Fabrica Nissan

Miercuri, 22 Iulie 2020 | Industrie

Nissan ar putea amâna închiderea fabricii din Barcelona până în iunie 2021: negocieri pentru reluarea producției

Nissan a spus că ar putea amâna închiderea fabricii din Barcelona până în iunie 2021, termenul inițial fiind decembrie 2020. Constructorul spune că va negocia cu sindicatele pentru reluarea producției în perioada următoare, astfel încât angajații să-și păstreze locurile de muncă până la sfârșitul anului, însă subliniază că nu vede o alternativă la închiderea uzinei.
Luni, 08 August 2016 | Masini electrice si hibride

Viziuni diferite: Nissan vrea să vândă fabrica de baterii pentru a reduce costurile de producţie pentru electricul Leaf

Nissan intenţionează să vândă participaţia de 51% pe care o deţine în cadrul fabricii care produce bateriile pentru modelul electric Leaf, în timp ce Tesla tocmai a inaugurat cea mai mare uzină de acumulatori.
Marti, 16 Septembrie 2014 | Modele noi

Nissan Micra va primi o nouă generaţie în 2016 şi va fi produs în Franţa

Renault a anunţat că va investi şapte milioane de euro în fabrica sa din Flins, Franţa, în vederea modernizării pentru producţia următoarei generaţii a lui Nissan Micra, programată pentru anul 2016.
Vineri, 26 Aprilie 2013 | Industrie

Renault va construi noua generaţie a lui Nissan Micra în Franţa

Noua generaţie a lui Nissan Micra va fi construită la uzina Renault din Flins, Franţa. Producţia va începe în 2016, iar cota anunţată pentru primul an este de 80.000 de unităţi.
Miercuri, 19 Decembrie 2012 | Industrie

Infiniti va produce primul său model compact la o uzină europeană

Primul model Infiniti construit în Europa va fi asamblat la Sunderland, în Marea Britanie. Vorbim despre o versiune de serie a conceptului Etherea, care va fi construită cu ajutorul tehnologiei împărţite cu Mercedes-Benz.
Miercuri, 08 Iunie 2011 | Modele noi

Viitorul Nissan Qashqai va fi dezvoltat integral în Marea Britanie

Echipa Nissan din Marea Britanie se va ocupa de creaţia şi producţia viitorului Qashqai. Popularul crossover japonez va fi desenat, dezvoltat şi construit în Marea Britanie şi vândut apoi în întreaga lume.
Marti, 03 Noiembrie 2009 | Modele noi

Primele imagini ale viitorului Nissan Micra

Viitoarea generatie a lui Nissan Micra a fost deconspirata de catre jurnalistii chinezi, fiind surprinsa intr-o fabrica din Thailanda.

Tag-uri similare

Nissan, Nissan Micra, fabrica Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru