Carburanti

Miercuri, 04 Decembrie 2019 | Intern

Supraacciza la carburanți va fi eliminată din 1 ianuarie 2020: costul unui plin ar trebui să scadă cu circa 15 de lei

Parlamentul României a votat eliminarea supraaccizei pentru carburanți începând din 1 ianuarie 2020. În urma acestei decizii, costul unui plin de carburant ar trebui să scadă cu circa 15 lei.
Miercuri, 27 Noiembrie 2019 | Intern

Supraaciza la carburanți va fi eliminată: prețurile ar trebui să scadă cu circa 0.3 lei pe litru

Guvernul a anunțat că supraacciza la carburanți în valoare de aproximativ 0.3 lei pe litru va fi eliminată, însă nu a precizat când se va întâmpla acest lucru.
Duminica, 30 Decembrie 2018 | Intern

Prețurile la carburanți cresc cu circa 10 bani pe litru de la 1 ianuarie

Prețul unui litru de carburant va crește cu aproximativ 10 bani pe litru de la 1 ianuarie ca urmare a majorării accizelor și a conținutului minim de biocarburanți.
Marti, 04 Decembrie 2018 | Industrie

Protestele au dat roade în Franța: guvernul va suspenda majorarea taxei pe carburanți

Guvernul francez se pregătește să anunțe suspendarea creșterii taxei pe carburanți în urma protestelor violente din ultimele zile, cu sute de răniți și arestați, potrivit unor surse guvernamentale citate de Reuters.
Miercuri, 24 Octombrie 2018 | Intern

Prețurile la carburanți ar putea fi plafonate: autoritățile vor să se asigure că eliminarea supraccizei va avea efecte la pompă

Consiliul Concurentei va analiza împreună cu Ministerul Finanțelor opțiunile prin care să plafoneze prețurile la carburanți în cazul în care va fi eliminată supraacciza de 7 eurocenți pe litru.
Joi, 19 Iulie 2018 | Intern

Supraacciza la carburanți ar putea fi eliminată: "Efectul pozitiv ar fi pentru populație"

Ministrul Finanțelor susține că analizează posibilitatea de a renunța la supraacciza pentru carburanți care a fost introdusă gradual începând din luna septembrie a anului trecut.
Marti, 26 Septembrie 2017 | Intern

Majorarea accizei la carburanți ar putea fi eliminată: Comisia de buget a Senatului a anulat scumpirile de 0.32 lei pe litru

Comisia de buget din Senat a eliminat articolul de lege care prevede majorarea accizei la carburanți, însă decizia trebuie adoptată prin vot de Parlament pentru a intra în vigoare.
Joi, 31 August 2017 | Intern

Prețul carburanților va crește cu 0.32 lei pe litru după 1 octombrie: reintroducerea supraaccizei a fost aprobată

Prețul tuturor tipurilor de carburanți va crește cu 0.16 lei pe litru din 15 septembrie și cu încă 0.16 lei pe litru începând din 1 octombrie. În total, vom plăti la pompa cu 0.32 lei pe litru mai mult.
Marti, 08 August 2017 | Intern

Faceți plinul luna asta: guvernul crește din nou accizele pentru carburanți de la 1 septembrie

Accizele pentru carburanți se vor mări semnificativ de la 1 septembrie, astfel că prețul final benzinei și al motorinei va crește cu circa 0.45 lei pe litru.
Vineri, 28 Octombrie 2016 | Intern

Raport surprinzător: România are preţuri mai mici la carburanţi decât în UE, pentru că taxele sunt relativ scăzute

Preţurile la carburanţi sunt mai mici în România decât media din Uniunea Europeană, element explicat prin taxele relativ scăzute, în ciuda faptului că benzina şi motorina sunt de fapt mai scumpe decât în blocul comunitar.
Miercuri, 04 Iunie 2014 | Intern

Acciza suplimentară introdusă în preţul carburanţilor a redus consumul intern cu 16% în prima lună de aplicare

Acciza introdusă la începutul lunii aprilie în preţul carburanţilor a dus la scăderea consumului intern de benzină şi de motorină, titrează cei de la Adevărul citând Institutul Naţional de Statistică.
Joi, 14 Noiembrie 2013 | Intern

Lovitură pentru noua taxă pe carburanţi: UE ar putea s-o declare ilegală

Acciza care va fi integrată de autorităţi în preţul carburanţilor începând cu 1 ianuarie 2014 ar putea fi ilegală, susţin cei de la portalul Energy Report. Actuala formă a taxei încalcă normele europene.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 05 Noiembrie 2013 | Intern

Guvernul introduce din 2014 o acciză de şapte eurocenţi în preţul carburanţilor

Guvernul va introduce o acciză în preţul carburanţilor pentru a finanţa dezvoltarea infrastructurii rutiere. Acciza are valoarea de şapte eurocenţi pe litru.

Tag-uri similare

Romania, carburanti, acciza carburant, scumpire carburanti
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru