Campionatul Mondial de Anduranta

Miercuri, 18 Mai 2022 | Motorsport

Lamborghini va concura la Le Mans din 2024 cu un prototip electrificat

Lamborghini a anunțat, oficial, că va concura în Campionatul Mondial de Anduranță (WEC) începând din 2024. Cu această ocazie, constructorul italian ne-a oferit o imagine teaser cu viitoarea sa mașină de curse, care va avea un propulsor hibrid și va fi construit conform regulamentului LMDh.
Miercuri, 23 Decembrie 2020 | General

Aston Martin renunță la echipa de uzină din Campionatul Mondial de Anduranță: resursele vor fi direcționate către Formula 1

Echipa de uzină Aston Martin se retrage din Campionatul Mondial de Anduranță. Britanicii spun că resursele vor fi direcționate către echipa de Formula 1 și către clienții care vor alege să concureze în competițiile internaționale cu modelul Vantage.
Joi, 19 Martie 2020 | Motorsport

Cursa de 24 de ore de la Le Mans, amânată pentru luna septembrie: datele celorlalte etape vor fi anunțate ulterior

Cursa de 24 de ore de la Le Mans programată în luna iunie a fost amânată pentru luna septembrie din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. Datele celorlalte etape din Campionatul Mondial de Anduranță vor fi anunțate ulterior.
Miercuri, 13 Noiembrie 2019 | Motorsport

Peugeot va reveni în Cursa de 24 de ore de la Le Mans: francezii vor concura în Campionatul Mondial de Anduranță din 2022

Peugeot a confirmat că va reveni în 2022 în Campionatul Mondial de Anduranță și, implicit, în Cursa de 24 de ore de la Le Mans. Francezii vor concura la clasa hypercar-uri, acolo unde și-au anunțat prezența și Toyota și Aston Martin.
Luni, 08 Iulie 2019 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru versiunea de circuit Porsche 911 RSR: motor boxer de 4.2 litri amplasat central și până la 515 CP

Porsche a publicat primele imagini și detalii referitoare la versiunea îmbunătățită a lui 911 RSR. Modelul de circuit primește un motor boxer de 4.2 litri, o transmisie nouă și va putea fi urmărit în cadrul curselor care fac parte din Campionatul Mondial de Anduranță.
Duminica, 16 Iunie 2019 | Industrie

Hypercar-ul Valkyrie va lua startul în Campionatul Mondial de Anduranță: Aston Martin vrea să obțină și victoria la Le Mans în 2021

Aston Martin a anunțat că hypercar-ul Valkyrie va lua startul în Campionatul Mondial de Anduranță în sezonul 2020-2021. În plus, britanicii aspiră la o victorie în 2021 în celebra cursă de 24 de ore de la Le Mans.
Luni, 07 Mai 2018 | F1 TOP

Alonso a câștigat la Spa-Francorchamps la debutul în Campionatul Mondial de Anduranță: "Este fantastic să fiu pe podium"

Fernando Alonso a câștigat pentru Toyota cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps care a deschis noul sezon al Campionatului Mondial de Anduranță și a admis că este entuziasmat să revine pe podiumul de premiere după "seceta" din Formula 1.
Vineri, 28 Iulie 2017 | Motorsport

Exodul constructorilor din motorsport continuă: Porsche se retrage de la Le Mans pentru a concura în Formula E

Porsche se va retrage din clasa de prototipuri LMP1 a Campionatului Mondial de Anduranță la sfârșitul acestui an pentru a concura în Formula E începând din 2019.
Vineri, 21 Iulie 2017 | Motorsport

Lovitură dură pentru Campionatul Mondial de Anduranță: Porsche s-ar putea retrage de la Le Mans la sfârșitul anului

Porsche a confirmat că analizează opțiunea de a se retrage din Campionatul Mondial de Anduranță la sfârșitul sezonului 2017, caz în care Toyota ar rămâne singurul constructor la clasa de prototipuri LMP1.
Vineri, 31 Martie 2017 | Motorsport

Confruntarea titanilor în Campionatul Mondial de Anduranță: Porsche și Toyota își ascut armele pentru a câștiga Cursa de 24 de ore de la Le Mans

Porsche și Toyota au prezentat vineri prototipurile cu care vor lupta în Campionatul Mondial de Anduranța, iar ambii constructori își propun să câștige Cursa de 24 de ore de la Le Mans.
Miercuri, 02 Noiembrie 2016 | Motorsport

Dieselgate lasă urme adânci: Volkswagen se va retrage din Campionatul Mondial de Raliuri la sfârşitul sezonului 2016

Volkswagen a confirmat că se va retrage din Campionatul Mondial de Raliuri la sfârşitul acestui sezon şi explică decizia prin necesitatea de a se concentra pe dezvoltarea maşinilor electrice.
Miercuri, 26 Octombrie 2016 | Motorsport

Lovitură dură pentru Campionatul de Anduranţă: Audi se retrage din Cursa de 24 de ore de la Le Mans la sfârşitul lui 2016

Audi se retrage din Campionatul Mondial de Anduranţă şi, implicit, Cursa de 24 de ore de la Le Mans, la sfârşitul sezonului 2016, pentru a se concentra pe competiţia de monoposturi electrice Formula E.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 14 Octombrie 2016 | Motorsport

Era doar o chestiune de timp: Audi s-ar putea retrage din Cursa de 24 de ore de la Le Mans după 2017. Porsche ar rămâne singurul brand VW în competiţie

Audi a decis să se retragă din Cursa de 24 de ore de la Le Mans după ediţia de anul viitor, potrivit unor surse din cadrul constructorului german. Porsche ar urma astfel să rămâne singurul brand Volkswagen în competiţie.
Marti, 10 Mai 2016 | Reportaj

6 ore la Spa. De ce ar trebui să mergi cel puțin o dată în viață pe unul dintre cele mai frumoase circuite din Europa

Circuitul de la Spa Francorchamps este locul perfect în care trebuie să-ți începi cariera de spectator al curselor auto. Am fost acolo la cursa de 6 ore din cadrul Campionatul Mondial de Anduranță și-ți povestim cum s-a văzut totul de pe Eau Rouge.
Marti, 22 Septembrie 2015 | Formula 1

Button sugerează că se va retrage din F1. Britanicul ar putea concura la Le Mans

Jenson Button a oferit primele indicaţii că urmează să se retragă din Formula 1 la sfârşitul anului. Presa britanică afirmă că pilotul McLaren se va refugia în Campionatul Mondial de Anduranţă pentru a concura la Le Mans.
Luni, 21 Septembrie 2015 | Formula 1

Presă: Audi se va retrage din DTM şi Le Mans pentru a concura în Formula 1 din 2018

Volkswagen va concura în Formula 1 din sezonul 2018 cu brandul Audi, care se va retrage din Campionatul German de Turisme şi Campionatul Mondial de Anduranţă, potrivit presei germane.
Joi, 27 August 2015 | Motorsport

Porsche extinde participarea la clasa LMP1 a Cursei de 24 de ore de la Le Mans până în 2018

Porsche va conctinua să concureze la clasa de prototipuri LMP1 a Campionatului Mondial de Anduranţă şi, implicit, a Cursei de 24 de ore de la Le Mans cel puţin până în 2018.
Marti, 30 Iunie 2015 | Formula 1

Michelin în motorsport: transfer de tehnologie pentru industria de serie

Michelin preferă să furnizeze pneuri în competiţii precum Campionatul Mondial de Anduranţă, Campionatul Mondial de Raliuri şi Formula E pentru că poate transfera tehnologie către cauciucurile pentru maşinile de serie, în timp ce Formula 1 are cerinţe diametral opuse acestei filosofii.
Vineri, 12 Iunie 2015 | Motorsport

Ford revine în 2016 în Cursa de 24 de ore de la Le Mans cu supercarul Ford GT

Ford va concura la clasa GTE Pro a Campionatului Mondial de Anduranţă şi, implicit, a Cursei de 24 de ore de la Le Mans începând din sezonul 2016 cu supercarul Ford GT.
Vineri, 12 Iunie 2015 | Motorsport

Porsche a obţinut pole position-ul pentru Cursa de 24 de ore de la Le Mans

Porsche va ocupa primele trei poziţii pe grila de start a Cursei de 24 de ore de la Le Mans, în faţa rivalilor de la Audi şi Toyota. La revenirea în competiţie, Nissan a obţinut doar locurile 12, 13 şi 15.

Tag-uri similare

Audi, Toyota, Porsche, Peugeot, Le Mans, cursa de 24 de ore de la Le Mans, Campionatul Mondial de Anduranta
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru