Arhiva stiri mai 2020

Luni, 04 Mai 2020 | Industrie | 8 comentarii

Rolls-Royce analizează ideea reducerii cu 15% a forței de muncă: circa 8.000 de angajați ar fi vizați de concedieri

Rolls-Royce se gândește să renunțe la 15% din forța de muncă din cauza efectelor negative ale pandemiei, potrivit unor surse din interiorul companiei. Circa 8.000 de angajați ar urma să fie concediați, o decizie oficială fiind așteptată în luna mai.
Luni, 04 Mai 2020 | Intern

Dacia a reluat producția la Mioveni: la uzina Vehicule se lucrează în două schimburi

Dacia a reluat producția la Mioveni în 4 mai, iar pentru început la uzina Vehicule se lucrează în două schimburi înainte de trecerea la un program în trei schimburi începând din 11 mai.
Luni, 04 Mai 2020 | Economic | 1 comentariu

Volkswagen extinde garanția mașinilor cu trei luni: ofertă valabilă pentru garanțiile care expiră în perioada 1 martie – 31 mai

Volkswagen a decis extinderea garanției cu trei luni pentru mașinile a căror garanție expiră în perioada 1 martie – 31 mai. Oferta se aplică tuturor unităților produse în Europa sau pentru piața europeană.
Luni, 04 Mai 2020 | Modele noi | 2 comentarii

Informații neoficiale despre planurile Renault pentru Megane: noua generație nu va mai avea versiune break, dar va include și un crossover

Noua generație Renault Megane nu va mai avea versiune break, însă gama va fi completată de un crossover poziționat între Captur și Kadjar, potrivit unor informații neoficiale.

Predecesorul gamei EQ: 30 de ani de la prezentarea unui prototip electric bazat pe modelul Mercedes-Benz 190

În urmă cu 30 de ani, Mercedes-Benz a prezentat un prototip electric dezvoltat pe baza modelului 190. Nemții au realizat câteva exemplare de test pe care le-au introudus într-un program special în Rugen. Unul dintre prototipuri a reușit să parcurgă 100.000 de kilometri într-un singur an.

Grupul Volkswagen schimbă strategia pentru gama de mașini electrice de oraș: Seat a pierdut proiectul inițiat în 2018

Grupul Volkswagen a decis ca Seat să nu se mai ocupe de gama de mașini electrice de oraș cu prețuri mai mici de 20.000 de euro, după ce spaniolii au amânat intrarea pe piața chineză. Cel mai probabil, proiectul va fi dezvoltat sub brandul Volkswagen.

Viitoarea generație Jaguar XJ va fi lansată în cursul anului: rivalului lui Mercedes-Benz Clasa S va avea doar variantă electrică

Anul acesta Jaguar lansează o nouă generație XJ, iar rivalul lui Mercedes-Benz Clasa S va fi disponibil doar în versiune electrică. Conform oficialilor producătorului britanic, modelul electric va primi un design convențional, iar prețul "nu va fi unul exagerat".
Luni, 04 Mai 2020 | Drive test | 43 comentarii

Test Drive Skoda Kamiq - Trucuri de magician

Skoda poate fi considerat un producător magician. Chiar dacă debutează târziu în segmentul SUV-urilor de oraș, brandul ceh scoate din joben un produs mai atrăgător decât al altor branduri cu mai multă experiență.
Duminica, 03 Mai 2020 | General | 23 comentarii

Elon Musk implică Tesla în noi controverse: CEO-ul afirmă că autonomia lui Model S nu a fost calculată corect și că acțiunile sunt prea scumpe

Elon Musk susține că autonomia oficială a lui Tesla Model S nu a fost calculată corect și că acțiunile constructorului erau prea scumpe, ceea ce a determinat scăderea cotațiilor pe bursă cu 10%.
Duminica, 03 Mai 2020 | Economic

Înmatriculările de mașini au scăzut cu 89% în Franța în luna aprilie, la doar 21.000 de unități

Francezii au înmatriculat doar 21.000 de mașini noi în luna aprilie, în scădere cu 89% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Dacia a raportat un declin de 90% cu doar 1.200 de unități înmatriculate.
Duminica, 03 Mai 2020 | Modele noi

Lamborghini pregătește o nouă lansare: prezentarea oficială va avea loc în 7 mai

Lamborghini va extinde gama actuală printr-o lansare care va avea loc online în 7 mai. Cel mai probabil, constructorul italian pregătește o nouă versiune a unui model deja existent.
Sambata, 02 Mai 2020 | Motorsport

Un nou trailer pentru jocul WRC 9: imagini în premieră cu Raliul Noii Zeelande

Jocul WRC 9 a primit un nou trailer, iar acesta arată în premieră cum va arăta Raliul Noii Zeelande, una dintre cele trei noi etape introduse în noua ediție. Lansarea jocului va avea loc în luna septembrie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 02 Mai 2020 | Intern | 28 comentarii

Primele indicii despre evoluția programului Rabla Plus: 372 de rezervări pentru mașini electrice și plug-in hybrid, în creștere cu 72%

Românii au făcut 372 de rezervări pentru mașini electrice și plug-in hybrid prin programul Rabla Plus, în creștere cu 72% comparativ cu perioada similară a anului trecut, însă nu este cert dacă toate vor fi transformate în achiziții efective.
Sambata, 02 Mai 2020 | Modele noi | 6 comentarii

Primul teaser pentru Ford Puma ST: versiunea de performanță a SUV-ului produs la Craiova apare în 2020

Ford a publicat un teaser video pentru Puma ST, versiunea de performanță a SUV-ului produs la Craiova, care va fi prezentată în acest an și care ar putea împrumuta motorul de 200 de cai putere de la Fiesta ST.
Vineri, 01 Mai 2020 | Industrie | 4 comentarii

Ferrari va relua gradual producția în 4 mai: “Fabricile vor funcționa la capacitate maximă din 8 mai”

Ferrari a anunțat că producția din Italia va fi reluată gradual începând din data de 4 mai, urmând ca fabricile din Maranello și Modena să revină la capacitate maximă în 8 mai.
Vineri, 01 Mai 2020 | Masini electrice si hibride | 15 comentarii

Peugeot nu exclude lansarea unui e-208 mai accesibil: modelul electric ar urma să aibă o baterie cu o capacitate mai mică

Oficialii Peugeot nu exclud lansarea unui e-208 cu autonomie redusă și preț mai mic. Actualul model electric de clasă mică este echipat cu o baterie de 50 kWh care promite o autonomie de până la 340 de kilometri.
Vineri, 01 Mai 2020 | Industrie

Kia va lansa o asigurare de șomaj pentru clienții din Europa: amânarea ratelor la mașina nouă în cazul pierderii locului de muncă

Kia va lansa o asigurare de șomaj pentru clienții din Europa, astfel încât aceștia să poată amâna ratele la mașina nouă dacă rămân fără locul de muncă în această perioadă. Constructorul susține că asigurarea va costa între 15 și 20 de euro pe lună.
Vineri, 01 Mai 2020 | Tuning | 2 comentarii

Versiunile plug-in hybrid ale lui Audi Q5 au primit îmbunătățiri din partea ABT: varianta de top dezvoltă acum 425 CP și 550 Nm

Tunerul ABT Sportsline a pregătit un pachet de performanță pentru versiunile plug-in hybrid ale lui Audi Q5. Varianta Q5 50 TFSI e quattro livrează acum 357 CP, în timp ce versiunea Q5 55 TFSI e quattro produce 425 CP.
Vineri, 01 Mai 2020 | Modele noi

Video. Viitorul BMW Seria 5 Touring facelift, spionat pe Nurburgring: break-ul de clasă mare va fi lansat în cursul anului

Viitorul BMW Seria 5 Touring facelift a fost surprins în timpul unor teste pe circuitul german de la Nurburgring. Nemții pregătesc atât modificări estetice, cât și îmbunătățiri pentru interior.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru