi dezvăluit publicului cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles care va avea loc în luna noiembrie.
Vineri, 23 August 2019 | General | 6 comentarii

Probleme de confidențialitate: Mercedes-Benz folosește serviciul de localizare pentru a prelua mașinile de la șoferii care nu plătesc ratele

Mercedes-Benz folosește datele de localizare ale mașinilor pentru a prelua vehiculele de la șoferii care nu-și plătesc ratele. Teoretic, serviciul de localizare ar trebui folosit doar în caz de accident.
Vineri, 23 August 2019 | Masini autonome | 3 comentarii

Audi ar putea intra în alianța BMW-Daimler pentru dezvoltarea tehnologiilor autonome: anunțul oficial, așteptat în septembrie

Audi este aproape să se alăture alianței BMW-Daimler care dezvoltă tehnologii autonome, potrivit informațiilor apărute în presa germană. Un anunț oficial în acest sens este așteptat în luna septembrie, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Vineri, 23 August 2019 | Modele noi | 6 comentarii

Porsche prezintă interiorul sportivei electrice Taycan: 5 ecrane, inclusiv unul de 16.8 inch și unul opțional pentru pasagerul din dreapta

Porsche Taycan va avea la interior 5 ecrane, printre care un instrumentar de bord de 16.8 inch, un sistem de infotainment central de 10.9 inch și opțional un ecran pentru pasagerul din dreapta șoferului.
Vineri, 23 August 2019 | Modele noi | 1 comentariu

Lamborghini a publicat un teaser pentru un nou model: lansarea va avea loc la Frankfurt

Lamborghini a publicat un teaser pentru un nou model ce va fi lansat la salonul de la Frankfurt. Noul model ar putea fi versiunea de serie a conceptului electric Terzo Millenio.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru