Chevrolet pregateste Cruze hatchback

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 20.11.2009
Inlocuitorul lui Lacetti hatchback va beneficia de un aport important de imagine prin preluarea partii frontale de la fratele sedan Cruze.

Succesul lui Chevrolet Cruze face ca designul sedanului compact creat special pentru a putea fi comericalizat in aceeasi forma in toata lumea sa urmeze sa fie imprumutat si de inlocuitorul lui Lacetti, care in Europa se va numi de asemenea Cruze.

Reprezentantul marcii Chevrolet in segmentul hatchback-urilor compacte urmeaza sa aiba astfel un design mult mai atragator decat Lacetti, modelul aflat astazi pe piata atragand clienti mai degraba prin pret decat prin estetica. Desi nu exista inca imagini oficiale ale modelului Chevrolet, acesta a fost deja imaginat de o serie de designeri, fotografiile alaturate ilustrand formele ipotetice

Conform primelor informatii disponibile, noul Chevrolet Cruze hatchback va imparti motorizarile si nivelurile de echipare cu fratele cu portbagaj, urmand ca preturile sa fie usor mai coborate decat cele ale versiunii sedan.

via | Indianautoblog

 

Comentarii (3)

  • valentin
    CHEVY
    foarte frumoasa, in sfarsit un chevy care sa merite banii ..
    Bravo
    10 6
  • v-am prins
    haaaa are stopuri de opel astra nu vi se pare
    0 0
  • @ian
    Si ce ai vrea sa fie de VW ?
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru