Stiri Modele noi

Miercuri, 25 Aprilie 2018 | Modele noi

Jaguar XJ50: ediție aniversară la 50 de ani de la lansarea celebrului sedan britanic

Jaguar celebrează 50 de ani de la apariția sedanului său XJ cu ediția specială XJ50. Noul model este echipat cu un motor diesel de 3.0 litri ce dezvoltă 300 de cai putere.
Marti, 24 Aprilie 2018 | Modele noi | 1 comentariu

Mercedes Clasa A L Sedan: versiunea cu ampatament mărit pentru China anticipează lansarea sedanului pentru Europa în 2018

Mercedes a prezentat în China Clasa A L Sedan, modelul care anticipează lansarea versiunii sedan a noii generații Clasa A pentru Europa în a doua jumătate a acestui an.
Marti, 24 Aprilie 2018 | Modele noi

Ford a lansat noul Fiesta Van: modelul de clasă mică are două locuri și un volum de încărcare de 1.000 de litri

Ford a prezentat noul Fiesta Van, o utilitară destinată orașului. Modelul Ovalului Albastru a renunțat la bancheta din spate, iar acum promite un volum de încărcare de 1.000 de litri.
Marti, 24 Aprilie 2018 | Modele noi | 3 comentarii

Așteptat la Paris: noul Audi S8 ar putea fi lansat în acest an cu motorul bi-turbo V8 de 4.0 litri și peste 500 de cai putere

Noul Audi S8 ar putea să-și facă apariția pe piață până la sfârșitul acestui an. Presa germană intuiește că modelul va fi echipat cu motorul bi-turbo V8 de 4.0 litri de pe Porsche Panamera Turbo și va dezvolta peste 500 de cai putere.
Marti, 24 Aprilie 2018 | Modele noi | 1 comentariu

Primele detalii tehnice despre Skoda Kamiq: SUV-ul de oraș dedicat Chinei are motor pe benzină de 1.5 litri și 110 cai putere

Skoda Kamiq este echipat cu un motor pe benzină de 1.5 litri care generează 110 cai putere și un cuplu de 150 Nm, în timp ce cutia de viteze este automată.
Marti, 24 Aprilie 2018 | Modele noi

Primele teasere cu Audi Q8: SUV-ul va fi dezvăluit în luna iunie în China

Audi a publicat primele imagini teaser cu noul SUV Q8, model ce va fi dezvăluit în mai puțin de 3 luni la Shanghai.
Luni, 23 Aprilie 2018 | Modele noi

Prima fotografie oficială cu Skoda Kamiq: SUV-ul dedicat pieței din China va fi prezentat în 25 aprilie

Skoda a publicat prima imagine oficială cu viitorul Kamiq. "SUV-ul de oraș" va fi comercializat exclusiv pe piața din China, iar prezentarea oficială va avea loc în 25 aprilie, cu ocazia Salonului Auto de la Beijing.
Luni, 23 Aprilie 2018 | Modele noi

Seat anunță planurile pentru Cupra: sub-brandul va avea 7 modele, inclusiv cu versiuni hibride și electrice

Seat va lansa 7 modele sub brandul Cupra, iar acestea vor include și versiuni plug-in hybrid și electrice, iar în viitor și-ar putea face apariția și modele Cupra de sine-statatoare.
Luni, 23 Aprilie 2018 | Modele noi

Detalii noi despre viitoarea generație Ford Focus ST: Hot Hatch-ul ar putea primi motorul de 2.3 litri de pe actuala versiune RS

Noua generație Ford Focus a fost prezentată în urmă cu câteva săptămâni, iar acum avem primele informații despre versiunea ST. Hot Hatch-ul pregătit de americani ar urma să debuteze la începutul lui 2019, iar sub capotă ar putea avea motorul de 2.3 litri EcoBoost.
Luni, 23 Aprilie 2018 | Modele noi

Jaguar XE Landmark Edition: jante de aliaj de 18 inch și 3 culori de caroserie pentru noua ediție specială

Jaguar a lansat ediția specială Landmark Edition pentru modelul XE, care se bazează pe versiunea sportivă R-Sport și include jante de aliaj de 18 inch și 3 culori de caroserie.
Vineri, 20 Aprilie 2018 | Modele noi | 1 comentariu

Land Rover pregătește o serie de SUV-uri compacte: primul model ar putea fi lansat în 2021

Land Rover se pregătește să lanseze o serie de SUV-uri compacte cu care să readucă la viață spiritul celebrului Freelander. Primul model al britanicilor ar putea fi lansat peste trei ani.
Vineri, 20 Aprilie 2018 | Modele noi

Mercedes-Benz Clasa X ar putea avea un nou rival: Land Rover nu exclude lansarea unui pick-up bazat pe viitorul Defender

Noua generație Defender ar urma să fie lansată în 2018. Conform zvonurilor, din 2020, am putea vedea și un Defender pick-up. Modelul va fi comercializat în SUA, America de Sud, Europa și Africa.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 20 Aprilie 2018 | Modele noi

Volkswagen ar putea lansa 3 modele de performanță până în 2019: T-Roc R, Tiguan R și Arteon R

Volkswagen va lansa până la finalul anului viitor versiuni R pentru 3 dintre modelele sale. T-Roc R și Tiguan R ar urma să împrumute motorul lui Golf R, în timp ce Arteon R va avea o unitate și mai puternică.
Vineri, 20 Aprilie 2018 | Modele noi

Jaguar introduce noile XE și XF 300 Sport: motor de 2.0 litri benzină cu 300 de cai putere

Jaguar a anunțat lansarea noilor versiuni XE și XF 300 Sport. Cele două modele pot fi comandate cu un motor de 2.0 litri care produce 300 de cai putere și 400 Nm. În cazul lui XF 300 Sport, clienții au la dispoziție și un diesel V6 care produce tot 300 CP.
Vineri, 20 Aprilie 2018 | Modele noi

McLaren 570S Spider Design Edition: decapotabila britanică a primit o nouă echipare cu cinci nuanțe exterioare speciale

McLaren a anunțat introducerea unei echipări Design Edition pentru clienții modelului 570S Spider care pot să beneficieze acum de cinci nuanțe exterioare complet noi.
Joi, 19 Aprilie 2018 | Modele noi

Zvonuri: următorul Ford Mustang ar putea avea tracțiune integrală și versiune hibridă

Următoarea generație a modelului Ford Mustang ar putea fi lansată în următorii 2-3 ani, va avea tracțiune integrală și o versiune hibridă, potrivit informațiilor publicate de presa americană.
Joi, 19 Aprilie 2018 | Modele noi

Primele schițe cu Skoda Kamiq: SUV-ul dedicat pieței din China va fi lansat în aprilie

Skoda a publicat câteva schițe cu noul SUV de oraș pe care îl dezvoltă special pentru piața din China. Acesta păstrează numeroase elemente de design de la Kodiaq și Karoq.
Miercuri, 18 Aprilie 2018 | Modele noi | 1 comentariu

Gama Ceed va primi un nou membru: Kia Proceed Concept va fi prezentat în versiune de serie în octombrie

Kia a confirmat că va lansa o versiune de serie pentru Proceed Concept, iar presa internațională speculează că noul model ar urma să se numească Proceed Shooting Brake.
Miercuri, 18 Aprilie 2018 | Modele noi | 1 comentariu

Noi detalii despre viitorul Toyota Supra: motor împrumutat de la BMW și lansare așteptată în octombrie la Paris

Un oficial Toyota a declarat că viitorul model Supra va fi dotat cu un motor împrumutat de la BMW. Dezvoltarea noului Toyota Supra a fost făcută preponderent în Japonia, iar lansarea este așteptată acum pentru luna octombrie în cadrul Salonului Auto de la Paris.
Miercuri, 18 Aprilie 2018 | Modele noi | 4 comentarii

Toyota pregătește o nouă extindere a gamei de modele compacte: Auris ar putea primi o versiune sportivă

Toyota ar putea lansa o versiune sportivă pentru modelul compact Auris, ca urmare a popularității în creștere a acestui segment.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru