Chevrolet Cruze

Joi, 01 Aprilie 2010 | Video

VIDEO: Noile Chevrolet Cruze Eco si Cruze RS in detaliu

Chevrolet a publicat astazi doua filme de prezentare a celor doua versiuni Eco si RS, pregatite pentru Cruze, disponibile insa numai pe piata din Statele Unite.
Luni, 15 Martie 2010 | Modele noi

Chevrolet isi doreste un Cruze Coupe

Chevrolet Cruze ar putea sa-si extinda gama cu o varianta coupe in urmatorii ani. Derivatul cu trei usi este privit cu interes si entuziasm de oficialii General Motors.
Vineri, 19 Februarie 2010 | Industrie

100.000 de unitati Cruze. Obama: "Este masina Viitorului"

Cele 100.000 de unitati Cruze vandute pana in prezent de Chevrolet, l-au facut pe Obama sa sustina ca sedanul compact este "masina viitorului". Cruze se pregateste de un nou asalt, de aceasta data asupra pietei americane.
Vineri, 11 Decembrie 2009 | Tuning

Irmscher a creat un pachet special pentru Chevrolet Cruze

Chevrolet Cruze va putea fi comandat alaturi de un pachet intitulat Irmscher Special Edition, care costa 1.990 de euro si ofera cateva elemente de tuning.
Miercuri, 25 Noiembrie 2009 | Siguranta

Siguranta: 5 stele pentru Astra, Cruze, Scirocco si BMW X1 (+VIDEO)

BMW X1, Chevrolet Cruze, Citroen DS3, Infiniti FX, Mazda3, Mercedes E-Klasse, Mercedes GLK, Opel Astra, Peugeot 5008 si VW Scirocco au primit cinci stele EuroNCAP. Toyota Urban Cruiser a dezamagit, primind doar trei stele.
Vineri, 20 Noiembrie 2009 | Modele noi

Chevrolet pregateste Cruze hatchback

Inlocuitorul lui Lacetti hatchback va beneficia de un aport important de imagine prin preluarea partii frontale de la fratele sedan Cruze.
Duminica, 08 Noiembrie 2009 | Economic

Cruze si Spark, modelele cu care Chevrolet "ataca" Europa

In cadrul unei conferinte de presa tinuta la Detroit, oficialii GM au declarat ca Chevrolet doreste sa ajunga la un milion de unitati vandute in Europa in cursul unui an.
Miercuri, 14 Octombrie 2009 | Modele noi

GM a construit ultimul Volt de pre-productie pentru teste

Ultimul exemplar de pre-productie al lui Chevrolet Volt a fost construit saptamana trecuta. Acest model va fi testat in conditii extreme de temperatura, dupa care faza de testare va fi incheiata.
Marti, 13 Octombrie 2009 | Economic

Chevrolet va totaliza in viitor 70% din vanzarile GM

General Motors intentioneaza sa faca din Chevrolet unul din cele mai importante branduri de volum. Constructorul american va totaliza in viitor 70% din vanzarile GM.

Tag-uri similare

GM, vanzari, Chevrolet, General Motors, productie, tuning, siguranta, Opel Astra, Chevrolet Volt, Volt
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru