BMW Select, noul program de finanţare al BMW Group

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 30.11.2011
BMW Financial Services lansează o propunere interesantă din 1 decembrie 2011: rate reduse cu până la 50% şi oportunitatea achiziţiei unui automobil nou la finalul perioadei de finanţare.

Esential

199 de euro este rata lunară pentru un BMW 116i (fără TVA şi CASCO) dacă achitaţi un avans de 35% şi semnaţi un contract pe trei ani.

BMW lansează un produs interesant pe piaţa de finanţare din România. Se numeşte BMW Select şi este oferit de BMW Financial Services. Spre deosebire de alte sisteme de finanţare de până acum, Select vine cu o rată redusă cu până la 50% şi cu oportunitatea de a achiziţiona un automobil nou la finalul perioadei de finanţare. Practic, un client poate să deţină un automobil nou de la BMW preţ de câţiva ani în regim de leasing, după care acesta returnează automobilul şi cumpără unul nou, fără bătaia de cap aferentă revânzării şi evaluării – evaluarea fiind stabilită încă de la semnarea contractului.

Cei de la BMW Financial Services au încă un as în mânecă, "Finanţare cu dobândă începând de la 0%", care formează unul dintre cele mai importante motoare de creştere în materie de vânzări pe piaţa din România, alături de noul BMW Select. Cei de la BMW spun că noul lor produsul de finanţare, Select, permite achiziţionarea unui automobil nou cu o rată redusă cu până la 50% faţă de o soluţie de finanţare obişnuită, dacă se semnează un contract pe trei ani şi cu un avans de minimum 20%. Pe toată durata contractului, clientul beneficiază de extinderea garanţiei şi "Gap Insurance", o formulă de asigurare care acoperă, în caz de daună totală, diferenţa între preţul iniţial şi valoarea asigurată de poliţa CASCO.

 

DUPĂ CE ÎNCHIZI LEASING-UL, POŢI CUMPĂRA DIRECT UN AUTOMOBIL NOU

"BMW Select deschide un nou segment în piaţa de finanţare. Clientul poate beneficia de un automobil nou o dată la trei şi, în acelaşi timp, de o rată cu aproximativ 50% mai mică faţă de cea plătită în cazul produselor standard de leasing financiar." a explicat Ştefan Pricop, Country Manager BMW Financial Services Romania.

"Prin BMW Select vrem să ajutăm clienţii să beneficieze de o maşină nouă la fiecare trei ani.

În acelaşi timp vrem să aducem în prim plan costurile lunare de utilizare. Suntem o marcă emoţională care vorbeşte despre plăcerea de a conduce, dar avem şi toate argumentele pentru a fi alegerea raţională numărul 1 în segmentul premium: eficienţă prin BMW EfficientDynamics, cele mai reduse costuri de întreţinere prin Basic Service Inclusive în standard pentru toate modelele BMW şi, bineînţeles, cele mai inovative servicii de finanţare. Avem toate perspectivele să încheiem pentru al doilea an consecutiv pe primul loc în segmentul premium. În 2012 vrem să ne întărim poziţia de leader şi serviciile de finanţare pot fi motorul de creştere.", a explicat Marco Schulz, Director General BMW Group România.

Cei de la BMW au dat şi un exemplu concret: noul BMW Seria 1 în versiunea 116i poate fi achiziţionat cu o rată lunară de 199 de euro (fără TVA şi asigurare CASCO) dacă se achită un avans de 35%. La finalul contractului de leasing, modelului i se conferă o valoare reziduală de 45%, iar clientul poate să predea vehiculul utilizat şi să cumpere unul nou (implică închiderea contractului de leasing iniţial şi semnarea unui nou contract).

Via | BMW

Comentarii (4)

  • Adica am intrat si noi in randul lumii asa cum fac tarile civilizate ca Germania,U,K , etc
    8 0
  • @TIKA:
    da, avem in sfarsit unul de asta.
    Ce nu pricep este de ce pana acuma nu a fost asa ceva la noi?
    2 0
  • -rolf-
    Finantare
    Sistemul se cheama "lease-back" si nu este chiar atat de nou, nici macar pe piata romaneasca, atata doar ca este putin folosit de catre firmele de leasing.
    Motivul este foarte simplu: in cazul sistemului "lease-back" firma de leasing la final ramane cu o masina pe care trebuie sa o revanda; in cazul in care se merge pe finantarea "clasica", la final de contract utilizatorul devina proprietar si ca atare firma de leasing scapa de un gand (revanzarea masinii vechi).
    Oricum este o decizie curajoasa din partea "BMW Financial Services", dar cine nu risca nu castiga.
    3 0
  • Urechila
    Buna dimineata !
    S-o trezit firmele de leasing si auto ca nu mai pot jupui romanul de tot banutzul, ei ?
    Era cazul sa se intimple si la voi in Romania ceva bun.
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru