Brawn GP

Joi, 22 Octombrie 2009 | Formula 1

Galerie foto: Button a vizitat fabrica echipei Brawn GP

Jenson Button a multumit echipei sale pentru sprijinul acordat in castigarea titlului mondial in cadrul unei vizite facute la sediul Brawn GP de la Brackley.
Joi, 22 Octombrie 2009 | F1 Short

Hamilton, mandru de titlul cucerit de Button

Lewis Hamilton este mandru de titlul obtinut de Jenson Button si spera ca in sezonul urmator sa lupte impotriva britanicului pentru castigarea campionatului.
Joi, 22 Octombrie 2009 | F1 Short

Angajatii Brawn GP, ofertati de rivali?

Presa internationala speculeaza ca angajatii Brawn GP au primit oferte din partea echipelor Ferrari, McLaren si Red Bull, in urma nemultumirilor legate de salarii si bonusuri.
Joi, 22 Octombrie 2009 | F1 Short

Brawn: "Pure Mercedes nu era un nume potrivit"

Ross Brawn a dezvaluit ca intentiona ca numele echipei sale sa fie "Pure", insa nu a putut oficializa aceasta denumire intrucat urma sa utilizeze motoare Mercedes, partenerul traditional al celor de la McLaren.
Miercuri, 21 Octombrie 2009 | F1 Short

Barrichello: "Este posibil sa raman la Brawn GP"

Rubens Barrichello a declarat ca este posibil sa concureze pentru Brawn GP si in sezonul urmator, insa a refuzat sa ofere mai multe amanunte in aceasta privinta.
Marti, 20 Octombrie 2009 | F1 Short

Brawn GP, cea mai profitabila echipa pentru sponsori

Compania de media Margaux Matrix sustine ca Virgin Group a avut un beneficiu de 60 de milioane de dolari in 2009 ca urmare a sponsorizarii echipei Brawn GP.
Marti, 20 Octombrie 2009 | Formula 1

Button vrea sa isi apere titlul in 2010

Jenson Button isi propune sa isi apere titlul mondial cucerit in 2009 si spune ca banii nu reprezinta un impediment in prelungirea contractului cu Brawn GP.
Marti, 20 Octombrie 2009 | F1 Short

Button va vizita miercuri fabrica de la Brackley

Jenson Button va face miercuri o vizita la fabrica de la Brackley pentru a multumiti tuturor angajatilor pentru cucerirea titlului mondial.
Luni, 19 Octombrie 2009 | F1 Short

Schumacher lauda titlul cucerit de Button

Michael Schumacher ii lauda pe Jenson Button si Ross Brawn pentru titlurile cucerite duminica si crede ca Sebastian Vettel are calitatile necesare pentru a deveni campion mondial in viitor.
Luni, 19 Octombrie 2009 | Formula 1

Button, pregatit sa-si negocieze noul contract cu Brawn GP

Jenson Button va incepe in curand negocierile pentru prelungirea contractului cu Brawn GP, englezul sperand sa aiba un salariu apropiat de cel meritat de un campion mondial.
Luni, 19 Octombrie 2009 | Formula 1

Brawn: "Button este un pilot fantastic"

Ross Brawn lauda performanta realizata de Jenson Button si este incantat de titlurile mondiale cucerite de echipa sa dupa momentele dificile din iarna precedenta.
Luni, 19 Octombrie 2009 | Formula 1

Button: "Este uimitor sa fiu campion mondial"

Jenson Button sustine ca este uluit ca a reusit sa devina campion mondial in Formula 1, intrucat nu se astepta la acest lucru pe vremea cand pilota in karting.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 19 Octombrie 2009 | F1 Short

Sutil il acuza pe Trulli pentru accident

Adrian Sutil crede ca manevra lui Jarno Trulli in urma careia amandoi au abandonat a fost stupida, in timp ce Vitantonio Liuzzi este relativ satisfacut de performanta sa.
Luni, 19 Octombrie 2009 | F1 Short

Kubica, multumit de podiumul realizat in Brazilia

Robert Kubica este multumit de podiumul obtinut la Interlagos, in timp ce Nick Heidfeld regreta ca a fost fortat sa abandoneze.
Luni, 19 Octombrie 2009 | F1 Short

Ferrari, dezamagiti de pierderea locului 3

Kimi Raikkonen, Giancarlo Fisichella si Stefano Domenicali sunt dezamagiti ca Ferrari a pierdut locul 3 in clasamentul constructorilor in urma unui weekend modest la Interlagos.
Luni, 19 Octombrie 2009 | F1 Short

Hamilton: "Un podium cat o victorie"

Lewis Hamilton simte podiumul obtinut la Interlagos ca pe o victorie, in timp ce Heikki Kovalainen crede ca ar fi terminat in puncte in absenata incidentului din pitlane.
Luni, 19 Octombrie 2009 | F1 Short

Webber, fericit dupa a doua victorie a sezonului

Mark Webber este fericit ca si-a adjudecat cea de-a doua victorie in acest sezon, in timp ce Sebastian Vettel spune ca locul 4 este bun avand in vedere ca a plecat doar de pe locul 15. Australianul crede insa ca Renault a jucat un rol important pentru echipa in acest an.
Luni, 19 Octombrie 2009 | F1 Short

Button: "Titlul mondial este visul vietii mele"

Jenson Button este incantat de cucerirea titlului mondial si spune ca acest trofeu a reprezentat visul vietii sale de pilot.
Duminica, 18 Octombrie 2009 | Formula 1

Cum poate deveni Button campion in Brazilia

Jenson Button isi poate asigura matematic titlul mondial in Marele Premiu al Braziliei, insa are nevoie de o minune dupa ce a stabilit doar al 14-lea timp in calificari.
Duminica, 18 Octombrie 2009 | F1 Short

Barrichello ramane cu picioarele pe pamant

Rubens Barrichello este incantat de pole positionul obtinut in Brazilia si primeste felicitari din partea lui Ross Brawn, insa ramane precaut inaintea cursei de duminica.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Force India
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru