100.000 de unitati Cruze. Obama: "Este masina Viitorului"

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 19.02.2010
Cele 100.000 de unitati Cruze vandute pana in prezent de Chevrolet, l-au facut pe Obama sa sustina ca sedanul compact este "masina viitorului". Cruze se pregateste de un nou asalt, de aceasta data asupra pietei americane.

Lansat anul trecut in Romania si pe alte 60 de piete mondiale, Chevrolet Cruze s-a dovedit a fi rapid un model de succes. Constructorul american a anuntat ca a atins deja pragul de 100.000 de unitati vandute la nivel global, ceea ce inseamna ca succesul sedanului compact incepe sa se contureze usor.

Lucrurile par sa mearga din ce in ce mai bine pentru subsidiarul General Motors, Chevrolet urmand sa lanseze in viitorul apropiat noul Cruze si pe piata din Statele Unite, cel mai probabil in al treilea trimestru al acestui an.

Evolutia modelului american a fost salutata chiar si de Barack Obama, presedintele SUA, care a calificat produsul drept "Masina viitorului" (The car of the future). Obama si-a pecetluit afirmatia semnand pe capota exemplarului cu numarul 100.000.

Jim Campbell, manager general Chevrolet, a declarat ca "noul Cruze este deja un hit pe pietele din Europa si Asia, noua provocare fiind acum piata americana. Este un exemplu concret ca Chevrolet incearca sa aduca pe piata modele abordabile ca pret si economice".

Pe piata din Statele Unite, noul Cruze va debuta cu motorizarea Ecotec de 1.4 litri si 138 de cai putere, conectata la o cutie manuala sau automata, ambele cu sase rapoarte.

Nu va lipsi nici propulsorul pe benzina, de 1.8 litri.

via | egmcartech

Comentarii (3)

  • mareAN
    CRUZE= EVOLUTIE
    foarte adevarat ESTE CA SI IN Romania Cruze se vinde din ce in ce mai bine,
    trecand peste experienta neplacuta numita Aveo sedan, Chevrolet creste usor usor , in urmatorii 3 ani sigur acesta va fi cel mai vandut sedan de import , zilele lui Accent sunt numarate
    12 4
  • @marean
    Nu pot spune ca Cruze este masina slaba, dar comparatia cu aveo sedan este chiar nepotrivita, nefiind in aceeasi clasa. ca aveo sedan este un model esuat nu pot spune, am unul de 3 ani, si nu sunt de aceeasi parere cu cei ce au spus asta. sa speram ca chevrolet va ajunge undeva sus [undeva sus, sub dacia].
    9 2
  • @ bobo
    felicitari, subtila si de bun simt remarca,
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru