Automobile Bavaria

Miercuri, 27 Aprilie 2022 | Intern

SUV-ul Ineos Grenadier va fi vândut și în România, de către Automobile Bavaria

Ineos Grenadier, mașina de teren concepută de Ineos, va ajunge și în România în această vară. Modelul va fi vândut de către Automobile Bavaria, iar țara noastră devine unul dintre cele 160 de puncte de vânzare din întreaga lume pentru Grenadier.
Luni, 27 Ianuarie 2020 | Intern

Automobile Bavaria în 2020: cea mai mare rețea de dealeri BMW din România va extinde capacitatea de service și parteneriatul cu Academia Gheorghe Hagi

Automobile Bavaria, cea mai mare rețea de dealeri BMW din România, își propune să extindă capacitatea de service cu 30% și va continua parteneriatul cu Academia de Fotbal Gheorghe Hagi început în urmă cu 10 ani.
Vineri, 12 Septembrie 2014 | Intern

BMW a inagurat în Otopeni cel mai avansat centru de reparaţii de caroserie din Europa de Est

România este prima ţară din Europa de Est care are un centru oficial BMW de Tehnologie-Vopsitorie. Cei de la Automobile Bavaria Otopeni se bucură de primul centru BMW Advanced Body Repair din ţară, care a investit peste 250.000 de euro în echipamente specializate.
Joi, 19 Ianuarie 2012 | Economic

Automobile Bavaria - creştere de 18% în segmentul de automobile premium

Grupul Automobile Bavaria - MHS a înregistrat o creştere în volumul de vânzări de anul trecut. Automobile Bavaria comercializează automobile BMW şi Mini, iar MHS Truck&Bus - camioane şi autobuze MAN.
Miercuri, 30 Noiembrie 2011 | Intern

BMW Select, noul program de finanţare al BMW Group

BMW Financial Services lansează o propunere interesantă din 1 decembrie 2011: rate reduse cu până la 50% şi oportunitatea achiziţiei unui automobil nou la finalul perioadei de finanţare.
Vineri, 08 Aprilie 2011 | Auto Tech

BMW xDrive: Evoluţie, Cum Funcţionează şi turneul de prezentare

BMW aniversează 25 de ani de la introducerea primului său model cu tracţiune integrală. De atunci, multe s-au schimbat, iar nemţii au încercat să demonstreze acest lucru într-un turneu de prezentare în forţă - xDrive Live Tour 2011.

Tag-uri similare

BMW, Romania, BMW Romania, xDrive, Automobile Bavaria, BMW xDrive Live, xDrive BMW, xDrive Live Tour
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru