Arhiva stiri aprilie 2020

Marti, 14 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Video. Viitorul Mercedes-Benz EQE, spionat în timpul testelor: sedanul de clasă mare ar urma să aibă o configurație cu două motoare electrice

Câteva prototipuri ale viitorului Mercedes-Benz EQE au fost surprinse în timpul unei sesiuni de teste în nordul Europei. Modelul de serie va fi prezentat în 2022.
Marti, 14 Aprilie 2020 | Modele noi | 1 comentariu

Nissan pregătește succesorul lui 370Z: viitorul “400Z” cu motor V6 biturbo și 400 CP ar putea fi lansat anul viitor

Succesorul lui Nissan 370Z va fi lansat anul viitor, potrivit informațiilor din presa britanică. Noul model ar urma să se numească “400Z” și să dezvolte 400 de cai putere cu ajutorul unui propulsor V6 biturbo de 3.0 litri.
Marti, 14 Aprilie 2020 | Intern | 40 comentarii

Cota de piață a mașinilor electrice, aproape 6% în România în primele trei luni ale anului: motorul pe benzină rămâne preferat de 65% dintre clienți

Mașinile electrice au avut o cotă de piață de 5.7% în primele trei luni ale anului, în creștere de la 4.1% în perioada similară a anului trecut. Motorul pe benzină a fost ales de 65% dintre clienții de mașini noi.
Marti, 14 Aprilie 2020 | Tuning

McLaren Senna modificat de Novitec: hypercar-ul britanic dezvoltă acum 902 CP și accelerează de la 0 la 200 km/h în 6.5 secunde

Novitec a pregătit un pachet de performanță pentru hypercar-ul McLaren Senna. Mulțumită modificărilor aduse de casa de tuning, motorul V8 de 4.0 litri livrează 902 CP și 888 Nm.
Marti, 14 Aprilie 2020 | General | 4 comentarii

Seat culegele roadele pentru dezvoltarea brandului de performanță Cupra: "Am avut critici, dar vânzările au crescut cu 70% în 2019"

Seat consideră că dezvoltarea brandului de performanță Cupra a fost cea mai bună decizie, în contextul în care vânzările au crescut cu 70% în 2019, iar noua divizie are potențialul de a deveni cea mai profitabilă pentru spanioli.
Marti, 14 Aprilie 2020 | Modele noi

Viitorul Maserati MC20 va fi prezentat în septembrie: motorul V6 biturbo ar urma să dezvolte peste 600 CP

Viitorul supercar Maserati MC20 va fi echipat cu un motor V6 biturbo capabil să dezvolte peste 600 de cai putere, conform unor surse apropiate companiei. Noul model va fi prezentat în toamna acestui an.
Marti, 14 Aprilie 2020 | Intern | 26 comentarii

Înmatriculările de mașini electrice au crescut cu 27% în România în primele trei luni ale anului: Renault Zoe rămâne lider

Înmatriculările de mașini electrice au crescut în România cu 27% în primele trei luni ale anului, la 272 de unități, în ciuda faptului că piața auto în ansamblu a înregistrat o scădere de aproape 22%.
Marti, 14 Aprilie 2020 | Industrie

Efectul COVID-19: Ford estimează pierderi de 600 de milioane de dolari în primul trimestru, din cauza închiderii fabricilor și a scăderii vânzărilor

Ford estimează pierderi de 600 de milioane de dolari în primul trimestru, din cauza crizei COVID-19 care a închis fabricile și scăzut vânzările la nivel global. Constructorul a înregistrat un declin de 21% al vânzărilor în primele trei luni din 2020.
Marti, 14 Aprilie 2020 | Modele noi | 12 comentarii

Informații neoficiale despre viitoarea generație Mazda 6: modelul nipon ar putea trece la arhitectură cu roți motrice spate și motoare cu șase cilindri în linie

Viitoarea generație Mazda 6 va fi prezentată în 2022. Conform surselor, modelul de clasă medie va trece la o arhitectură cu roți motrice spate și va fi echipat cu motoare cu șase cilindri în linie.
Marti, 14 Aprilie 2020 | Modele noi

Video. Hyundai introduce o transmisie automată pentru Veloster N: noua cutie ar putea fi disponibilă și pe viitorul i30 N facelift

Hyundai Veloster N va fi disponibil în scurt timp și cu o transmisie automată cu dublu ambreiaj. Cel mai probabil, această cutie va fi introdusă și pe viitorul Hot Hatch i30 N facelift, model care ar urma să fie prezentat spre finalul anului curent.
Marti, 14 Aprilie 2020 | Industrie | 7 comentarii

Renault anunță schimbări de strategie în China: va vinde doar modele electrice și utilitare, iar SUV-ul electric K-ZE va fi dezvoltat la nivel global

Renault va renunța la comercializarea modelelor Captur, Kadjar și Koleos în China și va vinde doar modele electrice și utilitare, în timp ce SUV-ul electric K-ZE va fi dezvoltat la nivel global, inclusiv prin lansarea modelului european Dacia Spring.
Marti, 14 Aprilie 2020 | Intern | 6 comentarii

Industria auto din România: “Căutăm soluții pentru creșterea producției de măști, dezinfectanți și viziere”

Industria auto din România caută soluții pentru creșterea producției de măști, dezinfectanți, viziere și componente pentru ventilatoare, ca sprijin pentru sistemul medical în lupta împotriva COVID-19, a anunțat grupul de lucru ce cuprinde companii precum Ford, Dacia, Bosch, Continental, Pirelli sau Star Transmission.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 13 Aprilie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Cadre noi cu prototipul viitorului Mercedes-Benz Clasa C: sedanul de clasă medie ar putea fi lansat în toamnă

Mercedes continuă testele cu viitorul Clasa C, iar unul dintre prototipuri a fost spionat în timpul unei sesiuni în Germania. Modelul ar putea fi lansat în toamnă și va fi echipat sistemul MBUX și cu tehnologii de conducere autonomă de nivel 3.
Luni, 13 Aprilie 2020 | Industrie

Kia vrea să închidă temporar trei fabrici din Coreea de Sud: exporturile către Europa și SUA au fost afectate de criza COVID-19

Kia a anunțat că vrea să închidă temporar trei fabrici din Coreea de Sud, în contextul în care exporturile către Europa și SUA au fost afectate de criza COVID-19. Uzinele ar urma să fie închise în perioada 23-29 aprilie, însă negocierile cu sindicatele nu au fost finalizate.
Luni, 13 Aprilie 2020 | Tehnologie | 2 comentarii

Îmbunătățiri pentru aplicația mobilă MyOpel: nemții introduc funcții speciale pentru posesorii modelelor electrificate

Opel a pregătit o serie de funcții noi pentru aplicația MyOpel. Acestea au fost dezvoltate special pentru posesorii modelelor electrificate și includ informații despre autonomie sau nivelul de încărcare al bateriei.
Luni, 13 Aprilie 2020 | TV: Istorice

VIDEO: Un tur de 30 de minute într-un garaj cu peste 300 de mașini clasice: colecția a fost începută în anii '70

O colecție cu peste 300 de automobile clasice a fost ascunsă de ochii curioșilor. Proprietarul din SUA a început colecția în anii '70, iar acum le-a permis specialiștilor de la Ammo să realizeze un clip cu o parte dintre vehiculele pe care le deține.
Luni, 13 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

McLaren anunță că succesorul lui P1 va fi lansat în 2024: “Va fi hibrid sau 100% electric”

McLaren a anunțat că succesorul supercar-ului P1 va fi lansat în 2024, iar noul model va avea propulsie hibridă sau 100% electrică, după cum a declarat CEO-ul constructorului.
Luni, 13 Aprilie 2020 | Formula 1 | 8 comentarii

Scenariu nou pentru sezonul 2020 al Formulei 1: "grupuri" de șase curse într-un interval de șapte săptămâni începând din luna iulie

Formula 1 analizează varianta unui calendar care să includă "grupuri" de câte șase curse într-un interval de numai șapte săptămâni, iar primele etape ar urma să aibă loc în luna iulie.
Luni, 13 Aprilie 2020 | Modele noi | 8 comentarii

Ședință foto cu Koenigsegg Gemera: GT-ul cu peste 1.700 de cai putere a ieșit pe circuit

Koenigsegg Gemera, primul model cu patru locuri dezvoltat de compania suedeză, a ieșit pe circuit pentru o ședință foto. "Mega-GT-ul" dezvoltat de Koenigsegg livrează 1.724 de cai putere mulțumită unui sistem hibrid de propulsie format dintr-un motor pe benzină și trei motoare electrice.
Luni, 13 Aprilie 2020 | Economic

Toyota RAV4 a depășit pragul de 10 milioane de unități vândute la nivel global: performanța, atinsă la 26 de ani de la lansare

Toyota RAV4 a depășit pragul de 10 milioane de unități vândute la nivel global de la lansarea din 1994. Cea mai mare piață pentru SUV-ul compact este Statele Unite, în timp ce două milioane de unități au fost vândute în Europa.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru