Bourdais

Miercuri, 02 Septembrie 2009 | Formula 1

Bourdais va concura in Superleague Formula

Sebastien Bourdais va concura pentru echipa FC Sevilla in ultimele trei curse ale sezonului 2009 al competitiei Superleague Formula.
Marti, 18 August 2009 | F1 Short

Tost: "Bourdais nu a fost concediat prin SMS"

Franz Tost a respins acuzatiile formulate de Sebastien Bourdais potrivit carora acesta ar fi fost concediat de la Toro Rosso prin intermediul unui mesaj text pe telefonul mobil.
Vineri, 14 August 2009 | F1 Short

Bourdais: "Toro Rosso m-a concediat prin SMS"

Sebastien Bourdais si-a acuzat fosta echipa ca l-a concediat intr-o maniera neprofesionista, prin intermediul unui simplu mesaj text pe telefonul mobil.
Marti, 11 August 2009 | Formula 1

Bourdais spera sa atraga atentia unei noi echipe

Sebastien Bourdais si-a exprimat speranta ca una dintre noile echipe de pe grila de start va fi interesata de serviciile sale pentru sezonul 2010.
Vineri, 07 August 2009 | F1 Short

Bourdais nu va da Toro Rosso in judecata

Sebastian Bourdais a ajuns la o intelegere amiabila cu Toro Rosso in privinta rezilierii contractului, motiv pentru care nu va mai actiona in judecata fosta echipa.
Luni, 27 Iulie 2009 | Formula 1

Analiza: Cine il va inlocui pe Massa la Ferrari

Michael Schumacher, Fernando Alonso, Marc Gene, Luca Badoer si Sebastien Bourdais sunt pana in prezent cele cinci nume vehiculate in presa drept potentiali inlocuitori ai lui Felipe Massa pentru restul sezonului.
Vineri, 17 Iulie 2009 | Formula 1

Bourdais: "Toro Rosso mi-a incalcat drepturile contractuale"

Sebastien Bourdais considera ca Scuderia Toro Rosso a incalcat termenii contractuali atunci cand a decis sa il concedieze si analizeaza posibilitatea de a da echipa in judecata.
Joi, 16 Iulie 2009 | Formula 1

OFICIAL: Bourdais a fost concediat de la Toro Rosso!

Scuderia Toro Rosso a anuntat oficial ca renunta la serviciile lui Sebastien Bourdais incepand de la Marele Premiu al Ungariei.
Miercuri, 15 Iulie 2009 | Formula 1

Buemi: "Nu stiu nimic despre plecarea lui Bourdais"

Sebastien Buemi sustine ca nu stie nimic despre o eventuala concediere a lui Sebastien Bourdais de la Toro Rosso.
Miercuri, 15 Iulie 2009 | Formula 1

Alguersuari va testa vineri pentru Toro Rosso

Sebastien Buemi a dezvaluit ca Jaime Alguersuari va testa vineri monopostul Toro Rosso, sugerand ca Sebastien Bourdais va fi concediat de echipa.
Luni, 13 Iulie 2009 | F1 Short

Bourdais: "Voi pilota in Ungaria pentru Toro Rosso"

Sebastien Bourdais a declarat la finalul cursei de la Nurburgring ca va continua sa piloteze pentru Scuderia Toro Rosso si in Ungaria, in ciuda speculatiilor ca va fi inlocuit de Jaime Alguersuari.
Luni, 13 Iulie 2009 | Formula 1

Update: Bourdais va fi concediat in urmatoarele doua zile

Publicatia britanica Autosport sustine ca Toro Rosso va anunta in cel mult 48 de ore ca l-a concediat pe Sebastien Bourdais, informatie confirmata indirect de inlocuitorul sau.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 13 Iulie 2009 | F1 Short

Buemi, dezamagit de comportamentul pneurilor

Sebastien Buemi pune rezultatul modest obtinut in Germania pe seama problemelor intampinate in obtinerea aderentei din partea pneurilor.
Duminica, 12 Iulie 2009 | F1 Short

Bourdais, deranjat de afirmatiile lui Loeb

Sebastien Bourdais a admis ca este deranjat de declaratiile facute de Sebastien Loeb, dupa ce multiplul campion din WRC si-a dezvaluit dorinta de a concura in locul sau la Toro Rosso.
Sambata, 11 Iulie 2009 | F1 Short

Buemi: "Am facut tot ce am putut"

Sebastien Buemi spune ca nu putea obtine un rezultat mai bun in calificari din cauza absentei update-urilor pentru monopostul Toro Rosso, in timp ce Sebastien Bourdais nu este foarte preocupat ca va pleca de pe ultima pozitie.
Sambata, 11 Iulie 2009 | F1 TOP

Loeb vrea sa piloteze in Formula 1 pentru Toro Rosso!

Sebastien Loeb a dezvaluit ca este interesat sa piloteze pentru Scuderia Toro Rosso in a doua jumatate a sezonului 2009 in cazul in care Sebastien Bourdais va fi concediat.
Sambata, 11 Iulie 2009 | Formula 1

Toro Rosso nu comenteaza plecarea lui Bourdais

Toro Rosso a refuzat sa comenteze speculatiile potrivit carora Sebastien Bourdais va fi dat afara dupa Marele Premiu al Germaniei, alimentand astfel zvonurile privind indepartarea francezului de la echipa.
Vineri, 10 Iulie 2009 | F1 Short

Buemi spera sa ploua in timpul calificarilor

Sebastien Buemi spera ca ploaia sa isi faca aparitia in timpul calificarilor de sambata, considerand ca va fi mult mai competitiv in astfel de conditii. Coechipierul sau, Sebastien Bourdais, este relativ multumit de modul in care a decurs prima zi in Germania.
Vineri, 10 Iulie 2009 | Formula 1

Bourdais ar putea fi inlocuit de Alguersuari la Toro Rosso

Presa internationala sustine ca spaniolul Jamie Alguersuari il va inlocui pe Sebastian Bourdais la Toro Rosso dupa Marele Premiu al Germaniei. Francezul a negat insa aceste speculatii.
Luni, 06 Iulie 2009 | F1 Short

Alguersuari ar putea debuta la Toro Rosso in 2009

Jamie Alguersuari a dezvaluit ca exista posibilitatea de a debuta in Formula 1 pentru Toro Rosso inca din acest sezon, punand astfel presiune pe umerii lui Sebastien Bourdais si Sebastien Bouemi.

Tag-uri similare

Ferrari, Volkswagen, Renault, Ford, Red Bull, Williams, regulament, Toro Rosso, Vettel, Hamilton
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru