Bourdais

Miercuri, 01 Iulie 2009 | F1 Short

Bourdais a participat la o actiune umanitara in Austria

Sebastien Bourdais a participat activ la o campanie umanitara in Austria, impreuna cu alt politicieni si multe vedete austriece.
Marti, 23 Iunie 2009 | F1 Short

Toro Rosso, dezamagiti de lipsa update-urilor

Franz Tost a admis ca rezultatele slabe inregistrate de Toro Rosso in acest sens au drept cauza lipsa update-urilor pentru monopostul STR4.
Luni, 22 Iunie 2009 | F1 Short

Toro Rosso, dezamagiti de rezultatele din Anglia

Sebastien Buemi si Franz Tost sunt nemultumiti de rezultatele obtinute de Toro Rosso la Silverstone, in timp ce Sebastien Bourdais il acuza pe Heikki Kovalainen de producerea accidentului care a condus la abandonul celor doi.
Sambata, 20 Iunie 2009 | F1 Short

Bourdais, multumit de monoostul Toro Rosso

Sebastien Bourdais este multumit de prestatia monopostului Toro Rosso in calificari, insa coechipierul sau, Sebastien Buemi, spune ca a avut parte de o zi proasta.
Sambata, 20 Iunie 2009 | F1 Short

Toro Rosso anticipeaza rezultate mai bune decat in Turcia

Sebastien Bourdais si Sebastien Buemi considera ca Toro Rosso va obtine la Silverstone rezultate mai bune decat in Turcia, insa amandoi admit ca trebuie sa mai lucreze la setarile monopostului STR04.
Marti, 09 Iunie 2009 | F1 Short

Toro Rosso au avut un weekend de cosmar la Istanbul

Nimic nu le-a mers celor de la Toro Rosso la Istanbul, Buemi si Bourdais terminand pe locurile 15 si 18 in Marele Premiu al Turciei.
Sambata, 06 Iunie 2009 | F1 Short

Bourdais: "Toro Rosso a facut un pas inapoi"

Sebastien Burdais considera ca Toro Rosso a regresat fata de cursele precedentele, in timp ce Sebastien Buemi mizeaza pe o strategie bunain cursa.
Vineri, 05 Iunie 2009 | F1 Short

Toro Rosso, nemultumiti de aderenta circuitului

Sebastien Bourdais si Sebastien Bourdais sustin ca aderenta precara a fost principala problema in antrenamentele de vineri si sunt circumspecti in privinta rezultatelor pe care le vor obtine in acest weekend.
Vineri, 05 Iunie 2009 | F1 Short

Bourdais, dezamagit dar increzator in monopostul STR4

Sebastien Bourdais a marturisit ca este dezamagit de prestatia echipei Toro Rosso in Marele Premiu al Spaniei, insa spera ca echipa sa seteze corespunzator monopostul pentru cursa de la Istanbul.
Joi, 04 Iunie 2009 | Formula 1

Bourdais, confirmat la Peugeot pentru cursa de la Le Mans

Sebastien Bourdais va concura pentru Peugeot in cursa de 24 de ore de la Le Mans din luna iunie, alaturi de Marc Gene, Christian Klien, Alexander Wurz si Frank Montagny.
Luni, 01 Iunie 2009 | F1 Short

Toro Rosso, optimisti inaintea cursie de la Istanbul

Sebastien Bourdais si Sebastien Buemi privesc cu incredere spre Marele Premiu al Turciei de la finalul acestei saptamani.
Luni, 25 Mai 2009 | Formula 1

Bourdais vrea performante mai bune in calificari

Sebastian Bourdais este multumit cu locul al optulea din cursa de la Monaco, dar spune ca un ritm mai bun in calificari i-ar asigura in mod sigur un finish in top.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 23 Mai 2009 | F1 Short

Toro Rosso: "Puteam ajunge in ultima parte a calificarilor"

Sebastien Buemi si Sebastien Bourdais considera ca puteau ajunge in ultima parte a califcarilor, insa sunt satisfascuti de rezultatele obtinute pe strazile din Monte Carlo.
Joi, 21 Mai 2009 | F1 Short

Buemi, optimist dupa antrenamentele de joi

Sebastien Buemi este multumit de prestatia monopostului Toro Rosso in antrenamentele de joi de la Monte Carlo, insa Sebastien Bourdais si-a manifestat nemultumirea fata de forma generala a masinii.
Vineri, 15 Mai 2009 | F1 Short

Bourdais ar putea fi inlocuit de Giorgio Pantano

Giorgio Pantano, campionul competitiei GP2 in 2008, l-ar putea inlocui pe Sebastien Bourdais la Scuderia Toro Rosso in urmatoarele saptamani, potrivit unor zvonuri din presa internationala.
Luni, 11 Mai 2009 | F1 Short

Toro Rosso, frustati de abandonul suferit in Spania

Sebastien Buemi si Sebastien Bourdais sunt dezamagiti de incidentul in urma caruia au fost nevoiti sa abandoneze, considerand ca Jarno Trulli este principalul vinovat.
Sambata, 09 Mai 2009 | F1 Short

Toro Rosso, dezamagiti de rezultat

Sebastien Buemi si Sebastien Bourdais nu si-au ascuns dezamagirea dupa ce Toro Rosso a obtinut doar locurile 15 si 17 in calificarile din Spania.
Sambata, 09 Mai 2009 | F1 Short

Bourdais, optimist in privinta calificarilor

Sebastien Bourdais este increzator ca Toro Rosso va reusi sa isi imbunatateasca performantele pe parcursul acestui weekend.
Vineri, 08 Mai 2009 | F1 Short

Toro Rosso, precauti inaintea calificarilor

Sebastien Buemi si Sebastien Bourdais sunt precauti in privinta noului pachet aerodinamic produs de Toro Rosso pentru Marele Premiu al Spaniei.
Marti, 05 Mai 2009 | F1 Short

Bourdais: "Noile reguli au imbunatatit depasirile"

Sebastien Bourdais considera ca noile reguli din Formula 1 au adus imbunatatiri in privinta sanselor de depasire, insa admite ca lucururile nu sunt cu mult mai usoare decat in 2008.

Tag-uri similare

Ferrari, Volkswagen, Renault, Ford, Red Bull, Williams, regulament, Toro Rosso, Vettel, Hamilton
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru