Daniel Ricciardo

Joi, 29 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Daniel Ricciardo, cel mai rapid în primele antrenamente libere din Bahrain

Pilotul australian Daniel Ricciardo a avut cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere. În spatele pilotului RB au fost piloții McLaren, în timp ce Max Verstappen a terminat sesiunea doar pe locul 6.
Miercuri, 12 Iulie 2023 | F1 TOP

F1: Daniel Ricciardo, în locul lui Nyck de Vries la AlphaTauri, pentru restul sezonului

Daniel Ricciardo se întoarce la volanul unui monopost de Formula 1. Australianul va concura pentru AlphaTauri, în locul lui Nyck de Vries pentru tot restul sezonului.
Miercuri, 23 Noiembrie 2022 | F1 TOP

Daniel Ricciardo revine la Red Bull Racing. Australianul confirmat ca pilot de rezervă în 2023

Australianul Daniel Ricciardo se întoarce acasă, adică la Red Bull Racing. Echipa austriacă tocmai l-a confirmat ca pilot de rezervă pentru sezonul 2023.
Sambata, 03 Septembrie 2022 | F1 TOP

F1: Oscar Piastri va pilota pentru McLaren în 2023. Australianul îl va înlocui pe Daniel Ricciardo

McLaren a anunțat oficial înlocuitorul lui Daniel Ricciardo pentru sezonul 2023. Este vorba despre Oscar Piastri, care a semnat un contract cu echipa britanică pe mai mulți ani și va pilota alături de Lando Norris din 2023.
Miercuri, 24 August 2022 | F1 TOP

F1: Daniel Ricciardo va părăsi echipa McLaren la finalul acestui sezon

Pilotul australian Daniel Ricciardo va părăsi echipa de Formula 1 McLaren la finalul acestui sezon. Ricciardo vrea să rămână în Marele Circ.
Luni, 13 Septembrie 2021 | F1 TOP

Dublă McLaren la Monza. Daniel Ricciardo câștigă pentru prima oară din 2018

Daniel Ricciardo a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Italiei, găzduit de legendarul circuit Monza. Lando Norris a terminat pe 2, însă incidentul dintre Verstappen și Hamilton a fost punctul culminant al cursei din Peninsulă.
Joi, 19 Noiembrie 2020 | F1 TOP

Ricciardo consideră că a avut cel mai bun sezon de după 2016: "Pauza prelungită m-a determinat să revin mai puternic"

Daniel Ricciardo susține că 2020 a fost cel mai prolific sezon al său de după 2016, întrucât a obținut rezultate mai bune. Pilotul Renault consideră că progresele au fost influențate și de pauza prelungită de dinainte de startul sezonului.
Joi, 14 Mai 2020 | F1 TOP

Carlos Sainz va concura pentru Ferrari în 2021 și 2022: locul spaniolului la McLaren a fost luat de Ricciardo

Ferrari a anunțat oficial semnarea unui contract pe două sezoane cu Carlos Sainz, în timp ce Daniel Ricciardo va lua locul spaniolului la McLaren.
Joi, 14 Mai 2020 | F1 TOP

Permutări după plecarea lui Vettel: Alonso ar putea reveni în Formula 1 la Renault, iar Ricciardo ar urma să plece la McLaren

Plecarea lui Sebastian Vettel de la Ferrari are potențialul de a declanșa revenirea lui Fernando Alonso în Formula 1 la Renault, întrucât Daniel Ricciardo este la un pas să semneze cu McLaren.
Luni, 11 Mai 2020 | F1 TOP

Renault va începe negocierile cu Ricciardo pentru 2021: "Timpul va spune dacă îi vom prelungi contractul"

Renault va începe în curând negocierile cu Daniel Ricciardo pentru un nou contract, însă șeful Cyril Abiteboul sugerează că este prea devreme pentru a anticipa dacă va continua colaborarea cu pilotul australian.
Marti, 17 Septembrie 2019 | F1 TOP

Ricciardo, impresionat de progresele făcute de Renault la motoare: "Am obținut numărul maxim de puncte la Monza"

Daniel Ricciardo a lăudat progresele înregistrate de Renault la motor după ce echipa a obținut locurile 4 și 5 la Monza, cea mai bună performanță din acest sezon.
Miercuri, 31 Iulie 2019 | F1 TOP

Ricciardo insistă că nu regretă plecarea la Renault: "La Red Bull aș fi obținut aceleași rezultate ca în anii trecuți"

Daniel Ricciardo susține că nu regretă plecarea la Renault în acest sezon, întrucât la Red Bull ar fi obținut rezultate similare cu cele de anul trecut, în ciuda faptului că Max Verstappen a obținut deja două victorii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 11 Iunie 2019 | F1 TOP

Ricciardo, optimist că Renault poate progresa în Franța după performanța din Canada: "Viteza pe liniile drepte este mult mai bună"

Daniel Ricciardo este încrezător că Renault este capabilă să progreseze în cursa din Franța după ce a obținut în premieră puncte cu ambii piloți în etapa de la Montreal.
Marti, 28 Mai 2019 | F1 TOP

Ricciardo critică erorile de strategie comise de Renault la Monaco: "Nu ne permitem astfel de greșeli"

Daniel Ricciardo afirmă că Renault nu-și poate permite să comită din nou erori de strategie precum cele de la Monaco, unde pilotul australian a terminat pe locul 10 după ce inițial urcase pe poziția a cincea.
Sambata, 27 Octombrie 2018 | F1 TOP

Ricciardo, pole position în Mexic după ce l-a învins pe Verstappen cu 0.026 secunde! Hamilton și Vettel, pe linia a doua a grilei de start

Daniel Ricciardo a obținut pole position-ul pentru cursa din Mexic după ce l-a învins cu numai 0.026 secunde pe Max Verstappen, în timp ce Lewis Hamilton și Sebastian Vettel vor lua startul din a doua linie a grilei de start.
Sambata, 27 Octombrie 2018 | F1 TOP

Red Bull a dominat antrenamentele din Mexic: Verstappen și Ricciardo, cei mai rapizi

Max Verstappen și Daniel Ricciardo au fost cei mai rapizi în antrenamentele de vineri din Mexic, în timp ce Renault a produs surpriză după ce a ocupat locul 3 prin Carlos Sainz.
Miercuri, 26 Septembrie 2018 | F1 TOP

Ricciardo, surprins de evoluția Red Bull din acest sezon: "A fost cel mai ciudat sezon al meu în sporturile cu motor"

Daniel Ricciardo afirmă că sezonul 2018 este cel mai ciudat din întreaga sa carieră ca urmare a faptului că forma celor de la Red Bull a scăzut puternic după cele două victorii din primele 6 curse.
Vineri, 14 Septembrie 2018 | F1 TOP

Ricciardo și Raikkonen, cei mai rapizi în antrenamentele din Singapore. Hamilton și Vettel, aproape de un acroșaj

Daniel Ricciardo și Kimi Raikkonen au fost cei mai rapizi în antrenamentele de vineri din Singapore, în care Lewis Hamilton și Sebastian Vettel au fost aproape de un acroșaj.
Vineri, 03 August 2018 | F1 TOP

Ricciardo a semnat un contract pe două sezoane cu Renault: "A fost una dintre cele mai grele decizii din cariera mea"

Daniel Ricciardo va concura pentru Renault în următoarele două sezoane după ce a decis să părăsească Red Bull, cel mai probabil ca urmare a faptului că echipa austriacă va folosi motoare Honda.
Miercuri, 01 August 2018 | F1 TOP

Ricciardo și-a impus un nou termen pentru contractul cu Red Bull pentru 2019: "Va fi anunțat în luna august"

Daniel Ricciardo este convins că va semna un nou contract cu Red Bull în luna august, înainte sau în timpul Marelui Premiu al Belgiei din 26 august.

Tag-uri similare

Daniel Ricciardo, Formula Renault
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru