Arhiva stiri aprilie 2020

Miercuri, 08 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Detalii despre înlocuitorul lui Citroen C4 Cactus: caroserie de SUV coupe și versiune electrică

Citroen pregătește un succesor pentru C4 Cactus. Modelul va lua forma unui SUV coupe și va fi disponibil și într-o versiune electrică. Prezentarea ar urma să aibă loc în cursul anului curent.
Miercuri, 08 Aprilie 2020 | Industrie | 1 comentariu

Aston Martin vrea să devină un “Ferrari britanic”: mai puține modele, dar mai profitabile

Aston Martin plănuiește să aibă mai puține modele în gamă, dar care să aducă un profit mai mare, dorind să se inspire din modelul de business de la Ferrari, după cum a declarat CEO-ul Andy Palmer. Șeful constructorului spune că producția va fi redusă în acest an, după ce, în 2019, Aston Martin a construit 5.800 de mașini.
Miercuri, 08 Aprilie 2020 | Formula 1

Cursa de Formula 1 din Canada din 14 iunie a fost amânată: organizatorii spun că va fi reprogramată în acest an

Marele Premiu de Formula 1 al Canadei din 14 iunie a fost amânat, însă organizatorii afirmă că etapa va fi reprogramată pentru sfârșitul acestui an.
Miercuri, 08 Aprilie 2020 | Modele noi

Informații despre viitorul Porsche 718 Cayman GT4 RS: versiunea extremă ar putea dezvolta aproape 500 de cai putere

Porsche a demarat o serie de teste cu prototipul viitorul 718 Cayman GT4 RS. Noua versiune ar urma să ofere aproape 500 de cai putere, lansarea fiind programată pentru finalul anului viitor.
Miercuri, 08 Aprilie 2020 | Industrie

Renault și Nissan vor anunța noua strategie a Alianței în luna mai: "Dacă planul nu este explicat, acțiunile nu își vor reveni"

Renault și Nissan vor anunța în luna mai noua strategie pentru dezvoltarea Alianței, întrucât în caz contrar acțiunile la bursă ale celor doi constructori nu vor recupera pierderile din acest an, potrivit oficialilor.
Miercuri, 08 Aprilie 2020 | Intern

Programe noi pentru clienții din România: Kia și Grupul BMW vor prelungi garanția vehiculelor

Kia și Grupul BMW au pregătit un nou serviciu pentru clienții din România: garanția vehiculelor care ar fi trebuit să expire în această perioadă va fi prelungită în mod automat. În cazul modelelor din cadrul grupului german, garanția va fi extinsă până în 31 mai, în timp ce pentru clienții Kia, garanția va fi prelungită până în 30 iunie.
Marti, 07 Aprilie 2020 | Formula 1 | 2 comentarii

Propuneri pentru sezonul 2020 al Formulei 1: start la Silverstone în iulie sau august și câteva curse fără spectactori

Echipele din Formula 1 analizează opțiunea de a începe noul sezon în iulie sau august, eventual la Silverstone. În plus, primele curse ar urma să aibă loc fără spectactori.
Marti, 07 Aprilie 2020 | Industrie | 5 comentarii

Înmatriculările de mașini noi în România au scăzut cu aproape 22% în primul trimestru al anului: scădere de peste 32% în luna martie

Înmatriculările de mașini noi în România au scăzut cu 32.19% în martie, prima lună în care țara noastră s-a aflat sub stare de urgență din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. La finalul primelor trei luni ale anului, scăderea pieței din România a fost de aproape 22%.
Marti, 07 Aprilie 2020 | Industrie | 32 comentarii

Dieselgate în Marea Britanie: o instanță a decis că Volkswagen a manipulat emisiile pentru 91.000 de mașini

O instanță din Marea Britanie a decis că Volkswagen a manipulat emisiile în cazul mai multor modele diesel, astfel că aproximativ 91.000 de clienți pot să dea în judecată grupul german și să ceară despăgubiri.
Marti, 07 Aprilie 2020 | General

McLaren va reduce producția hypercar-ului Elva de la 399 la 249 de unități: britanicii vor să păstreze caracterul exclusivist al modelului

Oficialii McLaren spun că au decis să reducă producția hypercar-ului Elva de la 399 la 249 de unități, din dorința de a păstra caracterul exclusivist al modelului. Conform unor surse apropiate companiei, această decizie a venit ca urmare a unor estimări greșite în ceea ce privește cererea din piață.
Marti, 07 Aprilie 2020 | Modele noi | 11 comentarii

Detalii despre noul BMW Seria 4: lansare online în luna iunie, motorizări similare cu Seria 3 și posibilă versiune hibridă

BMWBlog anunță mai multe detalii referitoare la noul Seria 4. Viitorul model va fi lansat în luna iunie, în cadrul unui eveniment online, va avea motorizări similare cu Seria 3 și o posibilă versiune hibridă.
Marti, 07 Aprilie 2020 | Tehnofuture

În Grădina Edenului există prize pentru mașini electrice

Englezii au construit propria lor versiune a grădinii Eden. O versiune care pare desprinsă dintr-un film SF și care include o pădure tropicală, măslini, arbori de sequoia și, obligatoriu, mașini electrice.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 07 Aprilie 2020 | Motorsport

Schimbări în Campionatul Mondial de Anduranță: noua clasă pentru hypercar-uri, amânată pentru 2021

Debutul clasei pentru hypercar-uri din cadrul Campionatului Mondial de Anduranță a fost amânat pentru 2021. Noua categorie va înlocui tradiționala clasă de prototipuri LMP1.
Marti, 07 Aprilie 2020 | TV: Filme Spion

Viitoarele Mercedes-Benz Clasa E Coupe și Clasa E Cabrio facelift, spionate în timpul testelor: modelele vor fi lansate în cursul anului

Prototipurile viitoarelor Mercedes-Benz Clasa E Coupe și Clasa E Cabrio facelift au fost surprinse în timpul unor teste desfășurate pe drumurile publice din Germania. Conform surselor, prezentarea celor două versiuni va avea loc în cursul anului curent.
Marti, 07 Aprilie 2020 | Concepte

Informații noi despre conceptul Hyundai Prophecy: sistem special pentru purificarea aerului și tehnologie inteligentă pentru stabilirea poziției de conducere

Hyundai a oferit o serie de imagini și detalii noi referitoare la conceptul Prophecy. Prototipul electric dezvoltat pe noua platformă Electric-Global Modular Platform integrează un sistem inteligent capabil să stabilească poziția optimă de conducere în funcție de masa și înălțimea șoferului, dar și o tehnologie specială pentru purificarea aerului.
Marti, 07 Aprilie 2020 | Concepte | 5 comentarii

Imagini noi cu Polestar Precept: "Conceptul anticipează direcția de design pentru viitoarele modele ale mărcii"

Polestar a publicat imagini noi cu conceptul Precept și afirmă că acesta anticipează "direcția de design pentru viitoarele modele ale mărcii".
Marti, 07 Aprilie 2020 | Industrie

Analiștii estimează că producția auto din China va scădea cu 11.5% în acest an: “O creștere de 7.5% este preconizată pentru 2021”

Producția auto din China va scădea cu 11.5% în acest an, la circa 21.6 milioane de mașini, pe fondul crizei COVID-19, potrivit analiștilor de piață. Aceștia spun, însă, că o creștere de 7.5% a producției este preconizată pentru anul următor.
Marti, 07 Aprilie 2020 | Industrie | 32 comentarii

Kia a reluat producția în Slovacia: uzina de la Zilina produce gama Ceed și SUV-ul Sportage

Kia a anunțat că a reluat producția la uzina pe care o deține în localitatea slovacă Zilina, acolo unde produce modelele din gama Ceed și SUV-ul Sportage.
Marti, 07 Aprilie 2020 | Intern

Ford a lansat Family Fun Hub: platforma online propune activități speciale de izolare pentru copii și părinți

Ford a lansat o platformă online cu activități speciale dedicate copiilor și părinților. Aceasta se numește Family Fun Hub și include o carte de colorat și diverse jocuri. Platforma este disponibilă și în limba română.
Luni, 06 Aprilie 2020 | Economic | 18 comentarii

Tesla renunță la sute de angajați temporari în Statele Unite: decizia, luată după întreruperea producției de mașini electrice

Tesla a decis să renunțe la sute de angajați cu contracte temporare de la uzina din Statele Unite ca urmare a suspendării producției, potrivit unor surse neoficiale.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru