Combustie interna

Miercuri, 06 Aprilie 2022 | Industrie

Grupul Volkswagen vrea să renunțe la 60% din modelele cu combustie internă până în 2030

Potrivit celor mai recente informații, Grupul Volkswagen va renunța la 60% din modelele sale cu combustie internă până în 2030. Gigantul german vrea calitate, nu cantitate.
Joi, 24 Februarie 2022 | Industrie

Germania refuză decizia UE de a interzice motoarele cu combustie internă din 2035

Ministrul Transporturilor din Germania nu este de acord cu interzicerea motoarelor diesel și pe benzină din 2035, o propunere făcută de Comisia Europeană în urmă cu ceva timp.
Miercuri, 30 Iunie 2021 | Industrie

Canada va interzice vânzările de mașini noi cu ardere internă din 2035

Canada vrea să interzică vânzările de mașini noi alimentate cu motorină sau benzină începând din 2035, potrivit unui anunț făcut de guvernul condus de Justin Trudeau.
Vineri, 18 Iunie 2021 | Industrie

Audi ar putea opri lansările de modele noi cu motoare cu combustie internă în 2026

Audi va înceta lansările de modele noi echipate cu propulsoare cu combustie internă în 2026, potrivit presei germane, care citează declarații făcute de conducerea companiei.
Joi, 27 Mai 2021 | Industrie

Surse: Hyundai a oprit dezvoltarea de motoare „tradiționale” pentru viitoarele mașini

Hyundai va scădea numărul de motorizări “tradiționale” pentru modelele din grup, iar resursele vor fi investite în dezvoltarea mașinilor electrice, potrivit unor surse din cadrul companiei.
Luni, 22 Martie 2021 | Industrie

Șeful Volkswagen: “Nu vom dezvolta o nouă generație de motoare cu combustie internă”

Volkswagen va renunța treptat la motoarele termice și susține că nu va dezvolta o nouă generație de propulsoare cu combustie internă, potrivit declarațiilor făcute de directorul mărcii germane.
Luni, 13 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Toyota estimează dominația absolută a mașinilor electrice: “Motoarele cu combustie internă vor dispărea definitiv până în 2050”

Un oficial de la Toyota estimează că motoarele tradiționale (diesel și benzină) vor dispărea definitiv de pe piață până în 2050. La acel moment, doar 10% dintre mașini vor fi hibride, iar restul electrice, potrivit acestuia.

Tag-uri similare

Toyota, masini electrice, motoare, combustie interna
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru