Bourdais

Luni, 27 Aprilie 2009 | F1 Short

Experiente diferite pentru pilotii Toro Rosso

Sebastien Bourdais este incantat de prestatia in Marele Premiu al statului Bahrain, in timp ce Sebastien Buemi admite ca a fost lent in cursa de duminica.
Sambata, 25 Aprilie 2009 | F1 Short

Toro Rosso, dezamagiti de prestatia din calificari

Sebastien Buemi si Sebastien Bourdais sunt dezamagiti de rezultatele obtinute in calificari, niciunul dintre ei nereusind sa promoveze in Q2.
Vineri, 24 Aprilie 2009 | F1 Short

Buemi, multumit de monopostul Toro Rosso

Sebastien Buemi este multumit de prestia monopostului Toro Rosso in antrenamentele de vineri din Bahrain, viziune impartasita si de coechipierul sau, Sebastien Bourdais.
Miercuri, 22 Aprilie 2009 | F1 Short

Prost: "Bourdais, frustrat ca este depasit de Buemi"

Alain Prost crede ca Sebastien Bourdais gandeste negativist pentru ca Sebastien Buemi s-a dovedit mai rapid in monopostul Toro Rosso, despre care fostul campion mondial spune ca este foarte bun pe ploaie.
Marti, 21 Aprilie 2009 | F1 Short

Bourdais admite ca are probleme cu monopostul STR4

Sebastien Bourdais a admis ca intampina probleme de adaptare la monopostul STR4, intrucat francezul este prea lent in anumite viraje.
Marti, 21 Aprilie 2009 | F1 Short

Buemi, fericit ca a terminat din nou in puncte

Sebastien Buemi s-a declarat incantat de punctul obtinut in cursa de la Shanghai, in timp ce Sebastien Bourdais este relativ multumit de prestatia sa. Evolutia echipei ii permite lui Franz Tost sa fie increzator pentru cursa din Bahrain.
Sambata, 18 Aprilie 2009 | F1 Short

Buemi nu se astepta sa ajunga in Q3

Sebastien Buemi a fost surprins sa intre in ultima parte a calificarilor, in timp ce Sebastien Bourdais a admis ca a pierdut timp in urma unei erori personale.
Vineri, 17 Aprilie 2009 | F1 Short

Bourdais: "Noile update-uri fac diferenta"

Sebastien Bourdais considera ca update-urile intriduse de Toro Rosso au imbunatatit performantele generale ale monopostului STR4, in tim pce Sebastien Buemi s-a aclimatizat cu circuitul de la Shanghai.
Luni, 06 Aprilie 2009 | F1 Short

Toro Rosso regreta ca nu au castigat puncte

Sebastien Bourdais si Sebastien Buemi sunt dezamagiti ca nu au reusit sa castige puncte in cursa pe ploaie de la Sepang, mai ales ca monopostul STR4 a fost competitiv.
Sambata, 04 Aprilie 2009 | F1 Short

Bourdais: "Am fost mai rapizi decat ma asteptam"

Sebastien Bourdais spune ca nu se asepta ca Toro Rosso sa fie atat de rapizi in calificari, desi va pleca doar de pe locul 15 al grilei.
Vineri, 03 Aprilie 2009 | F1 Short

Toro Rosso, precauti inaintea calificarilor

Sebastien Buemi si Sebastien Buemi evita sa dea pronosticuri pentru calificarile de la Sepang, insa admit ca trebuie sa imbunatateasca performantele monopostului.
Luni, 30 Martie 2009 | F1 Short

Buemi, incantat sa obtina puncte la cursa de debut

Sebastien Buemi a fost incatat de debutul sau in Formula 1, dupa ce a castigat doua puncte in urma penalizarii suferite de Jarno Trulli.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 28 Martie 2009 | F1 Short

Buemi a debutat cu dreptul in calificari

Sebastien Buemi este incantat de prestatia sa din calificari, dupa ce a fost la un pas sa progreseze in Q2 in dauna lui Lewis Hamilton.
Vineri, 27 Martie 2009 | F1 Short

Toro Rosso admite ca este in urma rivalilor

Sebastien Bourdais spune ca lipsa unor componente pentru monopost a facut ca Toro Rosso sa aiba o performanta mediocra vineri.
Joi, 19 Martie 2009 | F1 Short

Tost, increzator ca Toro Rosso va avea un sezon bun

Franz Tost spune ca monopostul STR4 va fi competitiv in sezonul 2009, desi admite ca va fi foarte greu pentru Toro Rosso sa repete performantele de anul trecut.
Marti, 10 Martie 2009 | Formula 1

VIDEO: Bourdais despre noul monopost Toro Rosso

Sebastien Bourdais explica intr-un interviu primele impresii despre noul monopost al Scuderiei Toro Rosso pentru sezonul 2009, STR4.
Luni, 09 Martie 2009 | Formula 1

Bourdais dezvaluie primele impresii despre STR4

Sebasien Bourdais spune ca este multumit dupa primul test efectuat cu noul monopost Toro Rosso pentru sezonul 2009.
Marti, 03 Martie 2009 | Formula 1

Toro Rosso testeaza noul STR4 in Italia

Scuderia Toro Rosso efectueaza marti primul test privat cu noul monopost STR4 pentru sezonul 2009, evenimentul avand loc pe circuitul Adria din italia.
Marti, 24 Februarie 2009 | Formula 1

Bourdais, la un pas sa concureze in IndyCar

Sebastien Bourdais a dezvaluit ca a fost la un pas sa revina in cursele din Statele Unite, intrucat Toro Rosso a amanat foarte mult decizia in privinta celui de-al doilea pilot.
Vineri, 13 Februarie 2009 | Formula 1

Hamilton se impune la limita in fata lui Vettel

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp la Jerez dintre pilotii care au concurat joi cu monoposturi pentru 2009, fiind cu numai 0.001 secunde mai rapid decat Vettel.

Tag-uri similare

Ferrari, Volkswagen, Renault, Ford, Red Bull, Williams, regulament, Toro Rosso, Vettel, Hamilton
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru