Audi Q7

Joi, 07 Mai 2015 | Modele noi

Bentley dezvăluie parţial interiorul primului său SUV într-un teaser

Englezii de la Bentley au publicat pe canalul oficial de Youtube al mărcii un teaser cu interiorul noului Bentayga, primul SUV al companiei. Remarcăm butonul de pornire cu ecran tactil, o premieră în industrie.
Luni, 06 Aprilie 2015 | Intern

Preţuri Audi Q7 în România: cel mai mare SUV din Ingolstadt pleacă de la 65.500 de euro

Audi a dat publicităţii preţurile noii generaţii Q7. SUV-ul din Ingolstadt este disponibil alături de un diesel şi o unitate pe benzină, ambele foarte generoase în resurse şi cu valori record în segment când vine vorba despre eficienţă.
Marti, 17 Martie 2015 | Intern

Comenzile pentru noul Audi Q7 se deschid în această primăvară

Audi va deschide lista de comenzi pentru noul Q7 pe piaţa din România în primăvara anului curent. Începând cu luna septembrie, va fi oferită pe piaţă şi versiunea e-tron a modelului din Ingolstadt.
Marti, 13 Ianuarie 2015 | Modele noi

TOP 15 premiere de la Salonul Auto din Detroit 2015 care vor ajunge şi în Europa

În această săptămână se derulează ediţia 2015 a Salonului Auto de la Detroit. În cadrul evenimentului, mai mulţi constructori au prezentat modele noi care sunt relevante şi pentru piaţa din Europa. Automarket vă prezintă 15 cele mai importante premiere pentru noi.
Vineri, 19 Decembrie 2014 | Tehnologie

Noul Audi Q7 va avea un sistem de sunet capabil să recreeze locul în care a fost cântată melodia

Audi a detaliat sistemul de sunet revoluţionar pe care îl va introduce cu ocazia noului Q7. El a fost dezvoltat împreună cu Bang&Olufsen şi poate recrea experienţa locului în care a fost cântată melodia.
Vineri, 12 Decembrie 2014 | Modele noi

Audi Q7 ajunge la a doua generaţie: fotografii, informaţii şi date oficiale

Unul dintre cele mai aşteptate modele din gama Audi, noua generaţie Q7, îşi face apariţia astăzi, cu o lună înaintea debutului său de la Salonul Auto din detroit. Modelul îşi pierde aspectul masiv, dar mizează pe sportivitate şi un design în ton cu gama Audi din 2014.
Vineri, 05 Decembrie 2014 | Modele noi

Șeful Audi: „Lucrăm la un viitor crossover electric”

Rupert Stadler, președintele executiv Audi a recunoscut că Audi are plan două modele electrice e-tron în viitorul apropiat. Unul dintre ele este R8 e-tron, iar cel de-a doilea un crossover cu zero emisii.
Miercuri, 03 Decembrie 2014 | General

Jucătorii echipei Real Madrid au primit o flotă nouă din partea Audi. Cristiano Ronaldo a ales un Audi S8

Audi a oferit o nouă flotă de mașini pentru fiecare jucător al echipei spaniole Real Madrid. Cristiano Ronaldo, vedeta echipei „galactice”, a dat vechiul RS7 Sportback pe un Audi S8.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | Modele noi

Audi Q8, o variantă mai sportivă a viitorului Q7, confirmat pentru producţie

Dr. Ulrich Hackenberg, şeful departamentului de cercetare şi dezvoltare de la Audi, a confirmat lansarea unui model de producţie numit Q8, care va fi o variantă mai sportivă a viitorului Q7.
Joi, 09 Octombrie 2014 | Modele noi

Noul Audi Q7 va fi lansat în luna ianuarie a anului viitor

A doua generaţie a SUV-ului Audi Q7 va debuta oficial anul viitor în luna ianuarie la Salonul Auto de la Detroit. Lansarea a fost confirmată de Ulrich Hackenberg, membru în consiliul de administrare Audi.
Luni, 01 Septembrie 2014 | Siguranta

Audi recheamă în service 70.000 de unităţi pentru verificări

Audi a emis un buletin de rechemare în service pentru modelele A4, A5, A6, A7 şi Q7 echipate cu motorul 3.0 diesel şi produse între martie şi decembrie 2012, titrează cei de la Reuters.
Vineri, 28 Martie 2014 | Modele noi

Audi Q7 va primi o nouă generaţie până la sfârşitul anului viitor

Dr. Ulrich Hackenberg, şeful departamentului de cercetare şi dezvoltare de la Audi, a anunţat că debutul noii generaţii a lui Q7 este programat pentru anul 2015 şi că modelul va primi o nouă platformă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 19 Martie 2014 | Tehnologie

Ecranul digital de 12.3 inch al noului TT va fi introdus pe alte patru noi modele Audi până în 2015

Audi va folosi şi pe alte modele ecranul de 12.3 inch, instalat pe noul Audi TT în locul instrumentelor de bord. Germanii îl vor oferi pe alte patru modele până în 2015.
Joi, 23 Ianuarie 2014 | Modele noi

Audi promite SUV-uri mai mari decât Q7 şi un design special pentru toate modelele quattro

Audi vrea să extindă gama de modele Q. Aceasta ar urma să includă SUV-uri cu şapte locuri şi SUV-uri sportive. De asemenea, designul tuturor modelelor echipate cu quattro va fi diferit.
Miercuri, 04 Decembrie 2013 | General

Audi a livrat o flotă de maşini pentru toţi jucătorii Barcelonei. Messi a ales un Audi Q5

Audi a pregătit o flotă completă pentru toţi jucătorii echipei de fotbal FC Barcelona. Messi şi Neymar, starurile echipei catalane, au ales câte un Audi Q5 3.0 TDI.
Miercuri, 07 August 2013 | Modele noi

Audi Q7 ar putea fi următorul membru al gamei electrice e-tron

Audi va extinde gama e-ron folosindu-se de tehnologia introdusă de supercarul R8 e-tron. Următorul model al gamei e-tron va fi SUV-ul Q7.
Marti, 30 Aprilie 2013 | Modele noi

Audi confirmă Q8, un SUV-coupe bazat pe platforma viitorului Q7

Wolfgang Durheimer, şeful departamentului de cercetare şi dezvoltare de la Audi, a confirmat intenţia de lansare a SUV-ului Q8, viitorul vârf de gamă Q al nemţilor.
Luni, 04 Februarie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (3)

Şi în această săptămână Automarket vă aduce propuneri de tuning interesante. Printre ele se numără şi interiorul unui Mercedes Sprinter, placat cu aur, evaluat la aproape 300.000 de euro.
Vineri, 23 Noiembrie 2012 | Modele noi

Viitorul Audi Q7 va fi mai uşor cu 350 de kilograme

Audi lucrează în prezent la noua generaţie a modelului Q7. SUV-ul va beneficia de o nouă platformă MLB din aluminiu şi fibră de carbon, care va reduce considerabil masa totală.
Joi, 22 Noiembrie 2012 | Autoipoteze

Audi ar putea lansa Q8, un rival pentru Range Rover

Audi lucrează la un model nou. Acesta se va numi Q8, va fi mai mare decât Q7 şi va fi dezvoltat pe platforma din aluminiu a viitoarelor modele Volkswagen Touareg şi Porsche Cayenne.

Tag-uri similare

Volkswagen, Audi, Porsche, Cayenne, Porsche Cayenne, BMW X5, BMW X6, Volkswagen Touareg, Q7, Audi Q7
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru