Cronica calificari

Sambata, 05 Decembrie 2020 | F1 TOP

Bottas, pole position în Bahrain! Russell, locul doi pe grila de stat la debutul pentru Mercedes

Valtteri Bottas va pleca din pole position în cursa din Bahrain după ce l-a învins cu numai 0.026 secunde pe George Russell, care debutează la Mercedes ca înlocuitor pentru Lewis Hamilton.
Sambata, 28 Noiembrie 2020 | F1 TOP

Hamilton, pole position în Bahrain în fața lui Bottas! Verstappen va pleca de pe trei, iar Ferrari a fost eliminată în Q2

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Bahrain din fața lui Valtteri Bottas, în timp ce Red Bull a monopolizat a doua linie prin Max Verstappen și Alexander Albon. Ferrari a fost eliminată cu ambii piloți în Q2.
Sambata, 31 Octombrie 2020 | F1 TOP

Bottas, pole position la Imola în fața lui Hamilton! Verstappen va pleca de pe trei, Leclerc a obținut doar al șaptelea timp

Valtteri Bottas l-a învins pe Lewis Hamilton în calificările de la Imola și va pleca din pole position în cursa de duminică. Ferrari a obținut doar locurile 7 și 14 prin Charles Leclerc și Sebastian Vettel.
Sambata, 24 Octombrie 2020 | F1 TOP

Hamilton, pole position în Portugalia în fața lui Bottas! Verstappen și Leclerc ocupă a doua linie a grilei de start

Lewis Hamilton a obținut pole position-ul pentru Marele Premiu al Portugaliei în fața lui Valtteri Bottas, în timp ce Max Verstappen și Charles Leclerc ocupa a doua linie a grilei de start.
Sambata, 10 Octombrie 2020 | F1 TOP

Bottas, pole position la Nurburgring în fața lui Hamilton! Verstappen pe locul 3, Vettel va pleca doar de pe 11

Valtteri Bottas a obținut pole position-ul pentru cursa de la Nurburgring în fața coechipierului său Lewis Hamilton. Piloții Mercedes vor fi urmați pe grilă de Max Verstappen și Charles Leclerc, în timp ce Sebastian Vettel a stabilit doar al 11-lea timp.
Sambata, 12 Septembrie 2020 | F1 TOP

Hamilton, pole position în Marele Premiu al Toscanei! Leclerc, locul 5 pentru Ferrari

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Toscanei și va fi acompaniat în prima linie a grilei de start de Valtteri Bottas. Charles Leclerc a obținut locul 5 pentru Scuderia Ferrari.
Sambata, 05 Septembrie 2020 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Monza în fața lui Bottas! Leclerc și Vettel vor pleca doar de pe locurile 13 și 17

Lewis Hamilton a obținut pole position-ul pentru Marele Premiu al Italiei după ce l-a învins pe Valtteri Bottas. În schimb, Ferrari nu are niciun pilot în top 10: Charles Leclerc va pleca de pe 13, iar Sebastian Vettel de pe 17.
Sambata, 29 August 2020 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Spa-Francorchamps în fața lui Bottas! Ferrari, doar locurile 13 și 14 în calificări

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Belgiei după ce i-a învins pe Valtteri Bottas și Max Verstappen. Ferrari a obținut doar locurile 13 și 14 prin Charles Leclerc și Sebastian Vettel.
Sambata, 15 August 2020 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Barcelona în fața lui Bottas! Verstappen și Perez, în a doua linie a grilei de start

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Spaniei după ce l-a învins pe coechipierul său, Valtteri Bottas, cu numai 0.059 secunde. Max Verstappen și Sergio Perez ocupă a doua linie.
Sambata, 01 August 2020 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Silverstone în fața lui Bottas! Verstappen și Leclerc, pe a doua linie a grilei de start

Lewis Hamilton va pleca din pole position în cursa de la Silverstone și va fi acompaniat în prima linie a grilei de start de Valtteri Bottas. Max Verstappen va pleca de pe locul trei din fața lui Charles Leclerc.
Sambata, 18 Iulie 2020 | F1 TOP

Hamilton, pole position în Ungaria în fața lui Bottas! Racing Point ocupă a doua linie a grilei, iar Vettel va pleca de pe cinci

Lewis Hamilton a obținut pole positionul pentru Marele Premiu al Ungariei după ce l-a învins cu o zecime de secundă pe Valtteri Bottas, în timp ce Racing Point a monopolizat a doua linie prin Lance Stroll și Sergio Perez.
Sambata, 11 Iulie 2020 | F1 TOP

Hamilton, pole position pe ploaie în Austria! Verstappen, locul doi în fața lui Sainz după un derapaj în ultimul tur rapid

Lewis Hamilton a obținut pole position-ul pe ploaie pentru Marele Premiu al Austriei și va fi urmat pe grila de start de Max Verstappen, care a derapat în ultimul tur rapid. Carlos Sainz va pleca de pe locul trei.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 04 Iulie 2020 | F1 TOP

Bottas va pleca din pole position în cursa de Formula 1 din Austria! Hamilton, învins de finlandez cu numai 0.012 secunde

Valtteri Bottas a obținut cel mai bun timp în calificările pentru Marele Premiu al Austriei și va fi urmat pe grila de start de Lewis Hamilton și Max Verstappen.
Sambata, 30 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Hamilton, pole position în Abu Dhabi în fața lui Bottas și Verstappen! Leclerc și Vettel, doar locurile 4 și 5

Lewis Hamilton va pleca din pole position în cursa din Abu Dhabi, iar Valtteri Bottas a obținut locul doi, dar va pleca din spatele grilei în urma unor penalizări. Astfel, Hamilton va fi acompaniat în prima linie de Max Verstappen.
Sambata, 16 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu al Braziliei din fața lui Vettel și Hamilton

Max Verstappen a obținut pole position-ul pentru Marele Premiu al Braziliei după ce i-a surclasat pe Sebastian Vettel și Lewis Hamilton cu mai puțin de două zecimi de secundă.
Duminica, 03 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Bottas va pleca din pole position în cursa din Statele Unite! Hamilton, doar locul 5

Valtteri Bottas va pleca din pole position în Marele Premiu al Statelor Unite, în timp ce Lewis Hamilton va fi doar al cincilea în cursa în care poate deveni campion mondial pentru a șasea oară.
Duminica, 13 Octombrie 2019 | F1 TOP

Ferrari a obținut la Suzuka al cincilea pole position consecutiv: Vettel și Leclerc vor pleca din prima linie a grilei de start

Sebastian Vettel va pleca din pole position în cursa de la Suzuka și va fi urmat de coechipierul său de la Ferrari, Charles Leclerc, în timp ce Mercedes a monopolizat a doua linie a grilei prin Valtteri Bottas și Lewis Hamilton.
Sambata, 28 Septembrie 2019 | F1 TOP

Leclerc a obținut în Rusia al patrulea pole position consecutiv în Formula 1! Hamilton îl învinge pe Vettel în lupta pentru locul doi

Charles Leclerc a obținut în Rusia al patrulea pole position consecutiv și va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de Lewis Hamilton, care a reușit să-l învingă pe Sebastian Vettel cu numai 0.023 secunde.
Sambata, 07 Septembrie 2019 | F1 TOP

Leclerc, pole position la Monza în fața lui Hamilton și Bottas! Final bizar de calificări: aproape toți piloții au ratat ultimul tur rapid

Charles Leclerc va pleca din pole position în Marele Premiu al Italiei după ce aproape toți ceilalți piloți nu au reușit să înceapă la timp ultimul tur rapid de circuit. Grila este completată de Lewis Hamilton, Valtteri Bottas și Sebastian Vettel.
Sambata, 03 August 2019 | F1 TOP

Verstappen relansează lupta pentru titlu: pilotul Red Bull a obținut pole position-ul în Ungaria în fața lui Bottas și Hamilton

Max Verstappen a obținut pole position-ul pe circuitul de la Hungaroring și a relansat lupta pentru titlul mondial după ce i-a învins pe cei doi piloți Mercedes, Valtteri Bottas și Lewis Hamilton.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Lewis Hamilton, Sebastian Vettel, Australia, cronica, cronica calificari
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru