Daimler AG

Vineri, 31 Martie 2017 | O lume nebuna

Și germanii au nebunii lor: un acționar Daimler a vrut să asiste la întâlnirea anuală gol pușcă

Un acționar Daimler, prezent în cadrul întâlnirii anuale desfășurate la Berlin, nu a fost mișcat de rezultatele comerciale ale companiei în 2016. A fost mai degrabă nemulțumit că nu a putut asista la întâlnire în „costumul lui Adam”.
Joi, 23 Aprilie 2015 | Industrie

Mercedes-Benz a primit o amendă de 56 de milioane de dolari în China pentru practici neloiale

Un organism de monitorizare a preţurilor din China a emis o amendă în valoare de 350 de milioane de yuani, echivalentul a 56.59 milioane de dolari, către Mercedes-Benz pentru o politică de preţuri neloială operată într-o regiune a ţării.
Luni, 09 Februarie 2015 | Tehnologie

Şeful Daimler: "Google poate să facă valuri în industria auto, dar nu este un concurent real"

Dieter Zetsche, CEO-ul Daimler AG, consideră că Google nu va fi un oponent al jucătorilor importanţi din industria auto, în ciuda faptului că va aduce pe masă tehnologie complet nouă în domeniul vehiculelor autonome.
Marti, 04 Noiembrie 2014 | Modele noi

Şeful Daimler: "B-Klasse Electric are specificaţii apropiate de BMW i3, dar a fost mai simplu să-l dezvoltăm"

Dieter Zetsche, şeful Daimler, declară că versiunea electrică a lui B-Klasse, dezvoltată cu tehnologie Tesla, reprezintă o variantă comparabilă cu BMW i3, realizată cu un efort semnificativ mai mic pe partea de dezvoltare.
Joi, 23 Octombrie 2014 | Industrie

Daimler poartă discuţii pentru achiziţia unui pachet de acţiuni la MV Agusta, un producător italian de motociclete

După ce Audi a cumpărat marca italiană Ducati, un alt constructor premium din Germania ar putea investi într-un producător italian de motociclete. Zvonurile anunţă că Daimler discută o achiziţie de până la 25% din acţiunile MV Agusta.
Joi, 23 Octombrie 2014 | Industrie

Daimler şi-a vândut participaţia la Tesla Motors, dar nu renunţă la colaborare

Daimler AG a vândut participaţia sa rămasă la Tesla Motors, de aproximativ 4% din totalul acţiunilor companiei americane. Nemţii au primit în schimb 613 milioane de euro şi promit să nu renunţe la colaborarea cu americanii.
Vineri, 08 August 2014 | Autoipoteze

Nissan 370Z va fi înlocuit în 2016 de un model numit Z35, care va avea motorizări Mercedes-Benz

Parteneriatul dintre Daimler şi Renault-Nissan va aduce noutăţi importante în gama de roadstere a japonezilor, 370Z urmând să fie înlocuit de un model care va avea motorizări şi de la Mercedes-Benz.
Vineri, 08 August 2014 | Industrie

BMW conduce după şapte luni clasamentul vânzărilor în segmentul premium

BMW, Audi şi Mercedes-Benz au continuat bătălia vânzărilor şi în 2014. Cele trei mărci au prezentat rezultatele de vânzări pentru luna iulie şi pentru primele şapte luni ale anului, iar lupta a fost câştigată din nou de BMW.
Vineri, 30 Mai 2014 | Modele noi

Şeful Daimler: "Noul Smart Forfour va aduce profit pentru prima oară în istoria mărcii"

Noua generaţie a lui Smart Forfour, care va avea platforma comună cu noul Fortwo şi Renault Twingo, va fi modelul care va aduce primul profit pentru Smart, spune directorul general al Daimler AG.
Marti, 20 Mai 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz nu va construi un model mai mic decât A-Klasse

Dieter Zetsche, şeful Daimler AG, a infirmat zvonurile care anunţau intrarea Mercedes-Benz în clasa mică. Directorul companiei nu exclude o subcompactă de la Smart.
Marti, 11 Februarie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz S-Klasse Coupe, înlocuitorul lui CL, se prezintă

Mercedes-Benz a publicat galeria foto oficială a lui S-Klasse Coupe. Vorbim despre înlocuitorul lui CL, construit pe baza celei de-a şasea generaţii S-Klasse.
Joi, 12 Decembrie 2013 | Industrie

Daimler va numi un fost CEO al BMW în consiliul său de supraveghere

Bernd Pischetsrieder, un fost CEO al mărcii BMW, va fi numit în consiliul de supraveghere al Daimler AG, titrează Automotive News citând surse din cadrul mărcii din Stuttgart.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 13 August 2013 | Industrie

Mercedes-Benz va comercializa maşini pe internet

Mercedes-Benz vrea să intre pe segmentul vânzărilor de automobile pe internet. Până la sfârşitul anului curent, nemţii vor implementa un sistem de comercializare online pentru pieţele din Germania şi Polonia.
Vineri, 07 Decembrie 2012 | Feature

Cine cu cine colaborează în industria auto? Ghidul complet al parteneriatelor

Cine cu cine colaborează în industria auto? Care sunt alianţele şi parteneriatele care permit marilor constructori să producă maşini în mod eficient? Iată ghidul parteneriatelor din industria auto.
Luni, 19 Septembrie 2011 | Industrie

Şeful Daimler: "Următorul deceniu va purta amprenta Mercedes"

Şeful Daimler AG consideră că Mercedes-Benz va deveni liderul segmentului premium până în 2020 şi că va comercializa 1.5 milioane de unităţi pe an până în 2015.
Miercuri, 17 Martie 2010 | Autoipoteze

Daimler se gandeste sa inchida definitiv Maybach

Urmatorii doi ani vor fi cruciali pentru subsidiarul de lux Maybach. Daca vanzarile nu vor reveni pe linia de plutire Daimler va inchide definitiv activitatile brandului.

Tag-uri similare

Bentley, Rolls Royce, Mercedes S-Klasse, Daimler AG, Maybach 57, grupul Daimler, Daimler inchide Maybach, soarta Maybach, viitorul Maybach
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru