Dacia Spring

Luni, 25 Martie | Modele noi

Chinezii vor produce o mașină electrică în Polonia: rival pentru Dacia Spring

Compania chineză Leapmotor va produce o mașină electrică de oraș la uzina Stellantis din Polonia. Noul model va fi un rival pentru modele electrice ca Dacia Spring și Citroen e-C3.
Miercuri, 13 Martie | Economic

Cât costă noua Dacia Spring în Marea Britanie? Start de la 15.000 de lire sterline

Dacia a dezvăluit oficial prețurile noului Spring facelift pentru piața din Marea Britanie. Pe această piață, noul model electric de oraș are un preț de pornire de 14.995 de lire sterline.
Luni, 11 Martie | Masini electrice si hibride

MG pregătește un rival direct pentru Dacia Spring. Lansarea, la finalul lui 2025

MG Motor a dezvăluit că are în dezvoltare un model electric de oraș care va fi un viitor rival pentru Dacia Spring și Citroen e-C3. Noul model ar putea purta numele MG2 și ar urma să fie lansat la finele lui 2025.
Miercuri, 21 Februarie | Modele noi

PREMIERĂ: Am văzut pe viu noua Dacia Spring. 5 lucruri esențiale despre modelul electric+VIDEO

Automarket a călătorit în mare secret la Paris, acolo unde am avut ocazia să vedem în premieră mondială noua Dacia Spring. Modelul cu zero emisii a primit o serie de noutăți majore, iar în acest articol ți-am pregătit 5 lucruri esențiale despre acesta. În plus, ai și un video cuprinzător.
Luni, 19 Februarie | Modele noi

Teaser cu un nou model Dacia: ar putea fi noul Spring facelift

Dacia a publicat o imagine teaser oficială cu un viitor model, încă necunoscut. Cel mai probabil, ar putea fi vorba despre noul Spring facelift.
Luni, 30 Octombrie 2023 | Economic

Dacia Spring nu va mai fi subvenționată în Franța. Va costa peste 20.000 de euro

Viitorii clienți francezi ai Daciei Spring nu vor mai beneficia de subvenția acordată de guvernul lor. Astfel, modelul electric va avea un preț de achiziție care va depăși 20.000 de euro începând de anul viitor.
Vineri, 21 Aprilie 2023 | Industrie

Tesla Model Y, cea mai vândută mașină în Europa în primul trimestru din 2023

Tesla Model Y a fost cea mai vândută mașină în Europa, în primul trimestru din 2023. Modelul cu zero emisii a întrecut Dacia Sandero și Volkswagen T-Roc.
Luni, 27 Martie 2023 | Mediu

Dacia Spring, cea mai eficientă mașină electrică din Europa la testele GreenNCAP

Potrivit noilor teste GreenNCAP, Dacia Spring este cea mai eficientă mașină electrică din Europa pe perioada de producție și de utilizare. Mai mult, același test relevă că Ford Puma este mașina cea mai prietenoasă cu mediul la nivel european în clasamentul mașinilor cu motoare termice.
Joi, 16 Februarie 2023 | Intern

Una din 5 mașini noi vândute în România, în ianuarie, au fost electrice sau hibride

Potrivit celor mai noi date furnizate de Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile, peste 20% dintre mașinile noi vândute în România, în prima lună a lui 2023, au fost electrice sau hibride. Totodată, raportul relevă și o scădere a cotei de mașini cu motoare diesel în această perioadă.
Joi, 09 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Tesla Model Y, cea mai bine vândută mașină electrică în Europa, în 2022. Dacia Spring, în top 10

Potrivit unui nou raport realizat de JATO Dynamics, Tesla Model Y a fost cea mai populară mașină electrică din Europa în 2022. Alături de asta, Dacia Spring se bucură în continuare de performanțe remarcabile, fiind clasat printre primele 10 cele mai vândute mașini cu zero emisii din Europa.
Joi, 02 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Green NCAP: Dacia Spring este cel mai eficient model electric testat în 2022. Peste Tesla Model 3

Cei de la Green NCAP au desemnat Dacia Spring ca fiind cel mai eficient model cu zero emisii, pe care l-au testat în 2022. Modelul producătorului din Mioveni a întrecut modele ca Tesla Model 3 și Cupra Born.
Sambata, 29 Octombrie 2022 | Industrie

Dacia Spring, pe locul 5 în topul vânzărilor de mașini electrice în Europa

Datele de vânzări pe luna septembrie arată câteva surprize pe piața europeană. Cel mai bine vândut automobil din Europa este acum unul american iar Dacia Spring s-a clasat pe locul 5 în clasamentul mașinilor electrice.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 27 August 2022 | Masini electrice si hibride

Dacia Spring a primit un rating de 5 stele în cadrul testelor Green NCAP

Spre deosebire de testele Euro NCAP, care sunt axate pe siguranța mașinilor de pe drumurile publice, testele Green NCAP verifică eficiența modelelor electrice. Dacia Spring a depășit toate așteptările.
Miercuri, 20 Iulie 2022 | Modele noi

Chinezii au copiat designul lui Dacia Spring. Nano Box este o mașină electrică de 9500 de euro

Compania chineză Dongfeng a lansat un nou model electric, numit Nano Box. Noul model este aproape identic vizual cu Dacia Spring și vine cu un motor electric de 45 de cai putere.
Duminica, 30 Ianuarie 2022 | Industrie

Vânzările de mașini electrice au crescut cu 118% anul trecut în România

În 2021, piața auto din România a înregistrat o creștere a vânzarilor pe segmentul mașinilor electrice de nu mai puțin de 118%. Decembrie a fost cea mai bună lună iar modelul Dacia Spring s-a poziționat pe prima poziție a podiumului.
Miercuri, 08 Decembrie 2021 | Siguranta

Dacia Spring a primit o stea la testele de siguranță EuroNCAP (+VIDEO)

EuroNCAP a publicat cea mai nouă serie de teste, iar printre mașinile evaluate se află și Dacia Spring. Modelul electric a primit o singură stea din partea organizației.
Vineri, 03 Decembrie 2021 | Intern

Dacia Spring depășește Logan și devine cea mai vândută mașină din România în noiembrie

Modelul electric Dacia a devenit cea mai bine vândută mașină din România în luna noiembrie. Spring a depășit, astfel, vânzările Logan, iar România este printre puținele țări din lume unde o mașină electrică ajunge pe primul loc.
Marti, 09 Noiembrie 2021 | Intern

România va avea mai mult de 10.000 de mașini electrice până la finalul anului

Potrivit unor date oferite de către Lektri.co, România va depăși pragul de 10.000 de mașini electrice până la finalul lui 2021. Aceasta vine în contextul în care numărul mașinilor cu propulsie electrică a crescut semnificativ în ultimele 10 luni.
Luni, 08 Noiembrie 2021 | Economic

Dacia Spring, cel mai bine vândut model electric în Spania, în luna octombrie

Conform celor mai noi date, Dacia Spring a devenit cel mai bine vândut model electric în Spania, în luna octombrie, la numai două luni de la momentul lansării. De asemena, Dacia rămâne printre cele mai populare mărci pe această piață, în ciuda faptului că a înregistrat o scădere în vânzări pe fondul crizei mondiale de semiconductori.
Vineri, 05 Noiembrie 2021 | Economic

Spring și Sandero ajută Dacia pe piața din Franța în octombrie: creștere de 2.8%

Piața auto din Franța se confruntă cu o scădere a vânzărilor de mașini noi în ultima perioadă. Cu toate acestea, Dacia este printre puținii care înregistrează o creștere în vânzări cu ajutorul modelelor Sandero și Spring.

Tag-uri similare

masini electrice, Dacia, Dacia Spring, masini electrice Dacia, Dacia Spring Electric, Spring Electric
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru