Cronica F1

Vineri, 13 Noiembrie 2020 | F1 TOP

Verstappen, cel mai rapid în antrenamentele din Turcia. Piloții au avut probleme de aderență pe Istanbul Park: "A fost ca pe gheață"

Max Verstappen a fost cel mai rapid în cele două sesiuni de antrenamente din Turcia, însă piloții au avut numeroase probleme din cauza aderenței scăzute. "Am pilotat ca pe gheață", a explicat pilotul Red Bull.
Luni, 14 Septembrie 2020 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa de Formula 1 de la Mugello după două accidente colective în primele tururi. Ferrari, 5 puncte în cursa numărul 1.000

Lewis Hamilton a câștigat cursa inaugurală de Formula 1 de la Mugello și a fost acompaniat pe podium de Valtteri Bottas și Alexander Albon. Ferrari a obținut doar locurile 8 și 10 la cursa cu numărul 1.000 în competiție.
Sambata, 12 Septembrie 2020 | F1 TOP

Hamilton, pole position în Marele Premiu al Toscanei! Leclerc, locul 5 pentru Ferrari

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Toscanei și va fi acompaniat în prima linie a grilei de start de Valtteri Bottas. Charles Leclerc a obținut locul 5 pentru Scuderia Ferrari.
Sambata, 05 Septembrie 2020 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Monza în fața lui Bottas! Leclerc și Vettel vor pleca doar de pe locurile 13 și 17

Lewis Hamilton a obținut pole position-ul pentru Marele Premiu al Italiei după ce l-a învins pe Valtteri Bottas. În schimb, Ferrari nu are niciun pilot în top 10: Charles Leclerc va pleca de pe 13, iar Sebastian Vettel de pe 17.
Vineri, 04 Septembrie 2020 | F1 TOP

Mercedes a dominat antrenamentele de la Monza: accident pentru Verstappen în prima sesiune

Valtteri Bottas și Lewis Hamilton au fost cei mai rapizi în antrenamentele de vineri din cadrul Marelui Premiu al Italiei, în timp ce Max Verstappen a suferit un accident în prima sesiune.
Sambata, 15 August 2020 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Barcelona în fața lui Bottas! Verstappen și Perez, în a doua linie a grilei de start

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Spaniei după ce l-a învins pe coechipierul său, Valtteri Bottas, cu numai 0.059 secunde. Max Verstappen și Sergio Perez ocupă a doua linie.
Vineri, 14 August 2020 | F1 TOP

Bottas și Hamilton, cei mai rapizi în antrenamentele de la Barcelona: mici progrese pentru Ferrari

Valtteri Bottas și Lewis Hamilton au stabilit cei mai buni timpi în antrenamentele de vineri de la Barcelona, în timp ce Ferrari a oferit indicii că a înregistrat mici progrese.
Duminica, 09 August 2020 | F1 TOP

Verstappen a câștigat cursa de la Silverstone datorită unei strategii mai bune la boxe! Hamilton și Bottas au completat podiumul

Max Verstapppen a câștigat cursa de la Silverstone după o strategie mai eficientă la boxe a celor de la Red Bull. Lewis Hamilton l-a depășit pe Valtteri Bottas în lupta pentru locul doi cu numai două tururi înainte de final.
Vineri, 07 August 2020 | F1 TOP

Bottas și Hamilton, cei mai rapizi în atrenamentele de Formula 1 de la Silverstone

Valtteri Bottas și Lewis Hamilton au stabilit cei mai buni timpi în antrenamentele de vineri din cadrul Marelui Premiu al Marii Britanii, în care Nico Hulkenberg îl înlocuiește din nou pe Sergio Perez la Racing Point.
Vineri, 31 Iulie 2020 | F1 TOP

Verstappen și Stroll, cei mai rapizi în antrenamentele de la Silverstone: Hulkenberg îl înlocuiește pe Perez la Racing Point

Max Verstappen și Lance Stroll au fost cei mai rapizi în antrenamentele de vineri de la Silverstone, în care Sergio Perez a fost înlocuit de Nico Hulkenberg după ce a fost testat pozitiv pentru Covid-19.

Tag-uri similare

Red Bull, Max Verstappen, Marea Britanie, cronica, cronica 2020, cronica F1 2020, cronica F1
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru