Primele imagini ale viitorului Nissan Micra

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 03.11.2009
Viitoarea generatie a lui Nissan Micra a fost deconspirata de catre jurnalistii chinezi, fiind surprinsa intr-o fabrica din Thailanda.

Noul Nissan Micra a fost surprins in cadrul unei facilitati din Thailanda. Modelul prezinta un aspect care corespunde tendintelor prezentate de primele schite de design dezvaluite oficial. Forma acestui model de clasa mini este mult mai atragatoare, iar blocurile optice si stopurile au un design deosebit, care este deja prezent in gamele constructorilor rivali.

Chinezii de la AutoQQ au prezentat primele imagini ale acestui model, surprinse potrivit acestora in cadrul unei fabrici din Thailanda. Debutul lui Nissan Micra urmeaza sa aiba loc in cadrul unui mare salon auto mondial, care va avea loc in cea de-a doua jumatate a anului viitor. Astfel, exista posibilitatea ca noul Nissan Micra sa debuteze la Salonul Auto de la Geneva, sau cel tarziu la Salonul Auto de la Frankfurt.

Spre deosebire de versiunea actuala, noul Nissan Micra va fi construit de uzina din Chennai, India. Modelul actual Nissan Micra era construita de fabrica Nissan din Sunderland, Marea Britanie. Schimbarea facilitatii de productie aduce odata cu sine costuri de fabricatie mai scazute, dar ar putea aduce anumite taxe care sunt aplicate modelelor fabricate in afara UE, dar vandute in Uniunea Europeana.

Via | Caradisiac

Comentarii (9)

  • Avocatul cel corupt
    Daca si asta e masina atunci eu sunt Papa de la Roma! in viata mea nu am vazut masina mai urata decat asta!! Nu inteleg de ce constructorii nu apeleaza la Giugiaro sau la Pininfarina sau la Bertone sa le deseneze masinile??????? Asa masina urata sincer nu am mai vazut......crezi ca le stii pe toate si intr-o zi vezi ca nu stii nimica.........
    10 7
  • - poate ca o fi 1 aprilie si noi nu stim.
    - poate ca sunt niste poze ale unui model de la inceputul anilor '90
    - poate ca e o chinezarie cu sigla de nissan

    si daca e pe bune
    - poate ca nissan a pus-o si nu-i mai cumpara nici dracu micra
    7 2
  • urata cu spume
    doamne cum sa fie aratarea asta mai frumoasa decat actuala gerneratie.........
    asta se vede dupa designca este desenata de un chinez orb......
    2 2
  • Care parte a lumii?
    Aaaaa...cum sa incep?...daca este pentru Japoni,China, Koreea etc este excelenta, de vis pot spune, daca este pentru Europa, America etc.....este cea mai oribila masina posibila ...trebuie incadrata in topul 50 celor mai urate masini din lume...bafta;)
    1 1
  • Aditza
    La fel de urata ca si restul gamei Nissan. Chiar nu merita mai multe comentarii.
    1 2
  • design actual
    Actualul design al lui micra este muult mai modern si inspirat decat banalitatae asta. N-are nici o trasatura. Nici o personalitate. Parca e o masinuta de jucarie pentru varsta 3-5 ani (din aia de plastic: rotunjita, capota, geamuri, 4 roti).
    1 1
  • ca de obicei
    Nissan Micra nu a fost niciodata un model atragator, frumos, sexi sau cum vreti voi sa ii spuneti... Nu inteleg ce se intampla cu designerii de la nissan.. Nu ii prinde nimeni dormind la locul de munca...?
    1 1
  • a fost
    A fost un rahat de masina, este un rahat si va fi un rahat.
    1 1
  • micra 2004 - micra 2010
    Draguta! am un micra 2004 si am o problema! hayonul se deschide cu greu si sunt nevoit sa il deschid din interior! poate ca la noul micra 2010 se vor elimina problemele!
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru