Bahrain

Luni, 07 Aprilie 2014 | Formula 1

Hamilton: "Rosberg a fost mai bun decât mine"

Lewis Hamilton consideră că Nico Rosberg a pilotat mai bine decât el în cursa din Bahrain, în timp ce germanul afirmă că a crezut că l-a depăşit de nouă ori înainte ca britanicul să revină la conducerea cursei.
Duminica, 06 Aprilie 2014 | F1 TOP

Hamilton a câştigat cursa din Bahrain după dueluri memorabile cu Rosberg!

Lewis Hamilton a a câştigat Marele Premiu al Bahrainul după ce a luptat roată la roată cu Nico Rosberg, în timp ce Sergio Perez a ocupat ultima treaptă a podiumului pentru Force India în cea mai spectaculoasă cursă a debutului de sezon, marcată de numeroase depăşiri în pluton.
Duminica, 06 Aprilie 2014 | Formula 1

Vettel, Alonso şi Hamilton, afectaţi de defecţiuni tehnice în calificări

Sebastian Vettel, Fernando Alonso şi Lewis Hamilton nu şi-au putut arăta întregul potenţial în calificările din Bahrain din cauza unor defecţiuni tehnice la monoposturi.
Sambata, 05 Aprilie 2014 | F1 TOP

Rosberg îl învinge pe Hamilton în lupta pentru pole position în Bahrain!

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în calificările din Bahrain şi va pleca de pe prima poziţie a grilei de start din faţa coechipierului său de la Mercedes, Lewis Hamilton. Daniel Ricciardo a plasat monopostul Red Bull pe locul trei, dar va fi doar al 13-lea pe grila din cauza unei penalizări.
Sambata, 05 Aprilie 2014 | Formula 1

Bahrain, antrenamente 3: Dominaţia lui Hamilton şi Rosberg continuă

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au stabilit cei mai buni timpi pentru Mercedes şi în ultima sesiune de antrenamente libere din Bahrain şi au fost urmaţi în clasament de Sergio Perez.
Sambata, 05 Aprilie 2014 | Formula 1

McLaren şi Lotus: "Suntem departe de performanţele pe care le aşteptăm în Bahrain"

Piloţii echipelor McLaren şi Lotus au admis că monoposturile cu care concurează sunt semnificativ mai puţin performante în Bahrain decât se aşteptau.
Vineri, 04 Aprilie 2014 | Formula 1

Bahrain, antrenamente 2: Hamilton rămâne cel mai rapid

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp şi în a doua sesiune de antrenamente din Bahrain, fiind urmat şi de această dată de Nico Rosberg şi Fernando Alonso, la fel ca în prima sesiune.
Vineri, 04 Aprilie 2014 | Formula 1

Button: "Nu vom câştiga în Bahrain şi avem şanse minime la podium"

Jenson Button exclude varianta ca McLaren să câştige Marele Premiu din Bahrain şi admite că inclusiv şansele la un podium sunt minime.
Vineri, 04 Aprilie 2014 | Formula 1

Bahrain, antrenamente 1: Hamilton şi Rosberg, cei mai rapizi

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au fost cei mai rapizi pentru Mercedes în prima sesiune de antrenamente libere din Bahrain şi au fost urmaţi de Fernando Alonso de la Ferrari.
Vineri, 04 Aprilie 2014 | Formula 1

Ferrari a introdus noi componente pentru suspensia faţă a monopostului lui Raikkonen

Kimi Raikkonen va beneficia în Bahrain de un monopost Ferrari cu noi componente pentru suspensia faţă, introduse cu scopul de a remedia problemele de adaptare ale finlandezului.
Joi, 03 Aprilie 2014 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Bahrainului - război în nocturna din deşert

Modul în care Lewis Hamilton şi Nico Rosberg se vor confrunta pentru a obţine victoria pentru Mercedes şi capacitatea celor de la Red Bull Racing de a se infiltra în lupta pentru primele poziţii vor ţine capul de afiş al Marelui Premiu al Bahrainului, care se va desfăşura în premieră în nocturnă.
Miercuri, 02 Aprilie 2014 | Formula 1

Alonso: "În Bahrain va fi o cursă dificilă, la fel ca în Malaysia"

Fernando Alonso anticipează că în Bahrain va avea parte de o cursă asemănătoare cu cea din Malaysia, acolo unde a terminat pe patru fără să se implice în lupta pentru victorie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 01 Aprilie 2014 | Formula 1

Williams: "Obiectivul pentru Bahrain este să terminăm pe podium"

Williams şi-a stabilit ca obiectiv ocuparea unui loc pe podium în cursa de duminică din Bahrain, pentru a recupera astfel terenul pierdut în primele două Mari Premii.
Luni, 31 Martie 2014 | Formula 1

Mercedes şi Red Bull se contrazic în privinţa potenţialelor performanţe din Bahrain

Lewis Hamilton anticipează că Red Bull va reprezenta o ameninţare pentru Mercedes în lupta pentru titlul mondial, însă Christian Horner consideră că germanii vor avea un avantaj semnificativ în Bahrain.
Joi, 06 Martie 2014 | Formula 1

Ferrari domină topul echipelor cu cel mai rapid monopost pe liniile drepte

Ferrari ocupă prima poziţie într-un clasament al echipelor cu cele mai rapide monoposturi pe liniile drepte în cele două sesiuni de teste de pe circuitul din Bahrain.
Luni, 03 Martie 2014 | Formula 1

Pirelli anticipează câte două-trei opriri la boxe în primele patru curse

Pirelli a anunţat tipurile de pneuri pe care le va furniza în primele patru Mari Premii ale sezonului, atunci când anticipează că fiecare pilot va efectua câte două-trei opriri pe cursă.
Luni, 03 Martie 2014 | Formula 1

Analiza ultimei sesiuni de teste din Bahrain: Mercedes în frunte, Red Bull în derivă

Mercedes s-a evidenţiat încă o dată ca cea mai în formă echipă înainte de startul noului sezon, urmată indeaparoape de Williams şi Ferrari. Pentru Red Bull va fi însă o performanţă dacă va termina primele curse ale anului.
Duminica, 02 Martie 2014 | Formula 1

Hamilton încheie testele de iarnă pe primul loc. Şase echipe cu defecţiuni tehnice

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp pentru Mercedes în ultima zi de teste premergătoare noului sezon, în timp ce Red Bull Racing a fost una dintre cele şase echipe cu defecţiuni tehnice.
Sambata, 01 Martie 2014 | Formula 1

Teste Bahrain, ziua 3: Massa, cel mai rapid. Niciun tur pentru Red Bull

Felipe Massa a stabilit cel mai bun timp al tuturor zilelor de teste din Bahrain, în timp ce Sebastian Vettel nu a putut efectua niciun tur pentru Red Bull Racing.
Vineri, 28 Februarie 2014 | Formula 1

Teste Bahrain, ziua 2: Perez rămâne cel mai rapid. Primele semne bune pentru Red Bull

Sergio Perez a fost cel mai rapid şi în a doua zi de teste de pe circuitul din Bahrain, în care Red Bull a dat primele semne de progres după ce a stabilit al treilea timp.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Renault, McLaren, Red Bull, Lotus, Williams, regulament, Force India, Vettel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru