Cronica F1 2020

Duminica, 13 Decembrie 2020 | F1 TOP

Verstappen încheie sezonul 2020 al Formulei 1 cu o victorie în Abu Dhabi: Bottas și Hamilton au completat podiumul

Max Verstappen a câștigat ultima cursă a sezonului de Formula 1 de la Abu Dhabi, în care Mercedes a completat podiumul prin Valtteri Bottas și Lewis Hamilton. Ferrari nu a obținut niciun punct, iar McLaren a terminat pe locul trei în clasamentul constructori.
Sambata, 12 Decembrie 2020 | F1 TOP

Verstappen, pole position în Abu Dhabi: pilotul Red Bull i-a învins pe Bottas și Hamilton

Max Verstappen a obținut pole position-ul pentru ultima cursă de Formula 1 a sezonului din Abu Dhabi, după ce i-a învins pe Valtteri Bottas și Lewis Hamilton pentru mai puțin de o zecime de secundă.
Vineri, 11 Decembrie 2020 | F1 TOP

Verstappen și Bottas, cei mai rapizi în antrenamentele din Abu Dhabi: Hamilton a revenit la Mercedes

Max Verstappen și Valtteri Bottas au fost cei mai rapizi în antrenamentele libere de vineri de la Abu Dhabi. Lewis Hamilton a revenit la Mercedes și a ocupat locurile cinci și doi în cele două sesiuni.
Duminica, 15 Noiembrie 2020 | F1 TOP

Hamilton a câștigat pe ploaie la Istanbul și a egalat recordul de 7 titluri deținut de Schumacher! Perez și Vettel, pe podium

Lewis Hamilton a obținut o victorie nesperată la Istanbul și a devenit matematic campion mondial, ocazie cu care a egalat recordul de 7 titluri deținut de Michael Schumacher. Sergio Perez și Sebastian Vettel au încheiat pe podium.
Vineri, 09 Octombrie 2020 | F1 TOP

Antrenamentele de vineri de la Nurburgring, anulate din cauza vremii: Mick Schumacher a ratat debutul în Formula 1

Cele două sesiuni de antrenamente libere de vineri din cadrul etapei de Formula 1 de la Nurburgring au fost anulate din cauza vremii, astfel că Mick Schumacher a ratat oportunitatea de a debuta în competiție.
Duminica, 27 Septembrie 2020 | F1 TOP

Bottas a câștigat cursa din Rusia în fața lui Verstappen! Hamilton, locul 3 după o penalizare de 10 secunde

Valtteri Bottas a câștigat Marele Premiu al Rusiei după ce l-a depășit la start pe Max Verstappen și a profitat de o penalizare de 10 secunde a lui Lewis Hamilton, care a terminat pe trei după o strategie diferită la boxe.
Sambata, 05 Septembrie 2020 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Monza în fața lui Bottas! Leclerc și Vettel vor pleca doar de pe locurile 13 și 17

Lewis Hamilton a obținut pole position-ul pentru Marele Premiu al Italiei după ce l-a învins pe Valtteri Bottas. În schimb, Ferrari nu are niciun pilot în top 10: Charles Leclerc va pleca de pe 13, iar Sebastian Vettel de pe 17.
Vineri, 04 Septembrie 2020 | F1 TOP

Mercedes a dominat antrenamentele de la Monza: accident pentru Verstappen în prima sesiune

Valtteri Bottas și Lewis Hamilton au fost cei mai rapizi în antrenamentele de vineri din cadrul Marelui Premiu al Italiei, în timp ce Max Verstappen a suferit un accident în prima sesiune.
Duminica, 16 August 2020 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa de la Barcelona! Verstappen, locul doi după ce l-a depășit la start pe Bottas

Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei după ce a plecat din pole position, în timp ce Max Verstappen a obținut locul doi după ce l-a depășit la start pe Valtteri Bottas.
Sambata, 15 August 2020 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Barcelona în fața lui Bottas! Verstappen și Perez, în a doua linie a grilei de start

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Spaniei după ce l-a învins pe coechipierul său, Valtteri Bottas, cu numai 0.059 secunde. Max Verstappen și Sergio Perez ocupă a doua linie.
Vineri, 14 August 2020 | F1 TOP

Bottas și Hamilton, cei mai rapizi în antrenamentele de la Barcelona: mici progrese pentru Ferrari

Valtteri Bottas și Lewis Hamilton au stabilit cei mai buni timpi în antrenamentele de vineri de la Barcelona, în timp ce Ferrari a oferit indicii că a înregistrat mici progrese.
Duminica, 09 August 2020 | F1 TOP

Verstappen a câștigat cursa de la Silverstone datorită unei strategii mai bune la boxe! Hamilton și Bottas au completat podiumul

Max Verstapppen a câștigat cursa de la Silverstone după o strategie mai eficientă la boxe a celor de la Red Bull. Lewis Hamilton l-a depășit pe Valtteri Bottas în lupta pentru locul doi cu numai două tururi înainte de final.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 07 August 2020 | F1 TOP

Bottas și Hamilton, cei mai rapizi în atrenamentele de Formula 1 de la Silverstone

Valtteri Bottas și Lewis Hamilton au stabilit cei mai buni timpi în antrenamentele de vineri din cadrul Marelui Premiu al Marii Britanii, în care Nico Hulkenberg îl înlocuiește din nou pe Sergio Perez la Racing Point.
Sambata, 01 August 2020 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Silverstone în fața lui Bottas! Verstappen și Leclerc, pe a doua linie a grilei de start

Lewis Hamilton va pleca din pole position în cursa de la Silverstone și va fi acompaniat în prima linie a grilei de start de Valtteri Bottas. Max Verstappen va pleca de pe locul trei din fața lui Charles Leclerc.
Vineri, 31 Iulie 2020 | F1 TOP

Verstappen și Stroll, cei mai rapizi în antrenamentele de la Silverstone: Hulkenberg îl înlocuiește pe Perez la Racing Point

Max Verstappen și Lance Stroll au fost cei mai rapizi în antrenamentele de vineri de la Silverstone, în care Sergio Perez a fost înlocuit de Nico Hulkenberg după ce a fost testat pozitiv pentru Covid-19.
Duminica, 19 Iulie 2020 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa de Formula 1 din Ungaria! Verstappen termină pe podium în fața lui Bottas după un start excelent

Lewis Hamilton a obținut fără emoții victoria în cursa de Formula 1 din Ungaria, în timp ce Max Verstappen a terminat pe locul doi în fața lui Valtteri Bottas după un start excelent.
Sambata, 18 Iulie 2020 | F1 TOP

Hamilton, pole position în Ungaria în fața lui Bottas! Racing Point ocupă a doua linie a grilei, iar Vettel va pleca de pe cinci

Lewis Hamilton a obținut pole positionul pentru Marele Premiu al Ungariei după ce l-a învins cu o zecime de secundă pe Valtteri Bottas, în timp ce Racing Point a monopolizat a doua linie prin Lance Stroll și Sergio Perez.
Duminica, 12 Iulie 2020 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa din Austria! Bottas, locul doi după ce l-a depășit pe final pe Verstappen

Lewis Hamilton a obținut fără emoții victoria în a doua cursă de Formula 1 din Austria, în timp ce Valtteri Bottas a terminat pe locul doi după ce l-a depășit pe Max Verstappen cu trei tururi înainte de final.
Sambata, 11 Iulie 2020 | F1 TOP

Hamilton, pole position pe ploaie în Austria! Verstappen, locul doi în fața lui Sainz după un derapaj în ultimul tur rapid

Lewis Hamilton a obținut pole position-ul pe ploaie pentru Marele Premiu al Austriei și va fi urmat pe grila de start de Max Verstappen, care a derapat în ultimul tur rapid. Carlos Sainz va pleca de pe locul trei.
Vineri, 10 Iulie 2020 | F1 TOP

Perez și Verstappen, cei mai rapizi în antrenamentele de vineri din Austria: formă bună pentru Racing Point și Red Bull

Sergio Perez și Max Verstappen au stabilit cei mai buni timpi în antrenamentele de vineri din Austria, în care Racing Point și Red Bull au oferit indicii cu privire la performanțele pe care le-ar putea obține în weekend.

Tag-uri similare

antrenamente, cronica, Austria, cronica antrenamente, cronica F1 2020, cronica Austria
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru