Autobuze electrice

Sambata, 14 Ianuarie 2023 | Intern

Timișoara va primi 44 de autobuze electrice noi din Turcia

Producătorul turc de autobuze Karsan a început să livreze autobuze electrice noi în Timișoara și Brașov. Cel dintâi oraș va primi 44 de autobuze cu zero emisii, cu ocazia desemnării acestuia drept Capitala Europeană a Culturii din acest an.
Miercuri, 15 Decembrie 2021 | Intern

Ministerul Dezvoltării: Peste 80 de autobuze electrice, fabricate în China, vor ajunge în 7 județe din România

Ministerul Dezvoltării anunță că, în perioada următoare, 81 de autobuze electrice, produse în China, vor fi livrate în șapte județe din România. Procedura de atribuire a achiziției, prin Programul Operațional Regional, a fost finalizată.
Miercuri, 15 Decembrie 2021 | Intern

Primele autobuze electrice de mari dimensiuni vor circula pe șoselele din România începând din 2022

Începând de anul viitor, vom vedea primele autobuze electrice de dimensiuni mari circulând pe străzile marilor orașe din România. Autobuzele sunt fabricate în Turcia, iar primele exemplare vor ajunge la Brașov și Timișoara.
Miercuri, 30 Iunie 2021 | Intern

Primăria București vrea să cumpere autobuze electrice. Prețul este de 600.000 de euro per bucată

Primăria Capitalei intenționează să achiziționeze autobuze electrice la prețul estimativ de circa 620.000 de euro per bucată.
Luni, 15 Martie 2021 | Intern

Guvernul cumpără 123 de autobuze electrice pentru 6 orașe din România

Guvernul va achiziționa 123 de autobuze electrice în valoare de 65 de milioane de euro. Grupul spaniol CAF, prin filiala poloneză Solaris, a câștigat licitația lansată de Ministerul Lucrărilor Publice pentru furnizarea de autobuze cu emisii zero în șase orașe din țară.
Vineri, 20 Decembrie 2019 | Intern

Dej va cumpăra 20 de autobuze electrice pentru transportul public: primele unități vor fi livrate în primăvară

Orașul Dej din județul Cluj va cumpăra 20 de autobuze electrice de la producătorul turc Karsan, care vor fi livrate până în luna august a anului 2020.
Marti, 17 Decembrie 2019 | Intern

Turda a devenit primul oraș din România în care există doar autobuze electrice: 20 de unități circulă în localitate

Turda este primul oraș din România care folosește doar autobuze electrice pentru transportul local, după ce a pus în circulație 20 de unități. În Cluj-Napoca există deja 41 de autobuze electrice.
Marti, 19 Martie 2019 | Intern

Primăria București vrea să cumpere 100 de autobuze electrice cu 47 milioane euro: livrare în 20 de luni de la semnarea contractului

Primăria Municipiului Bucureşti a lansat licitaţia pentru achiziţia a 100 de autobuze electrice. Valoarea contractului se ridică la circa 47 de milioane de euro, fără TVA. Autobuzele ar urma să fie livrate în cel mult 20 de luni de la semnarea contractului.
Vineri, 14 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Cea mai mare flotă de autobuze electrice din lume: 16.000 de unități asigură transportul local în orașul Shenzhen din China

Toate cele 16.000 de autobuze care asigură transportul local din orașul Shenzhen din China sunt electrice, iar cele 22.000 de taxi-uri din aceeași metropolă vor fi de asemenea elecrice până la finalul acestui an.
Vineri, 15 Decembrie 2017 | Intern

Primăria Capitalei vrea să cumpere 42 de autobuze electrice pentru centrul orașului: proiectul ar putea să fie aprobat săptămâna viitoare

Primăria Capitalei vrea să achiziţioneze, într-o primă etapă, 42 de autobuze electrice “cu costuri minime şi fără investiţii şi avize suplimentare”, pentru zona centrală a Bucureştiului, potrivit unui proiect ce va fi dezbătut marțea viitoare într-o ședință a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).
Miercuri, 29 Noiembrie 2017 | Economic

Cum vor nemții să combată poluarea din orașe: fonduri de un miliard de euro pentru autobuze electrice, stații de încărcare și sisteme de management al traficului

Guvernul Germaniei va acorda anul viitor un miliard de euro orașelor țării pentru a reduce poluarea generată de mașinile echipate cu motoare diesel. Printre altele, banii vor fi folosiți pentru achiziția autobuzelor electrice, crearea stațiilor de încărcare pentru mașinile electrice și implementarea unor sisteme de management al traficului.
Luni, 06 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Suedezii au lansat o nouă generație de autobuze electrice: Volvo 7900 Electric are o autonomie de până la 200 de kilometri

Volvo Buses a prezentat o nouă versiune a lui Volvo 7900 Electric, autobuzul electric ce beneficiază acum de baterii mai puternice pentru o autonomie de până la 200 de kilometri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 24 Octombrie 2017 | Intern

Șeful Alstom în România: “Mai multe primării din țară vor să achiziţioneze autobuze electrice cu fonduri europene”

Mai multe autorităţi publice locale de talie medie din România vor să achiziţioneze autobuze electrice prin accesarea unor fonduri europene în viitorul apropiat, susține Gabriel Stanciu, director general al grupului Alstom pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova. Acesta spune că a purtat deja discuţii cu primării din ţară, însă nu şi cu primăria Capitalei.
Marti, 24 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Transportul viitorului: Londra, Paris, Barcelona, Los Angeles și Vancouver vor să cumpere doar autobuze electrice din 2025

Londra, Paris, Barcelona, Los Angeles și Vancouver se numără printre orașele care vor să cumpere doar autobuze electrice începând cu anul 2025.
Miercuri, 20 Iulie 2016 | Masini electrice si hibride

Elvețienii se cred mai tari decât Tesla: autobuzele lor electrice se vor încărca în fiecare stație, în doar 15 secunde

Elvețienii vor avea o linie de autobuze electrice care leagă aeroportul din Geneva de o suburbie a orașului. Vor exista 13 stații, fiecare echipată cu un punct de încărcare ultra rapid.
Luni, 28 Decembrie 2015 | Intern

Autobuze electrice pentru transportul în comun din România: proiect de lege pentru reducerea poluării în oraşe

Autorităţile locale ar putea fi obligate să se asigure că cel puţin jumătate dintre mijloacele de transport în comun ce vor fi achiziţionate vor fi electrice, potrivit unui proiect de lege pentru reducerea poluării în mările oraşe.

Tag-uri similare

legislatie, transport, autobuze electrice, autobuze, rutiera, transport public in Bucuresti, transport public in Romania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru