Arhiva stiri mai 2020

Marti, 12 Mai 2020 | Industrie | 1 comentariu

Bentley a reluat activitatea la uzina din Crewe: măsuri suplimentare pentru protejarea angajaților și capacitate de producție redusă la jumătate

Bentley a reluat în 11 mai producția la uzina din Crewe. Pentru moment, britanicii vor asambla doar Bentayga și Mulsanne, urmând ca de săptămâna viitoare să producă și Continental GT și Flying Spur. Totodată, britanicii au pregătit un pachet suplimentar de măsuri pentru protejarea angajaților.
Marti, 12 Mai 2020 | Industrie

Seat extinde garanția mașinilor cu trei luni: ofertă valabilă pentru garanțiile care expiră între 1 martie și 31 mai

Seat a anunțat extinderea garanției cu trei luni pentru modelele Ibiza, Leon, Arona, Ateca, Tarraco, Alhambra, Mii Electric, dar și pentru vehiculele Cupra. Oferta este valabilă pentru mașinile a căror garanție expiră în perioada 1 martie – 31 mai.
Marti, 12 Mai 2020 | Intern | 6 comentarii

Autostrada Sibiu - Pitești: a fost semnat contractul pentru segmentul de 30 de kilometri de la Pitești la Curtea de Argeș

Contractul pentru segmentul de 30 de kilometri de la Pitești la Curtea de Argeș din cadrul autostrăzii Sibiu - Pitești a fost semnat, iar lurarile ar trebui finalizate în 2025.
Marti, 12 Mai 2020 | Concepte

Primele schițe cu viitorul MG Cyberster: prototip electric cu două locuri și design inspirat de clasicul MGB

MG pregătește lansarea unui nou concept electric. Constructorul deținut de chinezii de la SAIC va expune în scurt timp noul Cyberster, un prototip electric cu design inspirat de clasicul MGB.
Marti, 12 Mai 2020 | Masini electrice si hibride | 8 comentarii

Înmatriculările europene de mașini electrificate s-au dublat în primul trimestru: scăderi de peste 32% pentru diesel și benzină

Cota de piață a mașinilor electrificate s-a dublat în primul trimestru și a atins 6.8%, după ce europenii au înmiatriculat peste 167.000 de unități. În schimb, înmatriculările mașinilor diesel și pe benzină au scăzut cu circa 32%, conform datelor oficiale publicate de Asociația Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA).
Marti, 12 Mai 2020 | General | 11 comentarii

Producția versiunii BMW M760Li ar urma să se încheie în această toamnă: vârful de gamă echipat cu motorul V12 nu va primi un înlocuitor

Versiunea BMW M760Li echipată cu motorul V12 ar urma să iasă din producție în toamna acestui an, conform unor surse apropiate constructorului german. Pentru moment, BMW nu are planuri pentru lansarea unui înlocuitor.
Marti, 12 Mai 2020 | Formula 1 | 57 comentarii

Vettel va părăsi Ferrari la sfârșitul sezonului 2020: "Nu mai există dorința comună de a rămâne împreună"

Sebastian Vettel a anunțat că va părăsi Ferrari la sfârșitul sezonului 2020 întrucât nu mai există dorința comună de a continua parteneriatul cu Scuderia. Germanul sugerează inclusiv că s-ar putea retrage din Formula 1.
Luni, 11 Mai 2020 | Formula 1 | 5 comentarii

Renault va începe negocierile cu Ricciardo pentru 2021: "Timpul va spune dacă îi vom prelungi contractul"

Renault va începe în curând negocierile cu Daniel Ricciardo pentru un nou contract, însă șeful Cyril Abiteboul sugerează că este prea devreme pentru a anticipa dacă va continua colaborarea cu pilotul australian.
Luni, 11 Mai 2020 | Modele noi | 1 comentariu

SsangYong Tivoli primește o motorizare nouă: 1.2 litri benzină cu trei cilindri și 128 de cai putere

SUV-ul SsangYong Tivoli va fi disponibil cu o motorizare turbo pe benzină de 1.2 litri. Propulsorul pregătit de constructorul asiatic are trei cilindri și dezvoltă 128 CP și 230 Nm.
Luni, 11 Mai 2020 | Industrie

Fuziunea Grupului PSA cu Alianța Fiat-Chrysler, mai aproape de realitate: Uniunea Europeană va anunța până în 17 iunie dacă acceptă acordul

Uniunea Europeană va anunța până în 17 iunie dacă va permite Grupului PSA Peugeot-Citroen să fuzioneze cu Alianța Fiat-Chrysler.
Luni, 11 Mai 2020 | Modele noi

Viitorul BMW Seria 4 Gran Coupe va avea versiune de performanță: lansarea lui M4 Gran Coupe este programată pentru 2022

BMW Seria 4 Gran Coupe este cea mai populară caroserie din gama Seria 4, motiv pentru care producătorul german ar urma să introducă și o versiune de performanță M4 Gran Coupe. Lansarea acesteia este programată pentru 2022.
Luni, 11 Mai 2020 | Industrie | 1 comentariu

Surse: Mazda vrea un credit total de 2.8 miliarde de dolari pentru a traversa criza COVID-19

Mazda caută credite la mai multe bănci japoneze, în valoare totală de circa 2.8 miliarde de dolari, pentru a depăși criza COVID-19, susțin surse apropiate de companie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 11 Mai 2020 | Masini autonome

Volvo oferă detalii despre sistemul de conducere autonomă pe autostrăzi: "Va fi implementat treptat, pe anumite porțiuni de autostradă"

Sistemul de conducere autonomă pe autostrăzi pe care Volvo îl va lansa în 2022 va fi implementat treptat pe anumite porțiuni de autostradă din anumite țări care vor avea legislație pentru o astfel de tehnologie.
Luni, 11 Mai 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Prototipul viitorului Mercedes-Benz Clasa S, surprins pe Nurburgring: lansarea vârfului de gamă va avea loc în acest an

Mercedes continuă teste cu viitorul Clasa S. De această dată, unul dintre prototipuri a fost surprins în timpul unor teste pe Nurburgring. Viitorul Clasa S va fi prezentat în acest an și propune atât modificări estetice, cât și îmbunătățiri la interior.

Karma oferă detalii despre noua platformă pentru modele electrice: un motor electric și baterie de 80 kWh

Noua platformă dezvoltată de Karma pentru modele electrice va integra un motor electric și o baterie cu capacitatea de 80 kWh.
Luni, 11 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Renault vrea să lanseze două SUV-uri electrice până în 2022: ambele modele vor avea autonomie de până la 550 de kilometri

Renault vrea să lanseze două SUV-uri electrice până în 2022, fiecare cu autonomie de până la 550 de kilometri, potrivit declarațiilor făcute de oficialii companiei și citate de presa britanică.

Toyota lansează Highlander în Europa: SUV-ul cu șapte locuri va avea doar versiune cu sistem hibrid de propulsie

Toyota a publicat primele imagini și detalii referitoare la versiunea europeană a SUV-ului Highlander. Modelul niponilor va fi disponibil începând cu prima parte a anului viitor și va fi oferit în configurație cu șapte locuri și motorizare hibrid.
Luni, 11 Mai 2020 | Intern | 1 comentariu

Înmatriculările de mașini noi au scăzut cu 50% în România în luna aprilie: 4.300 de unități, mai multe decât în Italia

Românii au înmatriculat doar 4.321 de mașini noi în luna aprilie, în scădere cu 50% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Totuși, România a depășit înmatriculările din Italia, una dintre cele mai mari piețe din Europa.
Luni, 11 Mai 2020 | Industrie

Producția auto națională în timpul pandemiei: uzinele Dacia și Ford au asamblat 32.000 de mașini în martie și aprilie, în scădere cu aproape 63%

Producția în uzinele Dacia și Ford a fost oprită temporar în martie și aprilie din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. În acest context, producția auto națională în acest interval a scăzut cu 62.82% (32.033 de unități).
Luni, 11 Mai 2020 | Drive test | 12 comentarii

Test Drive Peugeot 3008 Hybrid4 - Dovada

După ce ne-a dat unul dintre cele mai populare SUV-uri compacte, Peugeot a vrut să le dovedească tuturor că poate oferi un 3008 și cu tracțiune integrală. Pe lângă 4x4, clienții au primit și 300 de cai putere. Pentru că se poate.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru