Chevrolet isi doreste un Cruze Coupe

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 15.03.2010
Chevrolet Cruze ar putea sa-si extinda gama cu o varianta coupe in urmatorii ani. Derivatul cu trei usi este privit cu interes si entuziasm de oficialii General Motors.

Succesul de care s-a bucurat Chevrolet Cruze pe mai multe piete mondiale ii determina pe cei de la General Motors sa se gandeasca serios la extinderea cat mai rapida a gamei.

Mai multe publicatii de specialitate au inaintat o serie de speculatii privind derivatiile de caroserie ce s-ar putea naste din Cruze, insa cea mai plauzibila ramane ideea unui coupe bazat pe sedanul compactul.

Zvonurile au generat imediat reactii in randul oficialilor Chevrolet, Mark Reuss, presedintele diviziei GM America de Nord, afirmand recent ca "ideea unui Cruze cu trei usi este fascinanta, fiind vorba despre un model ce ar putea fi comercializat fara probleme la nivel mondial."

Continuand pe aceeasi linie, Reuss a declarat ca "prezenta unui public pentru Cobalt Coupe ne face sa luam in considerare si posibilitatea dezvoltarii unui Cruze Coupe. Gama noastra de vehicule compacte ar putea sa se extinda mult in viitorul apropiat, chiar si cu versiuni sportive."

via | caradvice

Comentarii (1)

  • Fraierul.
    Singura masina care imi place de la Daewoo este Cruze! De ce? Pt ca are o platforma ultramoderna! Bafta voua gingasilor de la Daewoo cu cohii ca bocul de fasole!
    5 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru