Arhiva stiri august 2019

Joi, 29 August 2019 | TV: Diverse

VIDEO: Evoluția gamei Lamborghini Aventador: de la unicatul Aventador J până la seria limitată SVJ

Lansat în 2011, Lamborghini Aventador înlocuia celebrul Murcielago. În tot acest timp, producătorul italian a operat o serie de modificări și îmbunătățiri în gama Aventador, iar supercar-ul a primit și o mulțime de ediții speciale.
Joi, 29 August 2019 | Modele noi | 2 comentarii

Kia a început testele cu versiunea plug-in hybrid pentru XCeed: sistemul va fi împrumutat de la Kia Niro PHEV

Kia pregătește lansarea unei versiuni plug-in hybrid pentru XCeed, care va utiliza sistemul de 141 de cai putere și bateria de 8.9 kWh de pe Kia Niro PHEV.
Joi, 29 August 2019 | Modele noi | 6 comentarii

Mercedes a prezentat noul AMG GLB 35 4Matic: SUV-ul compact cu șapte locuri oferă 306 CP și accelerează de la 0 la 100 km/h în 5.2 secunde

Mercedes-AMG GLB 35 4Matic este cel mai tânăr membru al familiei AMG. SUV-ul compact este echipat cu motorul pe benzină de 2.0 litri care dezvoltă 306 CP și 400 Nm.
Joi, 29 August 2019 | Industrie | 2 comentarii

Bugatti refuză cererile pentru modele speciale din partea clienților: “Feedback-ul este important, dar noi stabilim strategia”

Bugatti susține că nu acceptă cereri din partea clienților pentru anumite proiecte speciale, cum ar fi exemplarele unicat. Constructorul afirmă că feedback-ul clienților este important, însă aceștia nu dictează strategia companiei.
Joi, 29 August 2019 | Modele noi

Volkswagen pregătește un nou Shooting Brake: modelul va fi produs în Germania

Volkswagen a dezvăluit că va produce un nou Shooting Brake la o uzină din Germania, fără să menționeze explicit despre ce model este vorba. Cele mai recente zvonuri au vizat lansarea unui Arteon Shooting Brake.
Joi, 29 August 2019 | Tehnofuture

Insulele cu suflet electric

Renault pune umărul la dezvoltarea unor ecosisteme electrice inteligente pe două insule mici din Oceanul Atlantic. Pe lângă mașinile electrice puse la dispoziție comunităților, francezii au găsit o utilizare perfectă și pentru bateriile sale auto scoase din uz.
Joi, 29 August 2019 | Modele noi | 2 comentarii

Informații despre Porsche Macan Turbo facelift: 440 CP și 4.3 secunde pentru sprintul 0-100 km/h

Porsche a publicat primele imagini și detalii referitoare la Macan Turbo facelift. SUV-ul producătorului german este echipat cu motorul V6 biturbo de 2.9 litri care oferă 440 CP și 550 Nm.
Joi, 29 August 2019 | Modele noi

Teaser cu noua generație Land Rover Defender: modelul va fi prezentat pe 10 septembrie, la Frankfurt

Land Rover a publicat o imagine teaser cu viitoarea generație Defender. Constructorul a anunțat că noul model va fi prezentat oficial pe 10 septembrie, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Miercuri, 28 August 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-AMG GLB 35, surprins în timpul testelor de la Nurburgring: SUV-ul va fi expus la Frankfurt

Mercedes-Benz GLB, noul SUV poziționat între GLA și GLC, va primi o versiune AMG. Viitorul SUV de performanță va miza pe motorul de 2.0 litri cu 306 CP, propulsor pe care îl întâlnim și pe restul gamei AMG 35. Noul AMG GLB 35 va fi expus la Frankfurt.
Miercuri, 28 August 2019 | Industrie

Toyota va cumpăra 5% dintre acțiunile Suzuki: constructorii vor continua dezvoltarea în comun a modelelor electrice

Toyota a anunțat că va cumpăra 5% dintre acțiunile Suzuki, ca parte a planurilor de întărire a colaborării dintre cei doi constructori, care au anunțat anterior că vor dezvolta în comun mașini electrice.
Miercuri, 28 August 2019 | Tuning

Prima imagine teaser cu viitorul Alpina B3 Touring: modelul va fi prezentat la Frankfurt

Alpina a publicat prima imagine teaser cu viitorul B3 Touring. Modelul are la bază noua generație Seria 3 Touring și, conform surselor, va primi atât modificări estetice, cât și îmbunătățiri în dreptul performanțelor.
Miercuri, 28 August 2019 | Tehnologie | 1 comentariu

Skoda introduce conexiuni Apple CarPlay și Android Auto fără fir: Scala și Kamiq, primele modele care vor beneficia de noul sistem

Skoda introduce pe noile Scala și Kamiq serviciul Wireless SmartLink. Acesta permite conexiuni Apple CarPlay și Android Auto fără fir și poate fi comandat împreună cu sistem de încărcare wireless dedicat telefoanelor inteligente.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 28 August 2019 | Modele noi | 10 comentarii

Prima imagine sub camuflaj cu Volkswagen Golf 8: noua generație va fi prezentată în această toamnă

Volkswagen a publicat o imagine sub camuflaj cu noua generație Volkswagen Golf, care va fi prezentată oficial în toamna acestui an.
Miercuri, 28 August 2019 | Intern

Românii își măresc bugetul pentru achiziția unei mașini noi: sumele sunt cuprinse între 11.700 și 31.200 de euro

Românii care vor să-și cumpere o mașină nouă sunt dispuși să plătească între 11.700 și 31.200 de euro, bugetele acestora fiind în creștere față de anii trecuți, potrivit unui studiu realizat de Jato Dynamics.
Miercuri, 28 August 2019 | Modele noi

Informații despre viitoarea generație Ford Focus RS: Hot Hatch-ul compact ar putea primi un sistem electrificat de propulsie

Ford pregătește o nouă generație Focus RS, iar conform declarațiilor făcute de unul dintre oficialii companiei, viitorul Hot Hatch compact ar putea primi un sistem electrificat de propulsie.
Miercuri, 28 August 2019 | General | 2 comentarii

Hyundai prezintă un nou prototip de trotinetă electrică: autonomia ajunge la 20 de kilometri

Hyundai a prezentat un nou prototip de trotinetă electrică cu o autonomie de 20 de kilometri și afirmă că aceasta ar putea fi integrată în viitoarele modele ale constructorului.
Miercuri, 28 August 2019 | Masini electrice si hibride

Renault Zoe, cea mai înmatriculată mașină electrică în Europa în luna iulie: Tesla Model 3 și Nissan Leaf completează podiumul

Renault Zoe a fost cea mai înmatriculată mașină electrică în Uniunea Europeană în luna iulie cu 3.789 de unități. Mitsubishi Outlander PHEV rămâne lider în segmentul vehiculelor plug-in hybrid, în timp ce Toyota Corolla domină autoritar segmentul hibrizilor clasici.
Miercuri, 28 August 2019 | Modele noi | 2 comentarii

Versiune unicat pentru BMW X6: SUV-ul a primit cea mai neagră vopsea de caroserie din lume

BMW a dezvăluit o versiune unicat pentru noua generație a SUV-ului X6 cu finisaj Vantablack, cea mai neagră vopsea de caroserie din lume, care oferă ochiului uman un aspect estetic bidimensional.
Miercuri, 28 August 2019 | Masini electrice si hibride

Seat Tarraco primește versiune plug-in hybrid: autonomie de 50 de kilometri, producția începe în 2020

Seat a anunțat că SUV-ul Tarraco va primi anul viitor o versiune plug-in hybrid cu autonomie de circa 50 de kilometri în regim electric. Cel mai puternic Tarraco de până acum va dezvolta un total de 245 de cai putere.
Miercuri, 28 August 2019 | Modele noi | 7 comentarii

Mercedes-Benz a prezentat noul GLE Coupe: design îmbunătățit, un interior modern și versiune AMG cu 435 CP

Mercedes-Benz a prezentat noua generație GLE Coupe. SUV-ul dezvoltat de constructorul german mizează pe un design nou, pe un interior extrem de modern și pe tehnologii de conducere semi-autonomă. Gama de motorizări include două unități diesel și un propulsor pe benzină, acesta din urmă fiind disponibil pe versiunea AMG GLE 53 4Matic+ Coupe.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru