Brawn GP

Miercuri, 16 Septembrie 2009 | Formula 1

Mercedes nu renunta la parteneriatul cu McLaren

Mercedes nu intentioneaza sa renunte la parteneriatul cu McLaren nici dupa ce va deveni actionar majoritar la Brawn GP, insa relatia dintre cele doua companii va suferi modificari.
Miercuri, 16 Septembrie 2009 | F1 Short

Raikkonen priveste cu incredere cursa din Singapore

Kimi Raikkonen saluta podiumul realizat la Monza si este increzator ca poate obtine o performanta similara si in Marele Premiu al statului Singapore.
Miercuri, 16 Septembrie 2009 | F1 Short

Brawn, optimist in perspectiva finalului de sezon

Ross Brawn anticipeaza ca monopostul Brawn GP va fi competitiv la Singapore si Abu Dhabi, considerand ca Red Bull poate avea un avantaj la Suzuka si Interlagos.
Marti, 15 Septembrie 2009 | Formula 1

Rosberg, aproape de o intelegere cu Brawn GP

Nico Rosberg a ajuns la un acord pentu a pilota pentru Brawn GP in sezonul 2010 al Formulei 1, potrivit unor informatii din presa britanica.
Luni, 14 Septembrie 2009 | F1 Short

Barrichello nu are locul asigurat la Brawn GP in 2010

Ross Brawn si Nick Fry au evitat sa precizeze daca Rubens Barrichello va pilota pentru Brawn GP si in sezonul 2010, sustinand ca discutiile vor avea loc la finalul sezonului.
Luni, 14 Septembrie 2009 | F1 Short

Brawn: "Titlul se va decide in ultima cursa"

Ross Brawn considera ca echipa sa a luat o optiune serioasa pentru titlul mondial dupa victoria de la Monza si anticipeaza ca Jenson Button si Rubens Barrichello se vor lupta pentru suprematie pana in ultima cursa.
Luni, 14 Septembrie 2009 | Formula 1

Brawn GP, pas decisiv spre titlurile mondiale

Rezultatele inregistrate in Marele Premiu al Italiei au sporit semnificativ sansele echipei Brawn GP de a castiga ambele titluri mondiale.
Luni, 14 Septembrie 2009 | F1 Short

Barrichello tinteste titlul mondial

Dupa victoria de la Monza, Rubens Barrichello asteapta cu incredere asaltul final spre titlul mondial impotriva coechipierului sau Jenson Button, care este multumit de locul 2 ocupat in cursa.
Duminica, 13 Septembrie 2009 | Formula 1

Barrichello nu va schimba cutia de viteze

Brawn GP a confirmat ca nu va inlocui cutia de viteze a monopostului pilotat de Rubens Barrichello, in ciuda problemelor tehnice suferite in cursa de la Spa-Francorchamps.
Duminica, 13 Septembrie 2009 | F1 Short

Barrichello ar putea schimba cutia de viteze

Brawn GP analizeaza posibilitatea de a inlocui cutia de viteze a monopostului pilotat de Rubens Barrichello, fapt ce ar determina o penalizare de 5 pozitii pentru brazilian.
Sambata, 12 Septembrie 2009 | F1 Short

Brawn GP mizeaza pe o strategie cu o singura oprire

Jenson Button si Rubens Barrichello vor efectua o singura oprire la boxe in timpul Marelui Premiu al Italiei, conform informatiilor dezvaluite de Ross Brawn.
Vineri, 11 Septembrie 2009 | F1 Short

Brawn, multumiti de prima zi din Italia

Desi timpii obtinuti pe circuit nu au fost impresionanti, Jenson Button si Rubens Barrichello sunt multumiti de comportamentul monopostului Brawn GP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 11 Septembrie 2009 | F1 Short

Button: "Nu vom avea probleme din cauza bordurilor"

Jenson Button sustine ca monopostul Brawn GP se comporta bine la trecerea peste borduri, motiv pentru care nu crede ca vor aparea probleme din cauza inaltarii acestora in primele doua sicane.
Joi, 10 Septembrie 2009 | Formula 1

Mercedes va prelua 75% din actiunile Brawn GP

Mercedes a ajuns la un acord pentru a prelua 75% din actiunile echipei Brawn GP, insa tranzactia va fi intermediata de o companie din Abu Dhabi.
Joi, 10 Septembrie 2009 | F1 Short

Hill, convins ca Button isi va onora statutul de favorit

Fostul campion mondial Damon Hill crede ca Jenson Button va mai castiga cateva curse in acest sezon pentru a-si onora statutul de favorit la titlu.
Miercuri, 09 Septembrie 2009 | F1 Short

Stewart solicita sanctiuni drastice pentru Renault

Jackie Stewart considera ca Renault trebuie pedepsita exemplar daca FIA va demonstra ca echipa a inscenat accidentul lui Nelson Piquet Jr. din Singapore.
Miercuri, 09 Septembrie 2009 | F1 Short

Un producator de bere va sponsoriza Brawn GP

Brawn GP va fi sponsorizata la cursa de la Interlagos din acest an de compania braziliana de bere Cervejaria Petropolis, care isi va promova astfel brandul Itaipava.
Marti, 08 Septembrie 2009 | Formula 1

Mercedes amana decizia in privinta motoarelor

Mercedes nu va anunta la Marele Premiu al Italiei numele echipelor pentru care va furniza motoare in sezonul 2010, situatia fiind inca incerta in privinta echipei Red Bull Racing.
Marti, 08 Septembrie 2009 | F1 Short

Brawn GP anticipeaza un weekend bun in Italia

Jenson Button si Rubens Barrichello considera ca Brawn GP va avea parte de rezultate bune in Marele Premiu al Italiei, intrucat monopostul BGP 001 se comporta bine in momentele de franare violenta si la trecerea peste borduri.
Luni, 07 Septembrie 2009 | Formula 1

Mercedes ar putea cumpara actiuni la Brawn GP

Publicatia britanica Daily Telegraph sustine ca Mercedes este pe cale sa devina actionar in cadrul echipei Brawn GP. Oficialii echipei britanice au refuzat sa comenteze speculatiile.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Force India
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru