Arhiva stiri aprilie 2020

Joi, 16 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

Honda extinde proiectul european de reciclare a bateriilor provenite de la mașini electrice sau hibride: japonezii pot extrage litiu și cobalt pentru producția unor noi baterii

Honda a extins proiectul european de reciclare a bateriilor provenite de la mașini electrice sau hibride. Cu ajutorul companiei franceze SNAM, constructorul poate să extragă libiu și cobalt pe care să le folosească pentru producția unor noi baterii.
Joi, 16 Aprilie 2020 | Intern | 3 comentarii

Volkswagen România introduce noi servicii pentru clienți: preluarea și returnarea automobilelor la locuința sau sediul clienților și platformă online pentru rezervarea mașinilor noi

Volkswagen România a introdus un serviciu național pentru clienți de tip door-to-door. Acesta presupune preluarea mașinii de acasă sau de la sediul clientului pentru operațiuni de service. Totodată, a fost introdusă și o platformă online pentru rezervarea mașinilor noi.
Joi, 16 Aprilie 2020 | Formula 1

Primul trailer pentru noul joc F1 2020: apare în 10 iulie și va include o ediție specială cu 4 monoposturi pilotate de Michael Schumacher

Codemasters a publicat primul trailer pentru jocul F1 2020, care va fi lansat în 10 iulie și va include un posibilitatea de a juca împreună cu un prieten în mod split-screen, dar și o ediție specială cu patru monoposturi pilotate de Michael Schumacher.
Joi, 16 Aprilie 2020 | Industrie

Daimler va relua producția în trei fabrici din Germania: uzinele din Hamburg, Berlin și Untertuerkheim vor fi redeschise săptămâna viitoare

Grupul Daimler a anunțat că va relua producția în trei fabrici din Germania, începând de săptămâna viitoare, urmând ca alte două uzine să se pregătească pentru reponirea activității.
Joi, 16 Aprilie 2020 | Intern | 4 comentarii

Stadiul lucrărilor la autostrăzi: încă 64 kilometri de pe A10 și A3 ar putea fi terminați până la sfârșitul anului

40 de kilometri din autostrada A10 Sebeș - Turda și aproximativ 24 de kilometri de pe autostrada A3 ar putea fi terminați până la sfârșitul acestui an, potrivit estimărilor făcute de Ministerul Transporturilor.
Joi, 16 Aprilie 2020 | Modele noi | 3 comentarii

Primele imagini prelucrate digital cu viitorul Volkswagen Nivus: SUV-ul coupe va debuta în Brazilia în luna iunie

Volkswagen a publicat o serie de imagini prelucrate digital cu viitorul Nivus. SUV-ul coupe va fi prezentat în scurt timp, debutul comercial pe piața din Brazilia urmând să aibă loc în luna iunie. În Europa, noul Nivus va fi lansat în 2021.
Joi, 16 Aprilie 2020 | Industrie

Aston Martin prelungește suspendarea producției cu o săptămână: britanicii ar urma să reia activitatea pe 27 aprilie

Aston Martin a prelungit cu o săptămână perioada de suspendare a producției. Constructorul britanic se pregătește să reia activitatea pe 27 aprilie.
Joi, 16 Aprilie 2020 | Industrie | 1 comentariu

Volkswagen va reporni treptat producția în Zwickau și Bratislava, începând cu 20 aprilie: restul uzinelor din Germania, Portugalia, Spania, Rusia și SUA vor relua activitățile din 27 aprilie

Volkswagen a anunțat că începând cu 20 aprilie vor fi redeschise uzinele din Zwickau și Bratislava, urmând ca începând cu 27 aprilie să reia activitățile și în restul fabricilor din Germania, Spania, Portugalia, Rusia și SUA. Fabricile din Mexic, Brazilia, Argentina și Africa de Sud rămân închise până în mai.
Joi, 16 Aprilie 2020 | Industrie

Volvo repornește gradual producția la uzinele europene: în 20 aprilie vor fi deschise fabricile din Suedia și Belgia

Volvo a început producția de componente la uzina din Suedia care aprovizionează fabricile din China, în timp ce producția de mașini din Suedia și Belgia va fi reluată începând de luni.
Joi, 16 Aprilie 2020 | Drive test | 44 comentarii

Test Drive Mazda CX-30 Skyactiv-X - Renaștere

Mazda a decis că motoarele cu cilindree mică și echipate cu turbine nu-și au rostul în gamă. În schimb, au venit cu o soluție, pe cât de ciudată, pe atât de interesantă: motorul Skyactiv-X pe benzină cu aprindere prin compresie controlată prin scânteie. Am testat noul propulsor pe SUV-ul CX-30 în compania unei transmisii automate și a unui sistem de tracțiune integrală.
Miercuri, 15 Aprilie 2020 | Modele noi | 8 comentarii

Informații despre viitorul BMW M4: coupe-ul de performanță cu 510 CP va fi lansat spre finalul anului

Noua generație BMW Seria 4 ar urma să fie prezentată în luna iunie în cadrul unui eveniment online, în timp ce versiunea de performanță M4 este programată pentru debut spre finalul anului.
Miercuri, 15 Aprilie 2020 | General | 2 comentarii

Bentley lansează un scurt clip video dedicat lui Mulsanne: cele mai importante momente din cariera modelului britanic

Bentley a publicat un clip video dedicat carierei lui Mulsanne. Modelul va fi scos din producție în vara acestui an, iar actualul Flying Spur va deveni noul vârf de gamă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 15 Aprilie 2020 | Intern | 3 comentarii

Impactul COVID-19 asupra industriei auto din România: pierderi de producție de cel puțin 68.000 de mașini și peste 20.000 de angajați afectați

Închiderea fabricilor auto din România a produs până acum pierderi de producție de cel puțin 68.000 de mașini, în timp ce mai mult de 20.000 de angajați au fost afectați de criza COVID-19, potrivit Asociației Constructorilor Europeni de Automobile. ACEA susține că aceste date sunt “conservatoare” și că impactul real este mult mai mare.
Miercuri, 15 Aprilie 2020 | Industrie | 3 comentarii

Toyota va reporni parțial producția din Franța și Polonia, începând din 22 aprilie: celelalte fabrici vor rămâne închise pentru moment

Toyota a anunțat că vrea să repornească parțial producția uzinelor din Franța și Polonia, începând cu data de 22 aprilie. Celelalte fabrici din Europa, America și Asia vor rămâne momentan închise.
Miercuri, 15 Aprilie 2020 | Modele noi | 13 comentarii

Volkswagen testează viitorul Golf R pe Nurburgring: Hot Hatch-ul va fi lansat în cursul anului și va avea 330 de cai putere

Viitoarea generație Volkswagen Golf R a fost surprinsă în timpul testelor de la Nurburgring. Conform surselor, versiunea de performanță va fi lansată până la finalul anului curent și va fi echipată cu motorul de 2.0 litri cu 330 de cai putere.
Miercuri, 15 Aprilie 2020 | General

Ultimul exemplar Porsche 911 al vechii generații 991 va fi scos la licitație: banii vor fi donați în scopuri caritabile

Divizia Porsche din America de Nord împreună cu casa RM Sotheby’s anunță un eveniment cu totul și cu totul special: ultimul exemplar Porsche 911 al vechii generații 991 va fi scos la licitație. Banii vor fi donați programului COVID-19 Community Response and Recovery Fund al organizației United Way Worldwide.
Miercuri, 15 Aprilie 2020 | Industrie

Hyundai a repornit producția din Cehia după trei săptămâni: Skoda menține suspendarea producției până pe 27 aprilie

Hyundai a devenit primul producător care a repornit producția din Cehia, după o inactivitate de 3 săptămâni. În schimb, Skoda a decis să mențină suspendarea producției din Cehia până pe 27 aprilie, în timp ce joint-venture-ul Toyota – Peugeot ar urma să reia activitatea pe 4 mai.
Miercuri, 15 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Volkswagen ID Buzz este considerat înlocuitorul indirect al lui Touran: nemții speră ca astfel să aducă un plus de culoare în segmentul monovolumelor

Viitorul Volkswagen ID Buzz este considerat înlocuitorul indirect al actualului Touran. Conform oficialilor germani, viitorul model electric va încerca să revigoreze și segmentul monovolumelor.
Marti, 14 Aprilie 2020 | Michelin Experiences

Călătorie în istoria Michelin: între anvelope, mâncăruri fine, avioane de luptă și achiziția Citroën

Michelin este o companie franceză fondată în 1889. De atunci și până în prezent a construit avioane, a inventat anvelopa radială, a dezvoltat prima anvelopă folosită de un metrou și chiar a ajuns în spațiu alături de NASA. Dincolo de toate astea, Michelin a câștigat tot ce se putea în WRC, Formula 1 și Moto GP. Aceasta este povestea fascinantă a unui brand de legendă.
Marti, 14 Aprilie 2020 | Formula 1 | 2 comentarii

Cursa de Formula 1 din Franța va fi amânată sau anulată: Austria are șanse rezonabile să deschidă noul sezon în 5 iulie

Cursa de Formula 1 programată în 29 iunie pe circuitul Paul Ricard va fi amânată sau anulată după ce Franța a interzis organizarea de evenimente până în 15 iulie. Între timp, Austria are șanse rezonabile să găzduiască prima cursă a noului sezon în 5 iulie.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru