Pentru copilul din tine: Lego a pregătit un Lamborghini Sian din aproape 3.700 de piese

de Cornel Șocariciu
Joi, 28.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Colecția Lego Technic Ultimate Series are de astăzi un nou membru: Lamborghini Sian. Macheta la scara 1:8 a supercar-ului italian este alcătuită din 3.696 de piese și va fi disponibilă pentru comandă din 1 iunie.

Lego și Lamborghini au pregătit o surpriză fanilor din industria auto: o machetă la scara 1:8 a noului Lamborghini Sian. Pachetul pregătit de Lego are 3.696 de piese, face parte din colecția Lego Technic Ultimate Series și are un preț de 380 de euro (va fi disponibil pentru comandă începând cu 1 iunie).

Macheta supercar-ului italian are o lungime de 60 de centimetri, lățimea măsoară 25 de centimetri, iar înălțimea este de 13 centimetri. Motorul V12 și cutia de viteze cu opt trepte integrează elemente mobile, iar poziția aripii spate poate fi și ea modificată.

Totodată, "caroseria" machetei va fi vopsită într-o nuanță asemănătoare cu cea folosită de Lamborghini pe exemplarul Sian prezentat în toamna anului trecut la Frankfurt.

Instrucțiunile pregătite de Lego vin și cu o mulțime de informații despre cum a luat naștere supercar-ul italian, dar și cu interviuri cu oamenii care au lucrat la dezvoltarea machetei. În plus, clienții vor primi și un cod unic pentru a putea accesa online o platformă cu informații suplimentare.

Lamborghini Sian este al treila produs al gamei Technic Ultimate Series (Porsche 911 GT3 RS și Bugatti Chiron au fost primele machete lansare sub această serie).

Comentarii (3)

  • netam-nissan
    ca toate lego seamana dar nu rasare si costa cit nu face.
    totusi copiii de magnati cu magneti la malai au parte de dixtractie daca nu isi pun binele sa le-o monteze.
    15 2
  • netam-nissan
    scuze bonele ca valetii sint ocupati cu volvo lu taticu sa il plimbe la reparat...
    14 1
  • Tribun Datsun
    @netam, toate bune şi frumoase dacă s-ar miza chiar pe scara 1:1. Doar aşa putem palpa toate visurile noastre umede pe roţi. Numai să nu ne împingă şi aceste reproduceri să ne pretăm la (alte) temenele pro-bancare. În rest, să ne vedem noi cu aceste pseudo-bijuterii în curte (sau pe balcon, după caz – şi după instrucţiunile de re-asamblare), căci, ingenioşi cum suntem din moşi-strămoşi, rezolvăm noi cu propulsia (cel mai indicat producător în acest sens: Fred & Barney Limited Co.). Eventual să ne încumetăm la un card suplimentar, pentru un sac de Picătura (ca să fim absolut siguri că nu ne trezim dezmembraţi în timpul mirificelor deplasări).

    Prin urmare, titlul articolului ar trebui reformulat, după umila mea părere: “Pentru copilotul din tine”. Merge, nu merge? Important este să încerci!
    10 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru