Dacia lansează noul Logan Stepway: prețurile pornesc de la 10.250 euro pentru varianta cu motorul pe benzină TCe 90

de Paul Cosma
Joi, 14.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cel mai bine vândut model din România are acum o versiune Stepway. Noul Dacia Logan Stepway poate fi comandat începând din 14 noiembrie 2019. Prețurile pornesc de la 10.250 euro pentru varianta cu motorul pe benzină TCe 90 și ajung la 12.150 Euro pentru varianta Blue dCi 95.

În toamna anului trecut, Renault a dezvăluit modelul Logan Stepway, o versiune cu look cross a berlinei, ce a fost lansat în Rusia sub sigla producătorului francez.

Acum a venit momentul ca Logan Stepway să ajungă pe piața locală sub sigla constructorului de la Mioveni. Dacia a transmis că noul Logan Stepway poate fi comandat începând cu data de 14 noiembrie 2019, exclusiv prin platforma de vânzări online vanzari.dacia.ro. Modelul va fi disponibil în rețeaua Dacia, la nivel național, din luna decembrie.

Sunt disponibile 3 motorizări: benzină TCe 90 și două propulsoare diesel, respectiv Blue dCi 75 și Blue dCi 95.

Noua versiune a modelului Logan dispune de protecții laterale specifice, de culoare neagră, de ornamente cu aspect cromat, dispuse în partea inferioară a barelor de protecție față și spate, cât și de jantele de 16 inch Flexwheels.

La interior, denumirea Stepway se regăsește atât pe spătarele scaunelor, cât și în partea de jos a volanului îmbrăcat în piele.

Logan Stepway beneficiază de sistemul de navigație MediaNav, cu ecran tactil de 7 inch, oglinzi reglabile electric, cruise control sau asistență la parcarea cu spatele.

Culoarea Bleu Azurite este disponibilă exclusiv pe versiunea Stepway. Opțional, mașina poate fi echipată cu jante de aluminiu, aer condiționat cu reglare automată și cameră video pentru asistența la parcarea cu spatele.

Prețurile sunt cuprinse între 10.250 Euro (TVA inclus) pentru varianta echipată cu motorul TCe 90, și 12.150 Euro, pentru varianta Blue dCi 95. Pentru lansare, clienții persoane fizice pot beneficia de oferta specială de finanțare, cu dobândă 0% și o rată lunară începând de la 99 Euro (TVA inclus).

Via Dacia

Comentarii (31)

  • someone
    si iata ca dupa rusia, logan stepway apare si lanoi. cine ar fi zis?
    dar de ce nu pun pe el si o motorizare pe benzina mai puternica? nu de alta dar au de unde
    17 4
  • Si uite asa o Dacia cu toate dotarile optionale trece lejer de 13000 de euro !
    21 19
  • @Spiridon_Teo Si? Ai vreun exemplu cu dotari si marime similara mai ieftina?
    24 6
  • @someone Posibil pe modelul noul la anul o sa fie TCe 1.0 100 CP si TCe 1.3 115 CP
    14 4
  • Nu am dar asta nu inseamna ca 13000 mii de euro sunt putini bani . In 2006 am cumparat Megane 2 facelift cu multe doatri peste Dacia de astazi motor 1.5 DCI 100 cp si pretul a fost 15000 de euro deci.....
    15 22
  • someone
    daca acum l-au lansat, nu au cum sa schimbe 0.9 cu 1.0, ca sant aceeasi gama/putere. poate sa adauge cel de 1.3....sau de ce nu 1.6 sce de 115 cai
    5 12
  • Eu mă întreb de ce site-ul Dacia RO nu este actualizat corespunzător (informații despre versiuni/motorizări, conținutul broșurilor etc.) Site-ul Dacia FR este mult mai bine actualizat.
    Logan Stepway este bine venit pentru a încuraja vânzările până la lansarea noului model. Ar fi fost interesant să fi venit cu TCe 100.
    Între timp, poate apare și Duster EDC.
    12 4
  • @Automarket: pretul de pornire e chiar mai bun - 10,050 Euro...
    7 4
  • @Spiridon_Teo Permite-mi te rog sa nu te cred cu acele multe dotari pentru Dacia de acum. Iti pun o lista aici si tu inserezi ce e mult peste:
    Clima, cruise control, oglinzi electrice, geamuri electrice cu impuls, senzori parcare, navigatie, camera marsarier, senzori presiune in roti, cutie easy-r (un fel de automata), 4 air baguri (sau cortina momentan doar la Duster), keyless entry (momentan Duster), avertizare punct mort, hill assist, camera 360 (momentan doar Duster), volan piele, tapiterie piele, scaune incalzite (momentan doar Duster), pornite buton (momentan doar Duster).
    7 5
  • Bravo Dacia, bravo Renault! Nu pot decat sa ma bucur ca Dacia scoate asemenea modele.

    Bravo bravo bravo! :)

    Speram sa se vanda la fel de bine si mai bine decat Logan-ul normal!
    10 4
  • @Spiridon_Teo
    una e 2006 alta e 2019.

    Nu ai bani de masina noua in 2019, mergi in 2006 si cumpara-ti atunci.
    6 9
  • Moartea caprioarei... pardon, cantecul de lebada al acestui model, ceva ce fac cam toti producatorii auto inainte de reinoirea gamei.
    Se simte vant de schimbare pe acolo pe la Mioveni, asteptat de ceva vreme de adeptii noilor tehnologii si de trendsetterii tot mai vocali si irascibili.
    Totusi, cam tarziu... (la noi, daca ii intrebam pe rusi)
    12 5
  • Ok, la asta nu mă așteptam. Știam de modelul pentru Rusia, dar chiar nu mă gândeam că îl vor aduce sub sigla Dacia. Asta a venit așa, de nicăieri...

    Apropo, ați observat că Dacia e printre cele mai secretomane branduri? Cu greu le vezi până și modelele viitoare camuflate. Aproape că te trezești brusc cu ele lansate.
    12 5
  • Dacia Logan obișnuită are prețul de plecare 6950 €.
    Logan Stepway are preț de plecare 10250 €.
    Ce dracu are în plus asta nouă care să justifice creșterea prețului cu aproape 50%?
    15 12
  • @reno: foarte buna observatia!
    8 7
  • Foarte superficială observația, cu rol de a agita degeaba.
    Loganul ăla de era vreo 7000 era foarte chelios de felul lui.
    Iar cine a avut curiozitatea de a arunca un ochi pe prețuri știe că versiunea Laureate s-a învârtit mereu pe la 10.000 de euro.
    Acum Loganul Laureate TCe 90 costă 10.600 de euro, în condițiile în care versiunea Stepway are dotări suplimentare (MediaNav, gardă mai mare plus alte mărunțișuri).
    E vorba doar de dotări, care creștere de preț?
    13 5
  • Edikkk
    Dacia este o maşină IEFTINĂ la preţ şi de întreţinut faţă de alte termice

    Este destul de frumoasă şi foarte fiabilă, dotările sunt SMART BUY
    adică un AC sau climă și oglinzi încălzite ai deja confortul de bază asigurat !!

    DACIA ste cea mai bună opţiune pentru flote, MAI ALES în cazul cutiei robotizate EASY R !!
    Maşina se poate conduce FĂRĂ SCHIMBATOR DE VITEZĂ lăsând angajatul să fie MAI CONCENTRAT pe discuţiile la telefon hands free cu clienţii sau cu şefii sau să îşi savureze cafeaua.
    9 9
  • @Spiridon_Teo
    Si in 1914 iti luai o masina cu 7 dolari. Cum ai ajuns tu la concluzia ca ar fi extrem de inteligent sa comparam preturile de azi cu preturile de acum 7 secole?
    10 4
  • Glumesti, nu? Dacia aia care pleaca de la 6950 e cheala. Asta care pleaca de la 10250 nu e cheala, are cam toate dotarile.
    10 4
  • Motoare mai puternice au in gama, dar inca ne treteaza ca pe unii fara gusturi. Dokker se vinde pe piata din Germania cu noul motor de 1L si 100CP. Sincer, asteptam introducerea acestui ...model, sa zicem, si la noi , pt ca Dacia sa para ca ...face si ea ceva. Rusii sed au cu el de ani de zile.Renault Arkana nu isi gaseste locul si in Europa , doar la rusi. Tind sa cred ca va fi adus la noi ca noul Lodgy...
    3 2
  • @Spiridon_Teo haide ca o dai cu mucii in fasole ! Sa nu ne inbatam cu apa rece Dacia este Dacia nimica senzational tehnologie veche prezentata ca noua . Am avut Dacia Solenza noua cumparata in 2003 dupa 40 de mii de km am dat-o de buna ce era am schimbat o gramada la ea . Poate am nimerit eu una mai proasta dar de atuncia am zis pas la Dacia . Cat despre banii de cumparat masini noi stai relaxat ca am masina cumparata de noua in 20014 care a costat fix cat doua Logne de astea fuulll fara piele boss . La toate astea sa nu uitam si de cele doar 3 stele primite de Dacia Logan la siguranta . In ziua de astazi la ce soferi sunt pe drumuri siguranta este pe primul loc . Nu zuc Dacia este o narca ok se vinde bine dar nu o poti compara nici cu un Renault nou macar ca de alte marci nu prea poate fi vorba poate doar cu Fiat la calitatera fabricatiei . Plastic peste plastic de proasta calitate la 13 mii multumesc nu . Dar fiecare face ce vrea cu banul lui .
    6 8
  • EDIT 2014 anul de fabricatie nasol ca nu se poate edita pe situl asta .
    2 3
  • Anonim
    Am configurat un Logan MCV Stepway la care am bifat tot ce se putea pune diesel cutie manuala 15800 de euro ! Bani multi totusi pentru o Dacie
    11 4
  • Nu inteleg de ce sunt unii asa de uimiti de aceasta noua varianta/echipare a Loganului. De parca ar fi scos un nou model . Trebuiau sa mai faca si ei ceva cu Loganul , care e praf la vanzari. Dar eu nu inteleg de ce si-ar lua cineva Stepway in caroserie de Logan cand au MCV -ul caruia ii pica de minune "straiele" astea de aventurier. O berlina inaltata si burdusita de protectii plasticoase imi pare o alegere cel putin ciudata. Singura explicatie rezonabila pt. o astfel de decizie ar fi diferenta de pret ,( care apropos, de ce dracu e asa de mare =2000 euro ? ), intre un break Logan =MCV Stepway si Logan Stepway . Am un amic care chiar si-a cumparat de curand un MCV Stepway si a dat 12500 euro pe cel cu motorasul ala de 0,9.
    7 4
  • Adica un fel de Scout fara tractiune. Cea mai buna masina pentru cele mai proaste drumuri. Pe cand un Duster Stepway ?
    2 2
  • e-manuela
    Buna! Nenea, romanul tot pășunist, cum il stim de 30 de ani. Salariul vrea sa-i crească, da' prețurile sa rămână neschimbate ca-n '89....
    7 1
  • sandero stepway misto, asta-i cam aiurea, cred ca-i singura berlina suvulita de pe piata, tocma buna sa trasezi axa bucuresti-delhi (si uite asa mai avem o chestie in comun cu indienii)
    2 4
  • Logan/ Sandero au nevoie de o noua generatie, actualele modele sunt din 2012, este suficient, chiar si pentru low cost.
    4 1
  • Parerea mea este ca, in acest moment, Dacia Logan/Sandero nu mai merita cumparata. In mai putin de un an apare Logan/Sandero 3 cu imbunatatiri evidente + un motor Tce mult mai ok. Actualul 0.9 TCe nu cred ca mai este pe Renault si nici Nissan. Sunt curios daca se va pastra 1.0 SCe.
    Arata fain asa si pretul e unul bun. Dar cred ca mai bine mai ai putina rabdare pana la anul.
    0 0
  • @spiriodon_teo
    Nu prea intelegi care e treaba cu Dacia. Sa ai pretentii de Megane sau Golf de la un Logan, e ca si cum ai avea pretentii de Mercedes Clasa C, de la un Megane, uitand de clase, preturi si amplasare pe piata.
    Si hai sa nu comparam preturile dintre un Megane si un Logan, fie ca vorbim de 2006 vs 2019. Nu despre asta e vorba, Megane era gandit sa fie o masina de top in clasa ei, la acele vremuri. Gandeste-te doar ca se puteau pune motoare de la 85CP, la peste 200 CP! E doar un exemplu.
    Ca asa putem spune ca si Clasa S de acum 20 de ani, avea dotarile pe care multe masini care costa jumatate din pretul unui Clasa S din zilelel noastre, nu le ofera. Deci vorbim de comparatii aberante. Oricum Dacia NU e gandita sa se compare cu nici un VW, Ford, Opel etc. Pentru ele exista Renault.
    Dacia e pentru cei care vor o masina noua, cu dotari bune, spatioasa, intretinere usoara si (relativ) ieftina, la un pret decent. Sigur, pretul decent se vede in niste lucruri. Cine vrea sa le accepte, ok. Cine nu, sa-si ia sh. Simplu.
    4 0
  • Ioan Botas
    As vrea sa vad un MCV Stepway 4×4 cu minim 110CP disel , e bun pt România si drumurile ce le face Guvernele astea . Cînd și la ce preț ????
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru