Brawn GP

Sambata, 03 Octombrie 2009 | Formula 1

Cinci piloti penalizati pe grila de start de la Suzuka!

Jenson Button, Rubens Barrichello, Fernando Alonso, Adrian Sutil si Sebastien Buemi au fost penalizati cu cate 5 pozitii pe grila de start pentru viteza excesiva in timpul steagurilor galbene din calificarile pentru Marele Premiu al Japoniei.
Vineri, 02 Octombrie 2009 | F1 Short

Brawn GP anticipeaza o pista uscata in calificari

Rubens Barrichello si Jenson Button nu au efectuat niciun tur in a doua sesiune de antrenamente din Japonia intrucat Ross Brawn considera ca nu va mai ploua in timpul calificarilor si a cursei.
Miercuri, 30 Septembrie 2009 | F1 Short

Brawn GP mizeaza pe un weekend competitiv la Suzuka

Ross Brawn este increzator ca Brawn GP va beneficia si in Japonia de update-ul introdus in Singapore, in timp ce Jenson Button si Rubens Barrichello astepta cu nerabdare cursa de la Suzuka.
Miercuri, 30 Septembrie 2009 | F1 Short

Brawn GP: "Titlul nu este inca decis"

Nick Fry sustine ca Red Bull pastreaza in continuare sanse la titlu pentru ca beneficiaza de mai multe resurse si angajati talentati decat Brawn GP.
Miercuri, 30 Septembrie 2009 | Formula 1

Mercedes refuza egalizarea motoarelor

Mercedes a anuntat ca refuza sa egalizeze motoarele la nivelul rivalilor, considerand ca unitatile sale au performante similare cu cele inregistrate anul trecut.
Miercuri, 30 Septembrie 2009 | Formula 1

Barrichello, aproape de a semna cu Williams pentru 2010

Rubens Barrichello este foarte aproape de a semna un contract cu Williams pentru sezonul 2010, potrivit unor informatii dezvaluite de publicatia Autosport.
Marti, 29 Septembrie 2009 | F1 Short

Brawn nu se grabeste sa anunte linia de piloti pentru 2010

Ross Brawn spune ca echipa sa va anunta linia de piloti pentru sezonul 2010 numai dupa finalizarea actualului sezon competitional.
Luni, 28 Septembrie 2009 | F1 Short

Button, multumit ca si-a marit avansul fata de Barrichello

Jenson Button este multumit de punctele castigate in Singapore cu ajutorul carora si-a marit avansul in clasament, in timp ce Rubens Barrichello admite ca a calat motorul la a doua oprire la boxe, pierzand timp pretios.
Duminica, 27 Septembrie 2009 | F1 Short

Brawn GP, dezamagiti de rezultatul calificarilor

Jenson Button si Rubens Barrichello sunt dezamagiti de problemele tehnice ale monopostului Brawn GP si de greselile personale din calificarile din Singapore.
Sambata, 26 Septembrie 2009 | Formula 1

Barrichello, penalizat cu 5 pozitii pe grila de start

Rubens Barrichello va fi penalizat cu 5 pozitii pe grila de start a Marelui Premiu al statului Singapore dupa ce a inlocuit cutia de viteze a monopostului BGP001.
Sambata, 26 Septembrie 2009 | F1 Short

Barrichello nu stie unde va concura in 2010

Rubens Barrichello a admis ca este posibil sa paraseasca Brawn GP la finalul acestui sezon, in mojlocul speculatiilor ca va fi inlocuit cu Nico Rosberg.
Sambata, 26 Septembrie 2009 | F1 Short

Brawn GP mizeaza pe un weekend competitiv

Jenson Button, Rubens Barrichello si Ross Brawn sunt increzatori ca vor obtine un rezultat bun in Marele Premiu al statului Singapore din acest weekend.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 26 Septembrie 2009 | F1 Short

Kovalainen, incantat de prima zi de antrenamente

Heikki Kovalainen si-a exprimat satisfactia dupa prima zi de antrenamente, insa Lewis Hamilton este mai precaut in declaratii, iar Martin Whitmarsh crede ca Brawn GP si Red Bull au dominat cele doua sesiuni.
Vineri, 25 Septembrie 2009 | F1 Short

Brawn: "Titlul nu este castigat inca"

Ross Brawn sustine ca Brawn GP va continua sa forteze pentru a-si asigura matematic titlul mondial al constructorilor si este incantat ca Rubens Barrichello si Jenson Button se lupta pentru titlul pilotilor.
Marti, 22 Septembrie 2009 | Formula 1

Brawn GP aduce un update semnificativ pentru Singapore

Brawn GP a anuntat introducerea unui update aerodinamic semnificativ pentru Marele Premiu al statului Singapore din acest weekend.
Luni, 21 Septembrie 2009 | F1 Short

Rosberg negociaza cu Brawn GP si McLaren

Nico Rosberg a recunoscut pentru prima oara ca negociaza cu Brawn GP si McLaren un contract pentru sezonul viitor, insa sustine ca Williams se afla la randul sau pe lista potentialelor echipe.
Luni, 21 Septembrie 2009 | F1 Short

Williams solicita al treilea monopost pentru debutanti

Patrick Head spune ca Williams va fi de acord cu implementarea conceptului celui de-al treilea monopost numai daca acesta va fi acordat unui debutant.
Luni, 21 Septembrie 2009 | F1 Short

Button vrea sa concureze pentru Brawn in 2010

Jenson Button si-a exprimat dorinta de a pilota pentru Brawn GP si in sezonul viitor, fiind increzator ca echipa va avea performante majore si in 2010.
Vineri, 18 Septembrie 2009 | F1 Short

Brawn saluta parteneriatul cu Innegra

Ross Brawn spune ca parteneriatul tehnic cu producatorul de fibra de carbon Innegra este foarte benefic pentru echipa pe care o conduce.
Joi, 17 Septembrie 2009 | F1 Short

Canon va sponsorizat Brawn GP in Singapore

Producatorul de electronice Canon va sponsoriza echipa Brawn GP la Marele Premiu al statului Singapore din acest sezon.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Force India
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru