Autostrada Lugoj-Deva

Miercuri, 25 Decembrie 2019 | Intern

România are încă 21 de kilometri de autostradă: lotul 3 al segmentului A1 Lugoj - Deva, inaugurat cu limitare de 80 km/h

Autoritățile au inaugurat în această săptămână lotul 3 al autostrăzii A1 Lugoj - Deva cu o limitare de viteză de 80 km/h și cu restricții de tonaj de 7.5 tone.
Joi, 17 Octombrie 2019 | Intern

Soluții de compromis: lotul 3 al autostrăzii A1 Lugoj-Deva ar putea fi deschis cu o limită de viteză de 80 km/h

Circulația pe lotul 3 al autostrăzii A1 Lugoj - Deva ar putea fi inaugurată în această săptămână cu o restricție de viteză de 80 km/h, ca urmare a numeroase probleme care trebuie remediate.
Luni, 14 Octombrie 2019 | Intern

Circulația pe lotul 3 al autostrăzii A1 Lugoj - Deva ar putea fi inaugurată în octombrie: "Vom dechide lotul chiar dacă are probleme"

Ministerul Transporturilor susține că circulația pe lotul 3 al autostrăzii A1 Lugoj - Deva ar putea fi inaugurată în săptămâna 14-20 octombrie, chiar dacă există în continuare numeroase probleme la suprafața asfaltică.
Joi, 12 Septembrie 2019 | Intern

Deschiderea circulației pe lotul 3 al autostrăzii A1 Lugoj - Deva va fi amânată: a apărut o fisură de 15 metri lungime

Lotul 3 al autostrăzii A1 Lugoj - Deva nu va putea fi deschis circulației în luna septembrie după apariția unei fisuri de 15 metri lungime și un centimetru lățime din cauza unor probleme la terasament.
Vineri, 06 Septembrie 2019 | Intern

Circulația pe lotul 3 al autostrăzii A1 Lugoj - Deva va fi inaugurată în septembrie: tronsonul are o lungime de 21 de kilometri

Ministerul Transporturilor susține că va inaugura circulația rutieră pe lotul 3 al autostrăzii A1 Lugoj - Deva până la sfârșitul lunii septembrie.
Vineri, 16 August 2019 | Intern

România are încă 22 de kilometri de autostradă: circulația rutieră pe lotul 4 din autostrada A1 Lugoj - Deva a fost inaugurată

Circulația rutieră pe cei 22 de kilometri ai lotului 4 din cadrul autostrăzii A1 Lugoj - Deva a fost inagurată în această săptămână, în ciuda unui conflict cu constructorul unui lot învecinat pe care se află nodul de legătură cu rețeaua de drumuri naționale.
Marti, 13 August 2019 | Intern

România a finalizat încă 22 de kilometri de pe autostrada A1 Lugoj - Deva: șoferii nu pot circula din cauza problemelor de calitate la un alt tronson

Lotul 4 al autostrăzii A1 Lugoj - Deva a fost recepționat de autorități, însă nu poate fi deschis circulației din cauza faptului că tronsonul învecinat are o serie de probleme de calitate.
Vineri, 28 Decembrie 2018 | Intern

Autoritățile susțin că vor inaugura 102 kilometri de autostradă în 2019: pe listă se află Lugoj - Deva și Sebeș - Turda

Autoritățile promit că în 2019 vor inaugura circulația pe 43 de kilometri de pe autostrada A1 Lugoj - Deva, 41 de kilometri de pe autostrada A10 Sebeș-Turda și 18 kilometri de pe autosrada A3 Iernut-Chețani.
Luni, 12 Februarie 2018 | Intern

Inaugurarea unui tronson de pe autostrada Lugoj - Deva, amânată pentru 2019: noul plan prevede deschiderea a 85 kilometri în 2018

Autoritățile au amânat inaugurarea unui lot de 21 de kilometri de pe autostrada Lugoj - Deva pentru 2019, astfel că numărul total de kilometri planificați pentru acest an a scăzut la numai 85.
Vineri, 17 Februarie 2017 | Intern

Starea autostrăzilor la început de 2017: niciun ban pentru startul lucrărilor la Sibiu - Pitești, dar se alocă fonduri pentru Comarnic - Brașov

Autoritățile nu au alocat niciun ban pentru începerea lucrărilor la autostrada Sibiu - Pitești, însă vor să acorde fonduri din împrumuturi pentru execuția controversatului tronson Comarnic - Brașov.
Vineri, 05 August 2016 | Intern

Un nou "succes" al construcţiei de autostrăzi: un pasaj de pe Lugoj - Deva are înălţimea prea mică

Un pasaj de pe autostrada Lugoj - Deva care trece pe deasupra unui drum naţional are o înălţime mai mică decât cea prevăzută în contract şi nu permite trecerea camioanelor pe sub el.
Joi, 21 Iulie 2016 | Intern

Fără autostrăzi noi în 2016: un singur tronson dintre cele 8 în execuţie va fi finalizat, dar nu se va putea circula pe el

Un singur tronson de autostradă dintre cele 8 aflate în prezent în stadiu de execuţie poate fi terminat până la sfârşitul anului, însă nu se va putea circula pe el.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 13 Ianuarie 2016 | Intern

Mai avem de aşteptat: patru autostrăzi care leagă Timişoara de Sibiu, amânate pentru 2018

Patru autostrăzi care ar trebui să facă legătura între Timişoara şi Sibiu au fost amânate pentru 2018, deşi ar fi trebuit inaugurate în cursul anului 2016.
Luni, 07 Decembrie 2015 | Intern

Proiectele de autostrăzi primesc mai puţini bani în 2016: "Lucrările vor fi sistate cu consecinţe dezastruoase"

Autostrăzile A1 Lugoj - Deva şi A 10 Sebeş - Turda au primit finanţări insuficiente în cadrul bugetului statului pentru 2016, astfel că finalizarea acestora la finalul anului viitor a devenit incertă.
Marti, 10 Noiembrie 2015 | Intern

Se îngroaşă gluma: România ar putea demola încă o secţiune de autostradă: Lugoj - Deva

Autostrada Lugoj - Deva va fi închisă traficului, iar un segment al acesteia va fi demolat şi refăcut în totalitate din cauza calităţii precare a materialelor de construcţii, potrivit unor surse ale autorităţilor. Vestea vine la scurt timp după închiderea din acelaşi motiv a Autostrăzii Orăştie - Sibiu.
Luni, 26 Octombrie 2015 | Intern

Autostrăzi abandonate: statul taie 1.6 miliarde de lei din buget pentru că nu poate cheltui banii

Autorităţile au tăiat 1.6 miliarde de lei din bugetul alocat pentru patru segmente de autostradă şi câteva drumuri naţionale. De reduceri este vizat inclusiv lotul Orăştie - Sibiu, care a fost închis pentru reparaţii.

Tag-uri similare

Romania, autostrada, autostrazi Romania, autostrada Sebes-Turda, autostrada Lugoj-Deva, autostrada Orastie-Sibiu, autostrada Timisoara-Lugoj, constructie drumuri
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru