Arhiva stiri mai 2020

Marti, 19 Mai 2020 | Modele noi | 8 comentarii

Informații neoficiale: noua generație Dacia Sandero va fi prezentată în luna iunie

Noua generație Dacia Sandero va fi prezentată în luna iunie, cu câteva luni mai devreme decât planificarea inițială, potrivit unor informații neoficiale din presa franceză.
Marti, 19 Mai 2020 | Industrie

Efectul pandemiei de coronavirus asupra înmatriculărilor în Europa: scădere de 78% în luna aprilie. Dacia a suferit un declin de aproape 80%

Înmatriculările de mașini noi au scăzut în Europa cu 78.3% în luna aprilie, ca urmare a pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. Piața din România înregistrează un declin de 50% și ajunge la 4.321 de unități, valoare mai bună decât cele obținute de Italia și Spania.
Luni, 18 Mai 2020 | Formula 1 | 7 comentarii

Prima versiune a noului calendar al Formulei 1 pentru sezonul 2020: total de 19 curse pe 16 circuite

Sezonul 2020 va începe în 5 iulie în Austria și se va încheia în 13 decembrie în Abu Dhabi la capătul a 19 curse desfășurate pe 16 circuite, potrivit unei versiuni preliminare a calendarului.
Luni, 18 Mai 2020 | Intern | 9 comentarii

Video. Cum decurg lucrările la primul șantier al autostrăzii Sibiu - Pitești: constructorul a realizat 8% din proiect în prima lună

Autoritățile au publicat un clip video cu lucrările efectuate în prezent la primul șantier al autostrăzii Sibiu - Pitești. Constructorul afirmă că în prima lună a efectuat deja 8% în proiect.
Luni, 18 Mai 2020 | Modele noi

Video. Cadre noi cu viitorul Audi RS3 Sportback în timpul testelor de la Nurburgring: modelul de performanță va fi lansat în cursul anului

Unul dintre prototipurile viitorului Audi RS3 Sportback a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring. Hot Hatch-ul de clasă compactă va fi echipat cu motorul de 2.5 litri cu cinci clindri care dezvoltă 400 CP.
Luni, 18 Mai 2020 | Industrie

Subaru a evitat impactul COVID-19, pentru moment: vânzările au crescut ușor, iar profitul a urcat cu 15% în anul fiscal 2019

Subaru a anunțat că vânzările au crescut ușor, iar profitul a urcat cu 15% în anul fiscal ce s-a încheiat în martie 2020. Constructorul a observat un “impact limitat” al crizei COVID-19, dar se așteaptă ca vânzările să fie puternic afectate în 2020.

Informații neoficiale: Tesla dezvoltă o baterie ieftină care îi va permite să vândă mașini electrice la prețuri similare cu mașinile cu motoare cu combustie

Tesla dezvoltă în China o baterie ieftină fără colbalt care îi va permite să vândă mașini electrice la prețuri foarte apropiate de cele ale mașinilor cu motoare cu combustie internă, potrivit presei internaționale.
Luni, 18 Mai 2020 | Industrie

Franța anunță măsuri de sprijin pentru sectorul auto: planul va fi prezentat în cel mult 15 zile

Franța a anunțat că va prezenta un plan cu măsuri de sprijin pentru industria auto în cel mult 15 zile, potrivit declarațiilor ministrului de Finanțe, Bruno Le Maire. Francezii lucrează deja la un împrumut de 5 miliarde de euro pentru Renault.
Luni, 18 Mai 2020 | Modele noi

Ford Ranger primește ediția specială Thunder: jante de 18 inch, faruri și lumini de ceață LED și numai 4.500 de unități în Europa

Ford Ranger a primit în Europa ediția specială Thunder, care oferă jante de 18 inch, faruri și lumini de ceață LED și diverse îmbunătățiri la designul exterior. Modelul va fi disponibil în numai 4.500 de unități.
Luni, 18 Mai 2020 | Tehnologie | 1 comentariu

Skoda suspendă livrările modelului Octavia: cehii au aceeași problemă software descoperită pe noul Volkswagen Golf

Skoda a suspendat livrările modelului Octavia după ce a fost descoperită o problemă software la nivelul sistemului care permite efectuarea apelurilor de urgență. Problema a fost identificată inițial de Volkswagen pe noul Golf 8.
Luni, 18 Mai 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Volkswagen Arteon R, spionat pe Nurburgring: modelul constructorului german ar urma să ofere 330 CP

Volkswagen pregătește o versiune de performanță R pentru Arteon, iar unul dintre prototipuri a fost surprins pe Nurburgring. Arteon R va fi lansat până la finalul anului și, conform surselor, va miza pe motorul pe de 2.0 litri TSI în versiune de 330 CP.
Luni, 18 Mai 2020 | Intern

Uzina Ford de la Craiova introduce în 18 mai al doilea schimb de lucru: producția ajunge la circa 600 de mașini pe zi

Uzina Ford de la Craiova a introdus începând din 18 mai și al doilea schimb de lucru, astfel că producția ajunge la circa 600 de unități Puma și Ecosport pe zi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 18 Mai 2020 | Modele noi | 9 comentarii

Porsche a prezentat noua generație 911 Targa: două versiuni de putere cu până la 450 CP și soft-top acționat electric în 19 secunde

Porsche a publicat primele imagini și detalii referitoare la noua generație 911 Targa. Versiunea va fi disponibilă în variantele Targa 4 și Targa 4S, ambele fiind echipate cu motorul boxer de 3.0 litri.
Duminica, 17 Mai 2020 | Economic

Confirmare: Fiat-Chrysler vrea un credit garantat de stat în valoare de 6.3 miliarde de euro, pentru a traversa criza COVID-19

Grupul Fiat-Chrysler a început negocierile cu Italia pentru a obține un credit garantat de stat în valoare de 6.3 miliarde de euro, confirmând speculațiile din ultimele zile. Creditul ar urma să fie acordat de Intesa Sanpaolo, cea mai mare bancă din Italia, pe o perioadă de 3 ani.
Duminica, 17 Mai 2020 | Masini electrice si hibride | 9 comentarii

Detalii despre SUV-ul electric Ford Mach-E: o încărcare de 10 minute la o stație Ionity poate asigura o autonomie de 120 de kilometri

Ford anunță că SUV-ul electric Mach-E poate oferi o autonomie de 120 de kilometri dacă bateria este încărcată 10 minute la una din stațiile rețelei europene Ionity. Constructorul susține că, astfel, timpul de încărcare a fost îmbunătățit cu 30% față de estimările inițiale.
Sambata, 16 Mai 2020 | Industrie

Fiat-Chrysler și Peugeot au anulat dividendele din cauza crizei COVID-19: “Fuziunea va fi finalizată până în martie 2021”

Fiat-Chrysler și Peugeot au anunțat anularea dividendelor pentru acționari, din cauza crizei COVID-19 care a dus la scăderea vânzărilor. Companiile spun că fuziunea lor va fi finalizată conform planului stabilit, până în martie 2021.
Sambata, 16 Mai 2020 | Industrie | 2 comentarii

Nissan speră la creșterea vânzărilor din SUA și China: japonezii pregătesc “reducerea pierderilor” în Europa

Nissan vrea să obțină creșterea vânzărilor din SUA și China și “reducerea pierderilor” în Europa, potrivit ultimelor informații cu privire la noua strategie pe care niponii ar urma să o prezinte în data de 28 mai.
Sambata, 16 Mai 2020 | Industrie | 9 comentarii

Volkswagen suspendă livrările noului Golf: nemții au descoperit o problemă la software în cazul unor unități

Volkswagen a suspendat livrările noului Golf 8, după ce a descoperit că unele unități au o problemă la software. Nemții susțin că problema a fost depistată în timpul unui control de rutină și că soluția ar putea fi un recall pentru mașinile afectate.
Vineri, 15 Mai 2020 | Modele noi | 3 comentarii

Îmbunătățiri pentru Jeep Compass: motorizare pe benzină de 1.3 litri și versiuni plug-in hybrid de 190 CP și 240 CP

Jeep a pregătit o serie de modificări pentru Compass. Modelul constructorului american va fi disponibil pe piața din Europa cu o nouă motorizare de 1.3 litri în versiuni de 130 CP și 150 CP. Totodată, Jeep introduce și variantele plug-in hybrid cu 190 CP, respectiv 240 CP.
Vineri, 15 Mai 2020 | Intern | 3 comentarii

Ford a donat 22.000 de viziere produse la uzina de la Craiova: echipamentele au ajuns la 40 de instituții publice din județul Dolj

Ford a anunțat că a donat către 40 de instituții publice din județul Dolj peste 22.000 de viziere fabricate la uzina de la Craiova în timpul stării de urgență.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru